EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Idiomes

Català

C1 - Funcional

Castellà

C1 - Funcional

Anglès

B2 - Avançat

Francès

B1 - Intermedi

Alemany

B1 - Intermedi

Professions de la feina

Director/a de centre

Director/a de sector turístic

Director/a general

Aptituds

 • Capacitat de resolució de problemes
 • Capacitat de lideratge
 • Autonomia

Carnets

Candidatura presentada

Vista per 1ª vegada

Descripció de l'oferta Director/a - Establiment turístic - Zona interior de Girona - Feina per tot l'any a Província Girona

Som un establiment turístic ubicat a la zona interior de les comarques gironines i obert tot l’any. Es tracta d'un establiment amb una llarga i dilatada trajectòria, amb una clientela altament fidelitzada i que gaudeix d'un molt bon reconeixement. Actualment comptem amb un equip que oscil·la entre 25 i 30 persones (segons l'època de l'any). Si tens experiència prèvia, capacitat d'organització i lideratge, i motivació vers la vacant que oferim, no dubtis a fer-nos arribar la teva candidatura.

Funcions i requisits de la vacant

Som un establiment turístic ubicat a la zona interior de les comarques gironines i obert tot l’any. Es tracta d'un establiment amb una llarga i dilatada trajectòria, amb una clientela altament fidelitzada i que gaudeix d'un molt bon reconeixement. Actualment comptem amb un equip que oscil·la entre 25 i 30 persones (segons l'època de l'any).

Ens cal incorporar un/a professional perquè es responsabilitzi de les funcions següents:

• Dirigir, organitzar i coordinar l'establiment, responsabilitzar-se de la gestió integral i assegurar la qualitat dels serveis prestats i el benestar dels clients
• La gestió i direcció de l’equip humà al seu càrrec
• La supervisió de totes les operacions de l'establiment: recepció, restauració, manteniment i neteja
• Gestió econòmico-financera amb l’objectiu de maximitzar beneficis i minimitzar costos
• La gestió de vendes, tarifes, supervisió de la facturació i de les reserves
• Negociació comercial amb proveïdors i contractació d’activitats (animació, etc. )
• Atenció i resolució de les queixes dels clients

Tot plegat, amb l'objectiu d'assegurar l’excel•lència en el servei al client.

Condicions que ofereix l’empresa

Jornada

Jornada intensiva

Horari

Vegeu observacions

Perspectiva de la feina

Estable

Previsió d'incorporació

Immediat

Salari

A convenir La retribució econòmica es convindrà amb la persona seleccionada en funció de la vàlua aportada

Altres dades a destacar

Observacions: en aquesta posició, l'horari de base es concentra sobretot de dilluns a divendres al matí (horari intensiu). De totes maneres, cal que la persona pugui aportar el següent:

- Disponibilitat de rebre trucades si hi ha alguna incidència o emergència que requereixi prendre alguna decisió
- Disponibilitat per fer més hores a l'estiu o en èpoques de més activitat, i menys a l'hivern
- Els caps de setmana no haurà de ser-hi, però cal que la persona estigui disposada a anar-hi si hi ha algun esdeveniment o necessitat concreta (especialment a l'estiu)
- Evidentment, si hi ha algun esdeveniment important o un grup gran de clients, cosa que pot fer requerir la seva presència, cal que la persona estigui disposada a ser-hi també alguns dies concrets a la tarda-vespre

OFERIM:
Bona oportunitat professional
Retribució a determinar. Possibilitat de retribució variable en funció dels resultats obtinguts.

Estudis

És valorable:

 • -Diplomatura amb titulació Ciències Empresarials

 • -Llicenciat amb titulació Administració i Direcció d'Empreses

 • -Grau amb titulació Administració i Direcció d'Empreses

 • -Grau amb titulació Turisme

 • -Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació Hoteleria i Turisme

 • -Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació Gestió d'allotjaments turístics

 • -Graduat/ada amb titulació Direcció Hotelera

 • -Diplomatura amb titulació Turisme

Experiència laboral

És valorable:

 • Es valorarà preferiblement l’experiència en la direcció d'hotels, càmpings o altres establiments turístics en general.

 • Nivell d'experiència

  Cap de departament

 • Anys d'experiència

  2 anys

Altres requeriments

.Persona proactiva, resolutiva, que tingui passió pel turisme, que gaudeixi del tracte amb el client
•Capacitat per a dirigir equips.
•Amb capacitat per a la gestió comercial de l’establiment i la seva gestió a les xarxes socials.
•Organitzat/ada i amb dots per a la gestió econòmica i atenció al client.
Les titulacions són orientatives, no és imprescindible una formació concreta. Cal que la persona pugui comunicar-se amb anglès i/o francès. Valorarem altres idiomes.
. Demanem vehicle propi.

Idiomes

Català

C1 - Funcional

Imprescindible

Castellà

C1 - Funcional

Imprescindible

Anglès

B2 - Avançat

Imprescindible

Francès

B1 - Intermedi

Valorable

Alemany

B1 - Intermedi

Valorable

Empresa

Nom de l’empresa

GRUP ORGANIGRAMA

Sector

Serveis en Recursos Humans / consultoria / ETT

Descripció

Organigrama SL: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial.


