EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

< Tornar
 • Accés al meu compte
  • No puc entrar amb la contrasenya que vaig afegir. Per què?

   Recorda que la contrasenya vàlida és sempre la darrera que hagis creat, i recorda també que has d’introduir-la manualment mantenint les majúscules i minúscules tal com la vas crear. A banda, tingues molt en compte que abans d’utilitzar la teva contrasenya has hagut de confirmar el teu compte d'Infofeina. Si el problema persisteix accedeix a la pàgina Recordar la teva contrasenya per crear-ne una de nova.

  • No puc accedir a la meva pàgina de candidat/a perquè no recordo amb quina adreça email em vaig donar d’alta o perquè ja no utilitzo l’adreça amb què em vaig registrar en el seu dia. Què he de fer?

   1.) Si vols mantenir i recuperar les dades que vas entrar en el moment de donar-te d'alta, hauries d'enviar-nos a candidats@infofeina.com una foto del teu NIF o NIE (per davant i darrere) i indicar-hi el text següent:

   "Desitjo que en el meu perfil d'Infofeina, donat d'alta amb el NIF o NIE ______________, hi consti a partir d'ara l'adreça de correu electrònic següent _______________________. Per tant, autoritzo a Infofeina a actualitzar questa dada del meu perfil".

   Si optes per aquesta primera solució, et farem l’actualització d’aquesta dada i t’enviarem al teu correu electrònic les claus d’accés a la teva pàgina.

   2.) Si vols començar de zero el teu registre, i, per tant, vols tornar a entrar les teves dades de currículum, envia’ns també a candidats@infofeina.com una foto del teu NIF o NIE (per davant i darrere) i indica-hi el text següent:

   "Desitjo donar de baixa les dades que tenia registrades a Infofeina per tal de poder tornar a entrar el meu perfil professional. Per tant, autoritzo a Infofeina a fer aquesta cancel·lació de les meves dades".

   Si optes per aquesta segona solució, d’aquí uns dies veuràs que podràs registrar-te de nou amb el teu NIF o NIE sense cap problema.

   Recorda que si fa molt de temps que vas fer el primer registre, et recomanem que comencis de nou per tenir-ho tot ben actualitzat; en canvi, si fa poc que et vas registrar, prova de recuperar les teves dades anteriors.

   Escull l’opció que s'adapti més bé al que necessites i nosaltres ho tramitarem al més aviat possible.

  • Puc canviar i personalitzar la meva contrasenya?

   Sí. Si vols canviar la teva contrasenya (i tenir-ne una altra que et sigui més fàcil de recordar) pots fer-ho anant a l'opció "Configuració" dins de la teva Àrea Privada de candidat/a.

 • Registre a Infofeina
  • A l’hora de confirmar el meu compte no he rebut l’e-mail amb la meva contrasenya. Què he de fer?

   Si no reps el missatge de confirmació de contrasenya és probable que sigui per algun problema d’spam amb el teu gestor de correu. En aquest cas, contacta amb nosaltres a info@infofeina.com i t’ajudarem a resoldre aquesta incidència.

  • Tinc un correu de Hotmail i no he rebut el missatge d’Infofeina per confirmar el meu compte. Puc fer-hi alguna cosa?

   El gestor de correu electrònic hotmail pot haver bloquejat els correus d'Infofeina i, per aquest motiu, tots els correus que t'arriben amb el nostre remitent se'n van a una carpeta de "remitents bloquejats".

   És molt important que anul·lis aquest bloqueig, perquè si no no rebràs comunicacions nostres (ni de cap empresa que vulgui comunicar amb tu a través d'Infofeina). Per solucionar-ho, has de seguir els passos següents:

   • Dins de la teva "safata d'entrada", vés a opcions o icona d'opcions (situada a la part superior dreta) i escull "Más opciones de configuración de correo".
   • - Dins de l'apartat "Evitar correo electrónico no deseado", fes clic a l'enllaç "Remitentes seguros y bloqueados".
   • - Un cop a dins, comprova que no hi hagi cap adreça d'email d'Infofeina a la llista de "Remitentes bloqueados".
    Si n'hi ha alguna, selecciona-la i fes clic al botó "Eliminar de la lista".
  • Em vaig registrar amb un NIE o Passaport, i ara ja tinc un NIF. Com puc actualitzar aquesta dada?

   Si vols canviar el teu anterior NIE o Passaport per un NIF, envia'ns un missatge a candidats@infofeina.com amb una còpia escanejada del teu NIF, per davant i per darrere. A sota, indica'ns el teu nom i cognoms, el teu correu electrònic, el teu NIE o Passaport anterior i el text següent:

   "Com a candidat/a donat/da d'alta anteriorment amb el NIE____________ .

