EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Província

Estudis mínims

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 1 ofertes de treball a la comarca Alta Ribagorça.

Les nostres ofertes de feina a l'Alta Ribagorça no només t'ofereixen una oportunitat única de créixer professionalment, sinó també de treballar en un entorn natural incomparable. Amb vistes panoràmiques del Pirineu i gaudint de l'aire pur de les muntanyes, aquesta comarca és el lloc perfecte per perseguir les teves aspiracions laborals.

Si busques feina a la capital de la comarca, pots consultar el llistat específic d’ofertes de feina a Pont de Suert.

MONTAÑES I SOLÉ

Vielha e Mijaran (Lleida)

Seleccionem Administratiu/va Comptable (departament comercial) per important empresa del sector de l’enginyeria ubicada a Vielha.

01/03/2024

Indefinit

Jornada completa

S’han trobat 1 ofertes. Mostrant del 1 al 1

Feina a l’Alta Ribagorça

L'Alta Ribagorça es compon de tres municipis: El Pont de Suert, Barruera i Vilaller. Tot i ser la comarca amb menys població de Catalunya, aquest territori muntanyós és un gran atractiu pels amants de la muntanya, la natura i la vida rural. A Infofeina trobaràs un ventall d'oportunitats laborals a l’Alta Ribagorça relacionats amb aquests interessos i molt més.

Trobaràs des de diferents llocs de feina a industries fins a feines relacionades amb el turisme. Per exemple, podràs treballar com a guia turístic o monitor d’esports d’aventura, com ara, d’esquí, escalada i senderisme, i als sectors de la restauració i l'hostaleria com a personal de càmpings, refugis de muntanya i cases rurals. També hi ha oportunitats laborals al camp, treballant als sectors de l'agricultura i la ramaderia.

En definitiva, l’Alta Ribagorça és el lloc ideal per a aquelles persones que busquen una vida laboral allunyada del soroll de la ciutat i més a prop de la natura.

Ofertes de treball a l’Alta Ribagorça

L'Alta Ribagorça té una història rica i diversa en termes d'activitats econòmiques obrint les portes a una gran oferta de treball a la comarca. Tradicionalment, la ramaderia, l'agricultura i el manteniment dels boscos han estat la base econòmica. El cultiu del cereal, la civada, el sègol i l'espígol, així com la producció de llegums i patates, han estat grans impulsors de l’economia local i creen encara a dia d’avui multitud d’oportunitats de treball.

El turisme rural, sense dubte, actualment és el sector amb més ofertes de feina a l'Alta Ribagorça, amb una variada oferta d’hotels, cases rurals, càmpings i refugis de muntanya localitzats arreu del territori que busquen personal durant tot l'any per atendre la gran demanda als seus negocis.

Trobar feina a l’Alta Ribagorça

La teva pròxima oportunitat laboral t’espera a l'Alta Ribagorça. Tant si estàs buscant un canvi, una nova aventura o, simplement, una oportunitat laboral que et connecti amb la natura, les ofertes de feina a l'Alt Ribagorça d'Infofeina t'esperen. Descobreix el que aquesta comarca única pot oferir i comença una nova etapa a la teva vida laboral!