Aquest 2023, celebrem amb orgull els 20 anys d’Infofeina, un portal de feina que ha donat suport a persones candidates i a les empreses usuàries al llarg d’aquestes dues darreres dècades. La història d’Infofeina aquests darrers anys està plena d’èxits i assoliments significatius en el camp dels recursos humans i la psicologia laboral. El nostre objectiu ha estat sempre fer de pont entre l’oferta i la demanda laborals.

20 anys fomentant el creixement laboral

Des dels nostres inicis el 2003, quan ens vam establir com al portal de feina català, Infofeina ha estat en constant evolució i millora per oferir un servei excepcional a les persones usuàries. Hem ajudat a connectar a milers de candidats i empreses, ajudant-los a trobar oportunitats laborals que s’ajustin a les seves necessitats i aspiracions. La nostra implementació arreu de Catalunya ha estat clau per fomentar el treball i el creixement en diversos sectors laborals d’arreu del territori.

Facilitem als candidats un entorn interactiu i amigable, on puguin registrar el seu currículum al portal amb facilitat i rapidesa. Un cop registrats, poden rebre ofertes personalitzades que es corresponguin amb el seu perfil i les seves preferències professionals, A més de poder explorar detalladament les descripcions de feina, els requisits i els beneficis que ofereix cada oportunitat laboral. El nostre objectiu és facilitar el màxim la recerca de feina als candidats, brindant un portal intuïtiu, fàcil d’utilitzar i de proximitat.

Més enllà de ser una plataforma de cerca de feina i de captació de candidats, Infofeina ofereix un servei proper i de qualitat tant als candidats com a les empreses. Entenem que les persones són la base de qualsevol empresa i que els recursos humans i la psicologia laboral juguen un paper fonamental en l’èxit laboral i empresarial.

Una eina clau al panorama laboral català

Els 20 anys d’Infofeina no només representen un important èxit per a nosaltres, sinó que també són un recordatori constant dels nostres valors fonamentals. Creiem que la nostra sòlida base és el que ha possibilitat el nostre creixement i ens ha permès adaptar-nos als canvis constants del mercat laboral. El que va començar com una plataforma de recerca de feina ha evolucionat fins a convertir-se en una eina essencial en el panorama laboral que ja traspassa Catalunya i s’expandeix per altres territoris.

Avui, mirem enrere amb agraïment per tots els avenços aconseguits fins ara i, alhora, amb expectació cap al futur. Continuarem treballant amb la mateixa passió i compromís per seguir sent la vostra opció de confiança en tots els vostres desafiaments professionals.