   Sol·licito el canvi pel meu nou NIF _____________ .

   Per tant, autoritzo a Infofeina a realitzar aquesta actualització del meu perfil".

   Passats uns dies, podràs comprovar tu mateix/a que ja haurem canviat aquesta dada.

 • El meu currículum i les meves dades
  • Puc enviar-vos directament el meu currículum sense registrar-me a Infofeina?

   No. Si desitges trobar feina a través d'Infofeina, el que has de fer és registrar les teves dades personals i de currículum directament al portal, accedint a l’apartat de candidats/es i omplint el formulari que hi trobaràs. D'aquesta manera seràs una persona usuària d'Infofeina, i podràs apuntar-te a les ofertes que siguin del teu interès i, a més, marcar les que vulguis rebre al teu correu electrònic.

  • Puc modificar la meva adreça de correu?

   Sí, si vols canviar-la, has d’entrar a la teva Àrea Privada de candidat/a i anar a la pestanya de dades personals. A partir d’aquest moment, aquesta serà la teva adreça d’ús a Infofeina.

  • Com puc adjuntar el meu currículum en format Word o PDF?

   El currículum fet per tu acaba de completar el teu perfil i, per tant, és molt recomanable que l’adjuntis i que el mantinguis sempre actualitzat.


   Tot seguit et detallem els passos per arribar a l’apartat corresponent:

   1.) Entra a la teva àrea privada de candidat/a, amb el teu usuari i la teva contrasenya
   2.) Vés a la segona pestanya, on diu "Perfil"
   3.) Un cop dins d’aquesta pestanya, ves a l’apartat núm. 5, anomenat "Altres dades"
   4.) Dins d’aquest apartat, veuràs que hi ha un títol que diu "El teu cv i altres documents". És aquí on trobaràs els botons per pujar l’arxiu o arxius que vulguis. Recorda que podràs pujar-ne més d’un i, si ho vols, en diversos idiomes. També és l’espai per adjuntar una carta de presentació.

  • Estic intentant adjuntar el meu currículum en Word o PDF, i em diu que no és vàlid. Per què?

   És possible que el document que vulguis afegir pesi molt. Si té una fotografia, intenta optimitzar-la o treure-la. També comprova que l'extensió del document sigui .doc, .docx o bé .pdf.

  • He d’actualitzar el currículum cada vegada que m’apunto a una oferta?

   El teu currículum s'envia de manera automàtica i immediata a l'empresa anunciant. En el moment en què modifiques el formulari amb el teu historial laboral l’empresa té accés al teu currículum més actualitzat.

  • Com puc acreditar que estic buscant feina activament? Em demanen un certificat oficial.

   Si entres a la teva pàgina de candidat/a, veuràs que al marge dret, just sota la teva fotografia i descripció, hi ha un botó que s’anomena “CERTIFICAT DE CERCA ACTIVA DE FEINA EN PDF”. Si cliques el botó, se’t descarregarà un document PDF que pots presentar com a comprovant de recerca de feina davant de l’administració que t’ho requereixi.

 • El meu perfil a Infofeina
  • Com puc modificar la meva "feina actual"?

   A l'omplir o modificar el teu perfil, pots indicar en les teves experiències professionals si són feines que estiguis realitzant actualment.

  • Puc tenir més d'un perfil a Infofeina?

   No. A Infofeina, per política d'empresa, les persones candidates teniu un únic perfil professional. El que sí que és possible és adjuntar, al final, diversos arxius en diversos idiomes (en format Word o PDF), la qual cosa és molt recomanable quan t'inscrius a ofertes internacionals. A banda, recorda que al teu perfil pots indicar més d'un lloc de residència.

 • Ofertes i processos de selecció
  • Vull rebre avisos de feines noves al meu correu electrònic. Què he de fer?

   El sistema d’avisos de feina d’Infofeina funciona a partir de les teves preferències professionals. Per tant, el que has de fer és tenir ben configurat aquest apartat, perquè rebràs ofertes d’acord amb les professions que has indicat que t'interessen, la teva experiència i els teus estudis.

   Per revisar i/o modificar la configuració d’avisos has d’accedir a la teva Àrea Privada de candidat/a, i clicar el botó anomenat "Avisos de feina". Dins d'aquest apartat, podràs activar/desactivar rebre avisos de les diferents opcions (professions que t'interessen, estudis, tipus de jornada, etc.). Ajusta els teus "Avisos de feina" per rebre ofertes que et puguin encaixar i no perdre oportunitats en la teva recerca de feina.

  • He vist una oferta de feina que m’interessa, però què he fer ara?

