EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Veure més Veure menys

Província

Estudis mínims

Veure més Veure menys

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 7 ofertes de treball a l'area de Disseny, multimèdia i arts gràfiques

Busques feina en Disseny, multimèdia i arts gràfiques? Troba totes les ofertes de la teva àrea professional.

En aquesta pàgina trobareu totes les ofertes de feina de l’àrea de disseny, multimèdia i arts gràfiques. A través del cercador de la part superior d’aquesta pàgina, podreu filtrar els resultats per zona, o bé, per categoria laboral de tal manera que pugueu localitzar ràpidament l'oferta que millor s’ajusta a les vostres necessitats.

SYNERGIE TT ETT SA

Comarca Bages

Empresa important a nivell Barcelona necessita per a la seva seu al Bages un retolista per a les següents funcions, rètols a botigues, pals de cart...

05/06/2023

Indefinit

Indiferent

R.A.S INTERIM

Tordera (Barcelona)

La oficina de RAS INTERIM BLANES, selecciona para importante empresa en expansión en la zona de Tordera, OPERARIOS/AS DE PRODUCCIÓN EN EL SECTOR QUÍMICO:

02/06/2023

Indefinit

Jornada intensiva

PIMEC

Granollers (Barcelona)

Empresa del ámbito de la distribución de maquinaria industrial situada en Granollers, necesita incorporar un/a Diseñador/a gráfico Las funcio...

01/06/2023

Indefinit

Jornada parcial

Reconeguda empresa de restauració, amb dilatada experiència en el sector, ubicada al centre de Girona, especialitzada en cuina tradicional, de mercat i suggerències diàries. Amb projectes de creixement i millora,....

Girona (Girona)

PERFIL DE RESPONSABILITAT EN EL SECTOR, amb un clar enfoque empresarial, mantenint els trets essencials de l'ofici. Plantejament estable, on és vol integrar al màxim amb els projectes de l'empresa. Capacitat de treball, rigor i serietat. Combinar lo bo del passat, incorporar lo millor del futur, per reforçar el present, és un dels nostres lemes d'empresa. PRECISEM respostes a le...

31/05/2023

De duració determinada

Indiferent

Empresa de serigrafia tèxtil i planxat de transfers. Comptem amb 3 màquines automàtiques i 2 màquines manuals de serigrafia i de 2 planxes automàtiques de 2 plats.

Comarca Vallès Occidental

A la nostra empresa es treballa amb un bon ambient. Es preveu molta feina a partir de juny i d'una durada indeterminada tot i que te pinta de durarà un mínim de 2/3 mesos i esperem que molts més.

31/05/2023

De duració determinada

Jornada intensiva

Som una empresa d’exhibició de cinema amb els nostres equips mòbils. La nostra activitat principal es el “Cinema a la Fresca” Treballem a tot Catalunya. Som una empresa de “temporada d’estiu”, i ho venim fent des de 1955. Ens agrada que la nostra gent treballi de gust i alhora, s’ho passin bé. Hem dissenyat els nostres equipaments per facilitar al màxim la feina diària, fent-la lleugera, senzilla i sobretot distreta.

Comarca La Selva

És una feina que no és complicada en la que et mous per la geografia catalana, en pobles diferents cada dia que treballes.

30/05/2023

De duració determinada

Jornada intensiva

SERVYCAT

Comarca Osona

Estem buscant un/a tècnic/a de control de processos de neteja d'equips de fabricació en una planta alimentària. Suport tècnic al client i al person...

30/05/2023

Indefinit

Indiferent

S’han trobat 7 ofertes. Mostrant del 1 al 7

Dins l’àrea de disseny, multimèdia i arts gràfiques hi podeu trobar ofertes de feina relacionades amb la part visual o creativa i amb tota mena d’aplicacions, ja sigui en l’àmbit d’imatge corporativa, creació en l'àmbit editorial, digital, multimèdia o offline.

Treballar com a dissenyador gràfic

Les agències de publicitat i editorials són un dels sectors estrella per als dissenyadors gràfics, que s'encarreguen de coordinar equips de treball que desenvolupen tasques amb diferents clients en campanyes puntuals o de forma permanent. Són professionals que uneixen la visió del disseny i la creativitat per generar notorietat de marca.

Dins de les diferents sortides laborals del disseny gràfic, el món de la publicitat és un dels que més opcions ofereix. Avui dia, la publicitat online necessita cada vegada més professionals que demostrin la seva creativitat. I, per descomptat, sense deixar de banda a totes les aplicacions de la publicitat offline. Són suports que segueixen essent molt importants i en què és clau la visió creativa d’un dissenyador gràfic.

Trobar feina com en l’àrea de les arts gràfiques

Si tens una formació com a dissenyador gràfic o altres àmbits de les arts gràfiques, les sortides laborals que tens disponibles són molt àmplies. Des de treballar a mitjans de comunicació; estudis de fotografia i post-producció; empreses d’il·lustració, grafisme o cartelleria; empreses culturals; institucions educatives i de l’àmbit de la docència com la universitat o escoles tècniques del sector; entre moltes altres.

Oportunitats laborals en el sector del disseny gràfic

Vols treballar com a dissenyador de pàgines web?

Els professionals que dissenyen tota la part visual d’una plana web són els encarregats de fer que l'essència d’una empresa, projecte o institució es traslladi al pla visual i gràfic online. Ser dissenyador de pàgines web és avui dia una de les sortides més buscades per aquells que es dediquen al disseny gràfic. La capacitat de mantenir interessada l’audiència d’una pàgina web és responsabilitat en una part important del disseny gràfic digital i una sortida laboral amb moltes possibilitats actualment.

Oportunitats laborals del sector de les arts gràfiques

Si busques ofertes de feina de disseny gràfic o oportunitats laborals en el sector de les arts gràfiques i el multimèdia, has arribat al millor lloc. El portal d’Infofeina és on trobaràs les ofertes que millor s’adaptin als teus interessos i aspiracions. El nostre objectiu és oferir-te un servei proper i de qualitat per tal que puguis trobar un lloc que s’adapti a les teves necessitats i et permeti fer créixer el teu perfil professional.