DETALLS DE L'OFERTA

Data de l'oferta:

14-03-2018

Referència:

BMmt-134954

Oferta:

TÈCNIC/A APROVISIONAMENT BALENYÀ

Breu descripció de l'oferta:

Tècnic/a Servei Aprovisionament

Dades i ubicació de la feina

GRUP BON PREU

Nom de l'empresa:

GRUP BON PREU

Lloc de la feina:

Comarca Osona

Sector:

Distribució d'Alimentació

Activitat:

Som una empresa familiar, amb més de 170 punts de venda ubicats a Catalunya i més de 6000 empleats/des, en contínua expansió. La nostra gent són les que garanteixen el correcte funcionament de la xarxa comercial, des de la logística de magatzem fins a la línia de caixes de cada establiment. I, distingim a les per una sèrie de valors, la honestedat i confiança, la voluntat de créixer, el desenvolupament professional, l'actitud positiva, la consciència d'equip i el pragmatisme i eficiència. Un dels objectius del Grup és fer compatible la vida laboral amb les responsabilitats familiars i el lleure. I per aquest motiu sempre s'intenta adaptar la jornada laboral a les necessitats de cada persona. Oferim un contracte indefinit des del primer moment, jornades de treball a temps parcial o complert, interessants incentius econòmics pel treballador i una sèrie de beneficis socials com descomptes en compres en tots els nostres establiments.

Funcions i requisits de la vacant

Funcions:


Aquesta persona formarà part del Servei d'Aprovisionament, molt vinculada amb els Departaments de Vendes, Logística i Compres.

La persona seleccionada s'ocuparà de la realització de comandes per als establiments, disposant i analitzant l'històric de vendes, l'estoc diari, les vendes actuals, les promocions, els terminis d'entrega... Tindrà relació directe amb els establiments, personal dels Departaments de compres i magatzem principalment.

Busquem una persona amb moltes ganes de créixer professionalment, amb bona capacitat d'anàlisi, bon nivell en ofimàtica i motivació per a conèixer el sector.

Imprescindible formació universitària en ADE, Empresarials, Estadística o similars

Jornada intensiva de dilluns a divendres de 5.30 a 13.45 hores. També, es realitzen guàrdies de cap de setmana (1 de cada 8 aproximadament). En aquest cas, es treballen unes 3-4 hores des de casa dissabte i diumenge.

Nivell d'estudis acabats:

Grau amb titulació de Grau en Administració i Direcció d'Empreses (imprescindible)

Idiomes:

 

Castellà

Domini (imprescindible)

 

Català

Domini (imprescindible)

Temps d'experiència:

6 mesos

Experiència:

No cal aportar experiència específica; es valorarà haver treballat en tasques similar o està familiaritzat amb feines administratives, d'anàlisi de dades, etc.
És important tenir motivació per les tasques a desenvolupar i per l'anàlisi de dades.

Condicions que ofereix l'empresa

Jornada:

Jornada Seguida

Horari:

Jornada intensiva de dilluns a divendres de 5.30 a 13.45 hores

Durada del contracte inicial:

Indefinit

Perspectiva de la feina:

Estable

Sou:

Des de 20000 € fins a 22000 €