   Si cliques damunt del nom de la feina, accediràs al text descriptiu de l'oferta i, si ho desitges, t'hi podràs apuntar clicant a M'INTERESSA L’OFERTA. Introdueix tot seguit el teu usuari i la teva contrasenya d’accés, i ja hi estaràs apuntat/a. Recorda que és molt important que, si n’hi ha, responguis a les preguntes personalitzades que ha demanat l’empresa en el moment de publicar l’anunci, i que li serviran per conèixer més dades teves.

  • He vist una oferta de feina que m’interessa, però voldria tenir més informació. Què més me’n podeu dir?

   Tota la informació que podem facilitar-te és la que està publicada al web (és la informació que l’empresa anunciant ha decidit publicar). Recorda que si t’interessa aquesta oferta, t’hi has d’apuntar directament des del web.

  • Em podeu dir en quin estat està un procés de selecció?

   Infofeina és un portal de publicació d'ofertes que funciona com a punt de trobada entre l’empresa i el candidat. És a dir, l'empresa que ha publicat l'anunci és qui gestiona els currículums rebuts des de la mateixa web Infofeina. Per tant, és ella qui pot determinar l’estat de la teva candidatura.

   Si de moment no has rebut cap missatge és perquè l'empresa potser encara està recollint currículums i no ha iniciat el procés de filtratge de candidatures. De totes maneres, aprofitem per comentar-te que en el moment en què l'empresa desactivi l'oferta, ja sigui perquè ha cobert la plaça o perquè ja ha finalitzat el procés de captació de currículums, rebràs un avís informant-te'n.

  • Em vull tornar a inscriure a una oferta que ha tornat a publicar-se i per la qual ja havia estat descartat. Puc fer-ho?

   Si l'empresa ha decidit prorrogar la mateixa oferta és perquè continua obert el procés de selecció, però les persones candidates continueu mantenint el mateix estat. És per aquest motiu que, si van descartar el teu perfil, no pots inscriure-t'hi de nou.

  • Hi ha una oferta on estic apuntat/da, però he vist que ara està inactiva. Què vol dir això?

   La baixa o inactivitat d’una oferta pot indicar dues situacions: o bé que l’empresa ja ha cobert la vacant, o bé que desitja aturar el procés de captació de currículums i, per aquest motiu, desactiva l’oferta. Si es tracta del segon cas, és possible que l’empresa encara valori les candidatures rebudes i pugui contactar amb els/les candidats/es preseleccionats/es.

 • El meu compte d’Infofeina
  • Com puc donar-me de baixa d’Infofeina?

   Dins de la teva Àrea Privada de candidat/a, trobaràs un apartat anomenat "Configuració". Si accedeixes a aquest apartat, veuràs que hi ha l’opció "Donar-me de baixa". La baixa s’efectua de manera automàtica. Abans de confirmar la baixa, fixa’t bé en els serveis que deixaràs de tenir actius.

  • Com puc afegir Infofeina a la pantalla d'inici del meu mòbil?

   A Google Chrome:
   1. Obre Google Chrome al teu mòbil.
   2. Accedeix al web d'Infofeina www.infofeina.com.
   3. Fes clic al botó en forma de tres punts verticals que trobaràs a la part superior dreta del teu navegador.
   4. Selecciona 'Afegeix a la pantalla d'inici'.
   5. Fes clic al botó 'Afegeix automàticament' per guardar-ho a l'escriptori del teu mòbil.

   • Obre Google Chrome al teu mòbil i accedeix al web www.infofeina.com.
   • Fes clic al botó en forma de tres punts verticals que trobaràs a la part superior dreta del teu navegador.
   • Selecciona la opció 'Afegeix a la pantalla inici'
   • Fes clic al botó Afegeix automàticament per guardar-ho a l'escriptori del teu mòbil.

   A Safari:
   1. Obre Safari al teu iPhone o iPad.
   2. Accedeix al web d'Infofeina www.infofeina.com.
   3. Fes clic al botó de compartir perquè us aparegui el desplegable amb les opcions disponibles.
   4. Selecciona 'Afegeix a la pantalla d'inici'.
   5. Fes clic al botó 'Afegeix automàticament' per guardar-ho a l'escriptori del teu iPhone o iPad.

   • Obre Safari al teu iPhone o iPad i accedeix al web www.infofeina.com.
   • Fes clic al botó de compartir perquè us aparegui el desplegable amb les opcions disponibles i selecciona 'Afegeix a la pantalla d'inici'.
   • Fes clic al botó 'Afegeix automàticament' per guardar-ho a l'escriptori del teu iPhone o iPad.

Et convidem a veure els nostres videotutorials

Presentació del nou Infofeina