DETALLS DE L'OFERTA

Data de l'oferta:

14-03-2018

Referència:

BLrs-135044

Oferta:

RESPONSABLE SECCIÓ I COACH D'EQUIP

Breu descripció de l'oferta:

Gestionar una àrea de la botiga com si fos el teu propi negoci. Liderar un projecte, animar un equip i gestionar una compte de resultats.

Dades i ubicació de la feina

Nom de l'empresa:

DECATHLON VIC

Lloc de la feina:

Província Barcelona

Sector:

Comerç

Activitat:

Decathlon és una multinacional dedicada a la creació i distribució d'articles esportius. Sota el lema "Donar ganes i fer accessible al major nombre de persones el plaer i els beneficis de l'esport", aquesta empresa treballa cada dia per fer que l'esport sigui accessible al major nombre de persones. Estem a Espanya des de 1992 i ja sóm més de 160 botigues i 6 magatzems logístics.

Funcions i requisits de la vacant

Funcions:

El perfil de col·laboradors que s'uneixen al nostre projecte és el de persones esportistes, amb capacitat d'iniciativa, persones innovadores amb sentit de responsabilitat i actitud positiva.

Un responsable de secció té les següents responsabilitats:

- Gestió d'una compte d'explotació: et responsabilitzaràs de l'activitat comercial, del coneixement del mercat de l'esport que et competeix, l'elecció de gamma dels productes per a la satisfacció dels nous usuaris per obtenir els objectius dels resultats econòmics.

- Líder d'un projecte comercial local: de la mà d'un equip i dels usuaris, crearàs un projete comú tenint com a objectiu fer més accessible l'esport.

- Gestió de persones: selecció de les millors persones que sumaran en el projecte comercial local, coach d'un equip amb motivacions professionals individuals, seguiment del desenvolupament de cada col·laborador. Cada persona és única.

Decathlon té una Universitat Corporativa, a través de la qual formem als nostres col·laboradors, els proporcionem les eines i els coneixements necessaris per gaudir del seu treball diari.

A més, una de les polítiques de Recursos Humans de Decathlon consisteix en la promoció interna: totes les persones que ocupen llocs de direcció, provenen de la cantera interna. Per lo tant, la possibilitat de créixer dins de l'empresa, és una oportunitat real.

Nivell d'estudis acabats:

Llicenciat amb titulació de Altres (valorable)

Condicions que ofereix l'empresa

Jornada:

Jornada Completa

Perspectiva de la feina:

Estable