EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Busques feina en Comunicació, màrqueting i publicitat? Troba totes les ofertes de la teva àrea professional.

Navega i cerca ofertes entre les àrees relacionades amb Comunicació, màrqueting i publicitat

En aquesta pàgina trobareu totes les ofertes de feina en comunicació, màrqueting i publicitat. A través del cercador de la part superior d’aquesta pàgina, podreu veure els resultats filtrats per zona o també per categoria laboral. D’aquesta manera, podreu localitzar ràpidament l'oferta que millor s’ajusta a les vostres necessitats.En aquesta àrea hi trobareu ofertes laborals de diverses àrees del sector de la comunicació, el màrqueting i la publicitat. Es tracta d’un àmbit que està en constant reinvenció i que busca permanentment noves fórmules i maneres de crear vincles comunicatius amb els públics. Especialment des de l’eclosió del món digital, s’ha obert un ventall molt ampli d’oportunitats laborals i d’especialitzacions.Feina en el sector del màrqueting i la publicitatBusqueu feina en el departament de marketing d’una gran empresa? Moltes de les sortides laborals de màrqueting impliquen llocs de responsabilitat, com per exemple:

  • Responsable o cap de màrqueting
  • Product manager o director de comptes

Donat l’ampli ventall de possibilitats en diversos àmbits, també es pot formar part de departaments comercials i de màrqueting en empreses d’aquell sector que sigui més afí als vostres interessos. Altres ofertes de feina de màrqueting les podeu trobar en agències i consultories especialitzades. Són empreses que necessiten personal amb un coneixement més detallat i tècnic sobre el màrqueting i la publicitat i les seves aplicacions en diversos sectors i àmbits.Oportunitats laborals en el màrqueting digitalLa digitalització i el món online ha arribat amb molta força al món del màrqueting i els darrers anys han crescut les ofertes de feina de màrqueting d’empreses de tota mena que necessiten una estratègia de màrqueting digital específica. Algunes de les posicions que es necessiten cobrir més habitualment en aquest sector inclouen:

  • Especialista en comerç electrònic
  • Consultor d’estratègia digital
  • Especialista en SEO o SEM
  • Director de publicitat digital
  • I molts altres

Treballar en publicitat i comunicacióBusqueu ofertes de feina en una agència de publicitat o comunicació? Les sortides professionals del camp de la comunicació i la publicitat són molt variades i inclouen la creació, coordinació i difusió de campanyes comercials; treballar en agències de comunicació; desenvolupar una carrera laboral en empreses vinculades al sector turístic, o en departaments i gabinets de comunicació, ja sigui d’empreses, d’institucions i organismes públics. Com podreu apreciar, les ofertes de feina en màrqueting, comunicació i publicitat són moltes i molt diverses.Oportunitats laborals en màrqueting i comunicació


Si us apassiona comunicar i busqueu ofertes de feina de màrqueting, comunicació i publicitat, a Infofeina trobareu ofertes que poden encaixar amb les vostres necessitats i aspiracions. També aquelles vacants que són difícils de cobrir per la falta de professionals amb perfils adequats o més específics.Si teniu dubtes o no trobeu l’oferta que s’ajusta a les vostres necessitats, podeu contactar amb nosaltres sense compromís. El nostre equip d’experts en Recursos Humans estarà encantat de poder-vos ajudar en la cerca d’una oferta que s’adapti a les vostres necessitats i que us permeti fer créixer el vostre perfil professional amb les màximes garanties d’èxit.