DETALLS DE L'OFERTA

Data de l'oferta:

21-04-2018

Referència:

1-131493

Oferta:

TÈCNIC OFICINA TÈCNICA I DIRECCIÓ D'OBRES D'EQUIPAMENTS D'HOSTALERIA

Dades i ubicació de la feina

GRUP ORGANIGRAMA

Nom de l'empresa:

GRUP ORGANIGRAMA

Lloc de la feina:

Tota Catalunya

Sector:

Serveis en Recursos Humans / consultoria / ETT

Activitat:

Organigrama SL: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial.

Funcions i requisits de la vacant

Funcions:

Busquem una persona amb experiència en una oficina tècnica d'equipaments i maquinaria d'hostaleria (cuines, fred, etc...). En cas de no tenir experiència específica en OT d'equipaments de maquinaria d'hostaleria, la candidatura serà descartada.

OBJECTIU DEL LLOC: La persona seleccionada s'encarregarà de donar càlcul i contingut a les ofertes captades pel departament comercial. Un cop s'ha fet el càlcul del pressupost, en cas d'acceptació, s'encarrega l'obra i el tècnic en supervisa tota la operativa.

FUNCIONS OFICINA TÈCNICA:

- Elaboració de pressupostos d'equipaments i maquinaria d'hostaleria per a hotels, restaurants, cuines centrals, col·lectivitats, residències de gent gran, hospitals, càmpings, càterings, etc...
- Disseny i presentacions amb 2D o 3D
- Re-disseny per reducció de costos
- Visites tècniques amb el comercial per tal de tancar vendes en pressupostos de gran volum.
- Legalització de les obres

FUNCIONS GESTIÓ D'OBRES:

- Preparació de les obres
- Distribució i planificació de la càrrega de treball diària
- Gestionar proveïdors valorant descomptes, terminis d'entrega, serveis post-venda, recanvis, devolucions i atenció a reclamacions.
- Gestionar les subcontrates valorant qualitat dels treballs realitzats, preus tancats, garanties, documents...
- Gestionar les obres: revisió de treballs realitzats, reunions d'obres, control de treballs no pressupostats, control de qualitats, entrega de l'obra al client (documental i formació), seguiment de les garanties.

IMPORTANT: NO CAL TENIR RESIDENCIA PROPERA A L'EMPRESA. La persona que busquem ha de poder treballar amb total autonomia dins la província de Girona, i s'haurà de moure per diferents obres situades en diferents indrets de la província. Assistirà a reunios d'obres amb subcontrates, amb proveïdors, etc... Tindrà despatx però la feina d'oficina tècnica la podrà realitzar des de casa. Disposarà de vehicle d'empresa.

Nivell d'estudis acabats:

Grau amb titulació de Grau en Enginyeria Mecànica (valorable)
Enginyeria Tècnica amb titulació de Industrial Mecànica (valorable)

Temps d'experiència:

-

Experiència:

Busquem una persona amb experiència en una oficina tècnica d'equipaments i maquinaria d'hostaleria (cuines, fred, etc...). En cas de no tenir experiència específica en OT d'equipaments de maquinaria d'hostaleria, la candidatura serà descartada.

Altres requisits:

Disponibilitat per la mobilitat per feina.

Possibilitat de treballar en el despatx de l'empresa o des de casa per la part d'oficina tècnica i càlcul de pressupostos. La vacant requereix mobilitat per les obres i visites a clients conjuntament amb el departament comercial.

Condicions que ofereix l'empresa

Perspectiva de la feina:

Estable

Sou:


A convenir amb l'empresa directament

Altres dades:

Sisplau, contesta les preguntes que formulem i adjunta un CV que estigui actualitzat. Gràcies

ORGANIGRAMA garanteix la total confidencialitat a aquelles persones que estiguin en actiu. Abans de comentar qualsevol currículum amb l'empresa, verifiquem les dades del currículum per assegurar-nos que no hi ha cap mena de relació laboral ni relació empresarial amb el nostre client. A més, demanem en tot el procés de selecció, la mateixa garantia de confidencialitat a l'empresa.