L'equip de consultors experts en selecció de personal del Grup Organigrama disposem d'una àmplia i sòlida experiència en serveis de recursos humans per a empreses de primer nivell de tot tipus de sectors. Ens avalen els prop de trenta anys d'experiència, durant el quals hem avaluat més de 100.000 candidats per a més de 10.000 processos de selecció.

Altres ofertes que et poden interessar:

Entitat pública que té la missió d'impulsar i garantir la bona gestió dels serveis socials, fomentant el treball en xarxa dels organismes locals.

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada completa

A Naturaki som un equip de persones dedicades a gestionar cases amb encant a la província de Girona i Costa Brava i en procés d'expandir-se a tot Catalunya. Amb passió, esforç i energia, el nostre objectiu és professionalitzar la gestió d'allotjaments vacacionals incorporant quatre elements claus: tecnologia, màrqueting, la millor atenció al client i la millor atenció als propietaris. Naturaki és una empresa consolidada amb 12 anys d'experiència, autofinançada des dels inicis i amb bona situació financera, però que no deixa d'innovar en el sector. Any a any anem renovant i augmentant les cases en gestió i actualment en gestionem 94 en exclusiva. Al llarg d'aquests anys hem allotjat més de 195.000 persones, tenim més de 13.000 opinions reals amb una valoració mitjana d'un 9,5 i un 40% dels clients són repetidors. El nostre objectiu és que les cases de Naturaki siguin una segona casa per a qui s'hi allotgi i també ho sigui per a qui treballa amb nosaltres apostant per a relacions estables i a llarg termini. Sempre veiem oportunitats al nostre voltant! Tu també? Doncs explica'ns!

Província Girona

Indefinit

Jornada completa

Hosteleria i Entreteniment

Comarca Baix Empordà

Indefinit

Indiferent

Organigrama SLU: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial. L'equip de consultors experts en selecció de personal del Grup Organigrama disposem d'una àmplia i sòlida experiència en serveis de recursos humans per a empreses de primer nivell de tot tipus de sectors. Ens avalen els prop de trenta anys d'experiència, durant el quals hem avaluat més de 100.000 candidats per a més de 10.000 processos de selecció.

Província Girona

Indefinit

Jornada intensiva

Càmping gestionat per la família propietària de l'establiment amb llarga tradició hotelera .

Comarca Alt Empordà

De duració determinada

Jornada intensiva

GNA Hotel Solutions som una consultoria en innovació i tecnologia hotelera, amb un equip d'experts multidisciplinari, que treballem per potenciar la venda directa i reduir els costos de distribució.

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada completa

Importante empresa de limpieza, requiere de manera urgente Gobernanta/e para prestigioso hotel ubicado en Barcelona. Debe contar con experiencia superior a 3 años. Persona dinámica, atenta, capacidad para dirigir y controlar personal, buena actitud, orientación al detalle y comunicación asertiva. Ofrecemos: Se ofrece - Contrato indefinido por empresa - Retribución variable de 22.000e/brutos/mes convenio de limpieza de cataluña - Horario de: 09h a 17h - Móvil de empresa - Buen ambiente de trabajo Incorporación inmediata.

Comarca Barcelonès

Indefinit

Jornada completa

Somos la red de lavanderías más importante de España. Consolidamos día a día nuestra posición de líder en España gracias a un crecimiento sostenido en número de centros. Actualmente contamos con 41 lavanderías industriales con las que abarcamos el total de la cobertura nacional. Trabajamos con las principales cadenas hoteleras y hospitalarias de España. Nuestras lavanderías son Centros Especiales de Empleo y formamos un gran equipo de más 4.000 trabajadores, de los cuales más del 87% somos personas con discapacidad. Procesamos anualmente más de 160 millones de kilogramos de ropa en nuestros centros. La envergadura de este proyecto ha sido posible gracias a un esfuerzo económico que supera los 150 millones de euros de inversión. Estamos orgullosos de nuestros logros: Somos un grupo líder en España en lavandería industrial. Cobertura nacional. 41 lavanderías. Más de 160 millones de kilogramos de ropa procesados anualmente en nuestras instalaciones. Más de 150 millones de euros de inversión. Más de 4000 trabajadores, de los cuales el 87% son personas con discapacidad. Inversión constante en I+D+I. Calidad avalada. Certificaciones en calidad (ISO 9.001), salud y seguridad laboral (OHSAS 18:001) y gestión ambiental (ISO 14.001).

Comarca La Selva

Indefinit

Indiferent

Hotel i Restaurant.

Comarca Gironès

De duració determinada

Jornada completa

Empresa dedicada al sector de l'oci i la restauració, amb l'objectiu d'aconseguir que els clients es diverteixin en un ambient agradable. Per això un dels elements essencials és l'alta qualitat en els serveis oferts i la recerca constant d'opcions de millora i consolidació.

Comarca Alt Empordà

Indefinit

Jornada parcial

Es una empresa d´assesoria gastronòmica a la restauració,hoteleria i industria alimentària.

Comarca Gironès

Indefinit

Indiferent

Empresa familiar dedicada a la fabricació i venta de begudes.

Província Barcelona

Autònom

Indiferent