EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Veure més Veure menys

Província

Estudis mínims

Veure més Veure menys

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 21 ofertes de treball a l'area de Comunicació, màrqueting i publicitat

Busques feina en Comunicació, màrqueting i publicitat? Troba totes les ofertes de la teva àrea professional.

En aquesta pàgina trobareu totes les ofertes de feina en comunicació, màrqueting i publicitat. A través del cercador de la part superior d’aquesta pàgina, podreu veure els resultats filtrats per zona o també per categoria laboral. D’aquesta manera, podreu localitzar ràpidament l'oferta que millor s’ajusta a les vostres necessitats.

Marketing, diseño y publicidad

Comarca Barcelonès

Marca líder en bebidas energéticas en busca de un Brand Ambassador (Cataluña-Levante-Baleares). Necesitamos un perfil claramente comercial con expe...

19/05/2024

Indefinit

Jornada completa

TÀNDEM

Vandellós-Hospitalet Infant (Tarragona)

Empresa molt seriosa, professionalitzada i amb elevat prestigi dins el seu sector a nivell internacional. Bon ambient de treball. Possibilitat de creixement intern. Oficines excepcionals, molt modernes i lluminoses. Assessorament extern professionalitzat i expert.

19/05/2024

De duració determinada

Jornada completa

TÀNDEM

Hospitalet de l'Infant (Tarragona)

Equip de treball Empresa, Perspectives

19/05/2024

Indefinit

Jornada completa

Farmainstant.com

Comarca Gironès

Gestor/a ecommercer a mitja jornada. Incorporació 1 de juliol 2024.

19/05/2024

De duració determinada

Jornada parcial

Covica Empordà

Masarac (Girona)

Estabilitat i posibilitats de creixament.

18/05/2024

Indefinit

Jornada intensiva

Niche Mobility

Girona (Girona)

Busquem persona a temps parcial per a ocupar-se de tasques relacionades amb la comunicació, organització de fires i marketing de l'empresa en general. El seleccionat pot estar perfectament estudiant, ja que el contracte serà inicialment a temps parcial, per a passar posteriorment a ser jornada complerta i contracte indefinit

17/05/2024

Pràctiques

Jornada parcial

Tasca Projectes d'animació

Província Lleida

Es busca Formador/Dinamitzador/a d'un projecte de voluntariat amb gent gran a CASAL CIVIC BALAGUER, LLEIDA CIUTAT i ALGUAIRE per a realitzar tasques de Formació i de dinamització. Captació, seguiment i recolzament del voluntariat. Promoció i implementació de les activitats programades. Suport als centres i a les coordinacions referents. Realització de tallers d'ESCRIPTURA CREATIVA, LE...

17/05/2024

De duració determinada

Jornada parcial

Interactiu

Cornellà del Terri (Girona)

Treball en equip, bon ambient de treball, horari flexible i càtering a càrrec de l'empresa.

17/05/2024

De duració determinada

Jornada intensiva

Empresa que es dedica a la personalització i venta d'articles de publicitat i marxandatge. Disposem de més de 30.000 referències i 1.200 m2 de taller de marcatge per donar la millor atenció als nostres clients. La nostra principal distinció és el servei. Disposem tot tipus d'articles i els millors preus del mercat però, sens dubte, la nostra principal tasca és l'acompanyament i atenció a cada client per trobar aquell article que més i millor el defineix. Una altra diferència és que servim mostres gratuïtes i enviaments a ports pagats.

Província Girona

Oferta de treball indefinit i a temps parcial. Possibilitat de teletreball i llibertat d'horari laboral amb el compromís i responsabilitat de complir els objectius.

16/05/2024

Indefinit

Indiferent

PIMEC

Barcelona (Barcelona)

Des de PIMEC, i en col·laboració amb el SOC, posem en marxa el programa 30 PLUS, a través del qual iniciem un procés de selecció per tal d’incorpor...

16/05/2024

Indefinit

Jornada completa

GRUP ORGANIGRAMA

Comarca La Selva

Estem buscant un/a tècnic/a de Xarxes Socials, Marketing Digital i E-commerce per responsabilitzar-se de les funcions que es descriuen a continuaci...

15/05/2024

Indefinit

Jornada parcial

Empresa de serralleria d'alta seguretat i portes

Província Barcelona

Ara tens l'oportunitat de formar part d'un equip amb molt bon ambient de treball, on podràs fer el que t'agrada amb la teva iniciativa i crear tot allò que coincideixi amb els objectius de l'empresa. Ajuda'ns a fer gran l'empresa a través de la teva feina en xarxes socials i en creació de continguts. T'esperem!

15/05/2024

Indefinit

Jornada completa

ORGANIGRAMA

Comarca Gironès

Empresa sector alimentari, no carnic, amb diferents marques pròpies necessita incorporar un /a Tècnic/a de Màrqueting. Horari flexible.

15/05/2024

Indefinit

Jornada intensiva

GPF Recursos Humans

Comarca Bages

Oportunitat per formar-se en un àmbit tecnològic en constant desenvolupament i amb forta projecció professional.

