El volum de persones usuàries en recerca de feina augmenta dia a dia al nostre portal. Avui ens fa molta il·lusió poder compartir aquesta notícia amb vosaltres: hem arribat a les 400.000 persones inscrites a Infofeina, amb una gran diversitat de perfils, els quals poden ajudar-vos a cobrir les vostres vacants.

Sou una empresa i necessiteu personal? A Infofeina hi ha 400.000 candidats i candidates, entre els quals podeu trobar la persona idònia per a la vostra vacant i dins del vostre sector.

Encara no sabeu quins són els avantatges d’Infofeina?

Tecnologia innovadora al servei de la recerca de candidats
Per què funciona, des de fa 15 anys, el sistema Infofeina?

  • Perquè analitzem cada oferta de manera individualitzada, i posem en marxa les eines d’enviament personalitzat per tal de fer arribar la feina a les persones que realment poden coincidir amb el que busqueu.
  •  Perquè amb Infofeina podeu visualitzar sempre les candidatures (exceptuant les dades de contacteabans de fer cap pagament. Per tant, sou vosaltres qui valoreu i decidiu: en el moment en què us interessa el resultat obtingut és quan podeu decidir-vos a activar les ofertes i, amb això, desbloquegeu les dades de contacte de les persones que s’hagin apuntat.
  • Per l’estalvi de temps que us aporten les nostres eines de filtratge: totes les funcionalitats per filtrar i gestionar les candidatures estan pensades des d’un enfocament 100% pràctic i àgil.
  • Per l’atenció personalitzada a cada client: darrere de la tecnologia Infofeina, hi ha tot un equip preparat per ajudar-vos i, sobretot, per donar-vos assessorament en el vostre camí cap a la recerca de les persones que necessiteu.

 

Per què hauríeu d’escollir Infofeina?

Doncs perquè a Infofeina només pagueu si esteu contents amb el resultats: si activeu (compreu) l’oferta, tindreu immediatament accés a totes les dades de contacte de tots els currículums que hàgiu rebut (i de tots els que pugueu anar rebent mentre l’oferta sigui vigent).

També disposem de promocions especials i packs d’ofertes que poden ser interessants: ens podem ajustar a les necessitats específiques que tingueu.

Agilitzar els processos de selecció i de cerca de personal amb el perfil demanat, mai no ha resultat tan fàcil i pràctic. Estalvieu temps i recursos amb les eines que us oferim a Infofeina. Entreu a la zona d’empreses, us hi esperem!