EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Província

Estudis mínims

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 5 ofertes de treball a l'area de Seguretat

Busques feina en Seguretat? Troba totes les ofertes de la teva àrea professional.

En aquesta pàgina trobareu totes les ofertes de feina de l’àrea de seguretat. A través del cercador de la part superior, podreu filtrar els resultats per zona, o bé, per categoria laboral a fi que pugueu localitzar ràpidament l'oferta que millor s’ajusta a les vostres necessitats.

PIMEC

Comarca Barcelonès

- Instalación de elementos mecánicos en casa del cliente - Preparación de los materiales necesarios - Mantenimiento de maquinaria (taladro el...

22/05/2024

Indefinit

Jornada completa

ORGANIGRAMA SELECCIÓ

Girona (Girona)

Empresa Gironina necessita incorporar un/a conserge per 4 mesos de durada (juny a setembre). Haurà de tenir cura de les instal.lacions, controlar entrades i sortides i tenir els espais controlats.

20/05/2024

De duració determinada

Jornada parcial

Central Receptora d'Alarmes. Instal.lacions i Manteniment de Sistema de Seguretat e Incendi.

Comarca Gironès

Operador/a per a Central Receptora d'Alarmes, perfil administratiu/va, calendari de torns. (Impressindible titulació TIP Vigilant de Seguretat)

19/05/2024

Indefinit

Jornada completa

Conserjería i control accesos.

Comarca Bages

Control d'accés d'entrades i sortides. Disponibilitat de caps de setmana i festius; Incorporació immediata. Disposar de vehicle pròpi per poder d...

16/05/2024

Indefinit

Jornada completa

Empresa con mas de 30 años en el mercado del juego.

Comarca Garraf

- Atención y asesoramiento personalizado al cliente. - Apertura y cierre de caja - Supervisión y mantenimiento de la sala de juego.

16/05/2024

Indefinit

Jornada completa

S’han trobat 5 ofertes. Mostrant del 1 al 5

Avui dia, tenir una seguretat personalitzada o privada és molt valorat en molts àmbits, tant del sector públic o empresarial com particular. En aquesta àrea, hi trobareu ofertes laborals de diversa especialització en el sector de la seguretat.

Feina en el sector de la seguretat

Busqueu ofertes de feina en seguretat? El sector de la seguretat ofereix grans oportunitats laborals per a tots aquells professionals que vulguin especialitzar-se en una àrea amb futur i amb grans expectatives de creixement. Si esteu valorant la possibilitat de formar-vos en el sector de la seguretat, us recomanem que ho feu sense cap mena de dubte perquè la demanda d'aquest tipus de professionals continua augmentant.

Feina de vigilant de seguretat

Esteu buscant feina com a vigilant de seguretat? En primer lloc, convé tenir clar què és i a què es dedica un vigilant de seguretat privada. La seva missió principal és vetllar per la seguretat de persones, immobles (públics o privats), establiments, esdeveniments o béns materials. És a dir, són persones contractades per empreses privades o ens públics per vigilar, custodiar i protegir. El seu treball l'exerceixen com a complement i contribució a la tasca realitzada pels cossos de seguretat de l'Estat.

El sector de la seguretat comprèn, entre altres, a professionals com: director de seguretat, vigilant de seguretat en diversos camps d'actuació, vigilant de sistemes informàtics, professional de la seguretat pública o privada, escortes o guardes de seguretat. Aquests són alguns exemples de les professions amb un major recorregut, perquè hi ha moltes professions relacionades amb la seguretat que encara són poc conegudes.

Ofertes laborals en l’àmbit de la seguretat

Com amb totes les professions, convé valorar si les aptituds personals encaixen amb el perfil requerit per dedicar-se al sector de la seguretat. Per les característiques de la feina, tot aquell que vol desenvolupar la seva vida laboral en aquest sector i que està buscant ofertes de feina en seguretat, ha de tenir una gran capacitat d'autocontrol; una alta tolerància a l'estrès; ser capaç d'assumir riscos; ser capaç de prendre decisions en situacions compromeses, tenir capacitat de lideratge i de diàleg i també de treball en equip.

Les millors ofertes de feina en seguretat

A Infofeina trobareu les millors ofertes de feina en seguretat, ja que som el portal català de referència per a la recerca de feina.

Si teniu dubtes o no trobeu l’oferta que busqueu, sapigueu que el nostre equip d’experts en Recursos Humans us assessorarà i ajudarà en la cerca del lloc de feina que desitgeu, sempre partint de les màximes garanties d’èxit.