EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

20anys
publicant ofertes

334.852candidats/tes
la nostra plataforma

1.095ofertes de feina
que et podem oferir

Tecnologia innovadora al servei de la recerca de candidats

Per què funciona, des de 2003, el sistema Infofeina?

analitzem cada oferta de manera individualitzada

Per què analitzem cada oferta de manera individualitzada, i posem en marxa les eines d’enviament personalitzat per tal de fer arribar la feina a les persones que realment poden coincidir amb el que busqueu.

Infofeina

Per què amb Infofeina podeu visualitzar sempre les candidatures (exceptuant les dades de contacte) abans de fer cap pagament.

Per tant, sou vosaltres qui valoreu i decidiu: en el moment en què us interessa el resultat obtingut és quan podeu decidir-vos a activar les ofertes i també de les que es puguin anar apuntant fins que l'oferta arribi al final del seu temps de vigència.

Eines de filtratge

Per l’estalvi de temps que us aporten les nostres eines de filtratge: totes les funcionalitats per filtrar i gestionar les candidatures estan pensades des d’un enfocament 100% pràctic i àgil.

Eines de filtratge

Per l’atenció personalitzada a cada client: darrera de la tecnologia Infofeina, hi ha tot un equip preparat per ajudar-vos i, sobretot, per donar-vos assessorament en el vostre camí cap a la recerca de les persones que necessiteu.

Empreses que utilitzen Infofeina

Voleu formar part d’Infofeina? Doncs ara és el moment!

Creeu el perfil d’empresa

I accediu a tots els avantatges

Teniu dubtes? Us ajudem a resoldre'ls ACCEDIR A LA PÀGINA D’AJUDA