DETALLS DE L'OFERTA

Data de l'oferta:

11-01-2018

Referència:

GAam-132912

Oferta:

CUSTOMER SERVICE

Dades i ubicació de la feina

MARLEX RECRUITING

Nom de l'empresa:

MARLEX RECRUITING

Lloc de la feina:

Comarca Garrotxa

Sector:

Auditoria / Gestoria / Assesoria / Consultoria / Legal

Activitat:

Consultoria en RRHH especialitzada en la selecció de càrrecs intermitjos i directius

Funcions i requisits de la vacant

Funcions:

El perfil correspon a una persona que aporti formació mínima de Cicle Formatiu de Grau Superior en Comerç i Màrqueting. Es requereix una experiència mínima entre 2 anys treballant en un Departament d'Atenció al client i/o realitzant tasques d'administració comercial. Imprescindible aportar un nivell alt d'anglès. Es valorarà aportar coneixements de francès i coneixements de SAP. Pensem en una persona organitzada, resolutiva, amb marcada vocació de servei i orientació al client, que aporti habilitats de comunicació i capacitat d'anàlisi.


En dependència directa del Cap de Ventes, la persona seleccionada s'ocuparà de portar a terme totes les tasques de gestió i administració comercial relacionades amb els clients, a nivell internacional, que li seran assignats. Realitzarà l'atenció, tant telefònica com per correu electrònic, gestionant i tramitant totes les comandes que realitzin els clients, a més de resoldre les incidències que puguin sorgir i controlar els períodes d'entrega de cada comanda. A mes a més, s'ocuparà de la gestió de la documentació de les comandes, les certificacions i la coordinació de l'aprovisionament de logística.


El/la candidat/a seleccionat/da tindrà l'oportunitat d'incorporar-se en una empresa consolidada en el seu sector i en creixement constant, on tindrà l'oportunitat de desenvolupar-se tant a nivell professional com personal, optant a un lloc estable.

Nivell d'estudis acabats:

Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació de Comerç internacional (imprescindible)

Idiomes:

 

Anglès

Avançat (imprescindible)

 

Castellà

Domini (imprescindible)

 

Català

Domini (imprescindible)

Temps d'experiència:

1 any

Carnets de conduir:

B

Condicions que ofereix l'empresa

Jornada:

Jornada Completa

Horari:

Horari partit de dilluns a divendres.

Perspectiva de la feina:

Estable

Disponibilitat d'incorporació:

15 dies