EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Idiomes

Català

A1 - Principiant

Castellà

C2 - Expert

Professions de la feina

Venedor/a

Candidatura presentada

Vista per 1ª vegada

Descripció de l'oferta Vendedor/a Esportista a Província Girona

Fem crèixer l'esport a la nostra ciutat a través dels nostres productes, perquè som apassionats de l'esport i ens encanta estar a l'última en tot allò que relaciona amb aquest. Posem en valor els nostres productes, sent-ne referents i prescriptors, coneixent de primera mà els nostres productes i sentint-nos orgullosos. Generem i mantenim relacions amb els clients i usuaris esportistes estant al servei d'ells i fent-los viure experiències úniques amb els nostres productes, sigui a la botiga física o digital. Ens atrevim i prenem les nostres pròpies decisions perquè som emprenedors, autònoms i responsables. Ens formem i desenvolupem arribant tan lluny com nosaltres desitgem. Formem part d'un equip d'esportistes apassionats treballant en col·lectiu i compartint les nostres idees, avenços i errors per junts arribar més lluny. Aconseguim els reptes que ens proposem fent créixer els resultats del nostre esport. Si t'hi sents identificat, tens ganes i vols aportar al projecte. Uneix-te al projecte, t'estem esperant!

Funcions i requisits de la vacant

Busquem esportistes per treballar a Girona.

Amb ganes d'aprendre, atrevir-se, assumir responsabilitat i créixer professionalment. Que gaudeixin compartint en xarxa i siguin actius en l'ús de les noves eines i tecnologies. Capaços de liderar juntament amb el seu responsable els projectes dels esports.

Compartiràs amb els nostres usuaris la teva passió per l'esport, proposant productes i serveis exclusius i únics en un intercanvi d'esportista a esportista.

Tindràs el teu propi àmbit de responsabilitat i decisió i ajudaràs la resta de l'equip a les accions comercials que dueu a terme.

En definitiva, si us encanta l'esport us estem esperant.

Condicions que ofereix l’empresa

Jornada

Jornada parcial

Previsió d'incorporació

Immediat

Altres dades a destacar

El sou i la base salarial pot variar segons la vacant disponible del moment.

Estudis

És valorable:

  • -ESO

Experiència laboral

És valorable:

  • No es requereix experència laboral prèvia.

Altres requeriments

Poder desplaçar-se sense problema a la botiga.

Idiomes

Català

A1 - Principiant

Valorable

Castellà

C2 - Expert

Valorable

Empresa

Nom de l’empresa

Decathlon Girona

Sector

Comerç

Descripció

En Decathlon España tenemos más de 25 años de historia, una compañía que se nutre de gente entusiasta, con clara empatía y gusto por hacer accesible el deporte al mayor número de personas, formando una familia de colaboradores vitales, generosos, responsables, con vigor y empuje que aman la innovación, la creación y van en busca del progreso y la evolución. El perfil de los colaboradores que se unen a nuestro proyecto es el de personas deportistas, con capacidad de iniciativa, personas innovadoras con sentido de responsabilidad, con actitud positiva y que se atreven a tomar decisiones. Decathlon tiene una Universidad Corporativa, a través de la cual formamos a todos nuestros colaboradores, proporcionándoles las herramientas y conocimientos necesarios para disfrutar de su trabajo a diario. Además, una de las políticas de Recursos Humanos en Decathlon consiste en la promoción interna: todas las personas que ocupan puestos de dirección provienen de la cantera interna. Por lo tanto, la posibilidad de crecer dentro de la empresa es una oportunidad real.

Altres ofertes que et poden interessar:

Empresa de telecomunicacions.

Província Barcelona

Indefinit

Jornada completa

Lider europeu en venta de material escolar, material d'oficina, informàtica i copisteria

Província Barcelona

Indefinit

Jornada completa

EMPRESA DE TREBALL TEMPORAL AMB VARIES SEUS AL TERRITORI

Província Barcelona

Indefinit

Jornada completa