T’estàs iniciant al món laboral i vols trobar feina? No et perdis aquest post on et revelarem les claus de com trobar feina sense experiència prèvia perquè puguis entrar al món laboral amb el millor perfil de candidat possible.

Com aconseguir feina sense experiència?

El món laboral sempre està en constant creixement, és per això que les feines sense experiència laboral són molt comunes i les més cotitzades pels joves estudiants que desitgen incorporar-se al món laboral. Encara que sí que és cert que, en general, les empreses prefereixen contractar personal amb una experiència mínima per no invertir en recursos formant el nou personal, sempre hi haurà possibilitats de trobar un negoci que estigui disposat a oferir l’oportunitat a joves talents.

A continuació, et donem 5 apunts sobre com trobar feina sense experiència:

 1. Currículum Vitae
  La millor manera de fer arribar a una empresa i que pugui considerar la teva candidatura és tenir un bon currículum vitae. Encara que l’apartat d’experiència prèvia no el puguis emplenar com t’agradaria, una alternativa és destacar tots aquells coneixements que creus que poden ser rellevants per ocupar un lloc de treball.
 2. Ofertes adequades als teus coneixements
  Un factor molt rellevant i que t’ajudarà a tenir possibilitats realistes d’adquirir una feina sense experiència és apuntar-te a les ofertes de feina que estiguin al nivell dels teus coneixements. Per exemple, no us inscriviu a una oferta de mànager d’un negoci, sinó que, en tot cas, d’ajudant.
 3. Becari, una excel·lent alternativa
  Una de les maneres més fàcils d’aconseguir feina sense experiència consisteix a treballar de becari per a alguna empresa. Si bé és cert que, de vegades, aquests treballs tenen una remuneració baixa o no hi ha cap remuneració, es tracta d’una oportunitat de tenir experiència en un àmbit professional. A més, comptes amb l’opció d’iniciar carrera professional en el propi negoci, atès que, moltes vegades, les empreses ofereixen als seus becaris formacions especialitzades en el sector de negoci perquè, posteriorment, formin part de l’equip.
 4. Flexibilitat
  Si no tens experiència prèvia al món laboral, també has de ser flexible i adaptar-te. Moltes vegades, els treballs per a principiants requereixen realitzar hores extres, no lliurar caps de setmana o festius i que, potser, hagis de realitzar tasques que no acaben de ser del teu gust. Tingues paciència i recorda que només és l’inici. El que és important és explorar el món laboral i descobrir què és el que realment vols fer i, normalment, això comporta experimentar en diferents sectors.
 5. Networking
  El networking pot ser clau per trobar feina a qualsevol àmbit laboral. Establir una bona xarxa de contactes amb empreses de diferents sectors t’obrirà moltes portes al món laboral, atès que ja et coneixeran prèviament i podran dipositar-hi suficient confiança per contractar-te, sense necessitat que disposis d’experiència prèvia.

Ofertes de treball sense experiència

Al nostre portal, podràs trobar ofertes d’ocupació sense experiència prèvia amb començar a desenvolupar la teva carrera laboral o professional en qualsevol àmbit. A Infofeina, sabem com n’és d’important que el món laboral pugui comptar amb perfils joves. Per tenir accés a les millors ofertes de feina sense experiència laboral. Fes una ullada al nostre anterior post Portals de Cerca d’ocupació, si vols tenir més coneixement de com trobar feina en línia. Comença per inscriure’t al Portal d’Infofeina.