EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Província

Estudis mínims

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 4 ofertes de treball a l'area de Seguretat

Busques feina en Seguretat? Troba totes les ofertes de la teva àrea professional.

En aquesta pàgina trobareu totes les ofertes de feina de l’àrea de seguretat. A través del cercador de la part superior, podreu filtrar els resultats per zona, o bé, per categoria laboral a fi que pugueu localitzar ràpidament l'oferta que millor s’ajusta a les vostres necessitats.

CAMPING CASTELL MONTGRI

Estartit (L) (Girona)

Important grup turístic de la Costa Brava busca una persona per treballar com a controlador/a d'accessos en torn de nit en un càmping situat a l'Estartit.

06/06/2023

Fix discontinu

Jornada completa

Camping

Comarca Maresme

ESTEM BUSCANT PERSONAL DE NETEJA, CAMBRERS/ERES I VIGILANTS PER LA TEMPORADA D'ESTIU

31/05/2023

De duració determinada

Jornada completa

Oferirim solucions i serveis de seguretat del més alt nivell, amb un tracte proper i professional.

Comarca Alt Empordà

Vigilant de Seguretat per Centre Comercial a la Jonquera. Torn diürn Es valorarà nocions de francès Possibilitat de fer hores extres TIP en vig...

30/05/2023

Indefinit

Jornada completa

Oferirim solucions i serveis de seguretat del més alt nivell, amb un tracte proper i professional.

Comarca Osona

Vigilant de Seguretat per diferents serveis i horaris Possibilitat de fer hores extres Sou segons conveni més complements TIP en vigor Carnet ...

30/05/2023

Indefinit

Jornada completa

S’han trobat 4 ofertes. Mostrant del 1 al 4

Avui dia, tenir una seguretat personalitzada o privada és molt valorat en molts àmbits, tant del sector públic o empresarial com particular. En aquesta àrea, hi trobareu ofertes laborals de diversa especialització en el sector de la seguretat.

Feina en el sector de la seguretat

Busqueu ofertes de feina en seguretat? El sector de la seguretat ofereix grans oportunitats laborals per a tots aquells professionals que vulguin especialitzar-se en una àrea amb futur i amb grans expectatives de creixement. Si esteu valorant la possibilitat de formar-vos en el sector de la seguretat, us recomanem que ho feu sense cap mena de dubte perquè la demanda d'aquest tipus de professionals continua augmentant.

Feina de vigilant de seguretat

Esteu buscant feina com a vigilant de seguretat? En primer lloc, convé tenir clar què és i a què es dedica un vigilant de seguretat privada. La seva missió principal és vetllar per la seguretat de persones, immobles (públics o privats), establiments, esdeveniments o béns materials. És a dir, són persones contractades per empreses privades o ens públics per vigilar, custodiar i protegir. El seu treball l'exerceixen com a complement i contribució a la tasca realitzada pels cossos de seguretat de l'Estat.

El sector de la seguretat comprèn, entre altres, a professionals com: director de seguretat, vigilant de seguretat en diversos camps d'actuació, vigilant de sistemes informàtics, professional de la seguretat pública o privada, escortes o guardes de seguretat. Aquests són alguns exemples de les professions amb un major recorregut, perquè hi ha moltes professions relacionades amb la seguretat que encara són poc conegudes.

Ofertes laborals en l’àmbit de la seguretat

Com amb totes les professions, convé valorar si les aptituds personals encaixen amb el perfil requerit per dedicar-se al sector de la seguretat. Per les característiques de la feina, tot aquell que vol desenvolupar la seva vida laboral en aquest sector i que està buscant ofertes de feina en seguretat, ha de tenir una gran capacitat d'autocontrol; una alta tolerància a l'estrès; ser capaç d'assumir riscos; ser capaç de prendre decisions en situacions compromeses, tenir capacitat de lideratge i de diàleg i també de treball en equip.

Les millors ofertes de feina en seguretat

A Infofeina trobareu les millors ofertes de feina en seguretat, ja que som el portal català de referència per a la recerca de feina.

Si teniu dubtes o no trobeu l’oferta que busqueu, sapigueu que el nostre equip d’experts en Recursos Humans us assessorarà i ajudarà en la cerca del lloc de feina que desitgeu, sempre partint de les màximes garanties d’èxit.