14/05/2024

Indefinit

Jornada completa

La nostra empresa té com a objectiu donar accés a les noves tecnologies en energies renovables a residencials , donan servei d'assessorament i gestio de projectes integrals.

Comarca Bages

Excel.lent ambient de treball, sou fixe + incentius ( 2900€) superables!!!

14/05/2024

Indefinit

Jornada completa

Fabricamos cabinas de insonorización y mesas para laboratorios

Comarca Bages

Su principal función es buscar distribuidores internacionales para comercializar los productos de la empresa. Asimismo, debe de ser capaz de reunir...

13/05/2024

Indefinit

Jornada completa

TÀNDEM

Comarca Baix Camp

Molt bon ambient de treball. possibilitats reals de creixement. Empresa líder al seu sector.

12/05/2024

Indefinit

Jornada completa

Busquem incorporar un Tècnic/@ d'esdeveniments per a Entitat situada al barri vell de Girona, en el marc d'un projecte important de cultura i gastronomia catalanes. Projecte estable i de llarga durada

12/05/2024

Indefinit

Jornada completa

.

Comarca Barcelonès

La persona seleccionada serà responsable de realitzar les següents tasques: - Pensar, dissenyar i aplicar estratègies de màrqueting per increment...

12/05/2024

Indefinit

Jornada completa

Busquem incorporar un Tècnic/@ de Comunicació Cultural per a Fundació situada al barri vell de Girona, en el marc d'un projecte important de cultura i gastronomia catalanes. Projecte estable i de llarga durada.

12/05/2024

Indefinit

Jornada completa

La nostra empresa té com a objectiu donar accés a les noves tecnologies en energies renovables a residencials , donant servei d´asesorament i gestió de projectes, ens encarreguem de tot el projecte per donar al client un servei integral i de qualitat

Província Barcelona

Estem en un moment de creixement en varis departaments i oferim un pla de carrera profesional amb alts incentius

12/05/2024

Indefinit

Jornada completa

S’han trobat 21 ofertes. Mostrant del 1 al 21

En aquesta àrea hi trobareu ofertes laborals de diverses àrees del sector de la comunicació, el màrqueting i la publicitat. Es tracta d’un àmbit que està en constant reinvenció i que busca permanentment noves fórmules i maneres de crear vincles comunicatius amb els públics. Especialment des de l’eclosió del món digital, s’ha obert un ventall molt ampli d’oportunitats laborals i d’especialitzacions.

Feina en el sector del màrqueting i la publicitat

Busqueu feina en el departament de marketing d’una gran empresa? Moltes de les sortides laborals de màrqueting impliquen llocs de responsabilitat, com per exemple:

  • Responsable o cap de màrqueting

  • Product manager o director de comptes

Donat l’ampli ventall de possibilitats en diversos àmbits, també es pot formar part de departaments comercials i de màrqueting en empreses d’aquell sector que sigui més afí als vostres interessos. Altres ofertes de feina de màrqueting les podeu trobar en agències i consultories especialitzades. Són empreses que necessiten personal amb un coneixement més detallat i tècnic sobre el màrqueting i la publicitat i les seves aplicacions en diversos sectors i àmbits.

Oportunitats laborals en el màrqueting digital

La digitalització i el món online ha arribat amb molta força al món del màrqueting i els darrers anys han crescut les ofertes de feina de màrqueting d’empreses de tota mena que necessiten una estratègia de màrqueting digital específica. Algunes de les posicions que es necessiten cobrir més habitualment en aquest sector inclouen:

  • Especialista en comerç electrònic

  • Consultor d’estratègia digital

  • Especialista en SEO o SEM

  • Director de publicitat digital

  • I molts altres

Treballar en publicitat i comunicació

Busqueu ofertes de feina en una agència de publicitat o comunicació? Les sortides professionals del camp de la comunicació i la publicitat són molt variades i inclouen la creació, coordinació i difusió de campanyes comercials; treballar en agències de comunicació; desenvolupar una carrera laboral en empreses vinculades al sector turístic, o en departaments i gabinets de comunicació, ja sigui d’empreses, d’institucions i organismes públics. Com podreu apreciar, les ofertes de feina en màrqueting, comunicació i publicitat són moltes i molt diverses.

Oportunitats laborals en màrqueting i comunicació

Si us apassiona comunicar i busqueu ofertes de feina de màrqueting, comunicació i publicitat, a Infofeina trobareu ofertes que poden encaixar amb les vostres necessitats i aspiracions. També aquelles vacants que són difícils de cobrir per la falta de professionals amb perfils adequats o més específics.

Si teniu dubtes o no trobeu l’oferta que s’ajusta a les vostres necessitats, podeu contactar amb nosaltres sense compromís. El nostre equip d’experts en Recursos Humans estarà encantat de poder-vos ajudar en la cerca d’una oferta que s’adapti a les vostres necessitats i que us permeti fer créixer el vostre perfil professional amb les màximes garanties d’èxit.