EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Veure més Veure menys

Província

Estudis mínims

Veure més Veure menys

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 7 ofertes de treball a l'area de Disseny, multimèdia i arts gràfiques

Busques feina en Disseny, multimèdia i arts gràfiques? Troba totes les ofertes de la teva àrea professional.

En aquesta pàgina trobareu totes les ofertes de feina de l’àrea de disseny, multimèdia i arts gràfiques. A través del cercador de la part superior d’aquesta pàgina, podreu filtrar els resultats per zona, o bé, per categoria laboral de tal manera que pugueu localitzar ràpidament l'oferta que millor s’ajusta a les vostres necessitats.

PIMEC

La Selva del Camp (Tarragona)

Empresa del sector Decoración y Hogar, en pleno proceso de crecimiento y expansión, precisa incorporar un/a Diseñador Gráfico para sus oficinas centrales ubicadas en La Selva del Camp.

07/12/2023

De duració determinada

Jornada completa

Interactiu

Cornellà del Terri (Girona)

Treball en equip, bon ambient de treball, horari flexible i càtering a càrrec de l'empresa.

06/12/2023

De duració determinada

Jornada intensiva

Empresa dedicada al sector de la impresión digital, gran formato y rotulación. Ofrecemos soluciones adaptadas a cada uno de nuestros clientes para el desarrollo de la comunicación visual de la empresa.

Comarca Baix Llobregat

Busquem una persona per incorporació al nostre taller en horari de matins amb ganes d'aprendre, dinàmica i sobretot amb molt bona actitud, per assi...

05/12/2023

Indefinit

Jornada parcial

Instal.lació, manteniment i reparació de pantalles de led i monitors

Comarca Barcelonès

Instal.lació, reparació i mantenimient de pantalles led i monitors

05/12/2023

Indefinit

Jornada completa

Reconeguda empresa de restauració, amb dilatada experiència en el sector, ubicada al centre de Girona, especialitzada en cuina tradicional, de mercat i suggerències diàries. Amb projectes de creixement i millora,....

Girona (Girona)

PERFIL DE RESPONSABILITAT EN EL SECTOR, amb un clar enfocament empresarial, mantenint els trets essencials de l'ofici. Plantejament estable, on és vol integrar al màxim amb els projectes de l'empresa. Capacitat de treball, rigor i serietat. Combinar lo bo del passat, incorporar lo millor del futur, per reforçar el present, és un dels nostres lemes d'empresa. PRECISEM respostes a...

04/12/2023

De duració determinada

Indiferent

GOSBI PET FOOD

Província Girona

- Experiència de 2 a 5 anys en un lloc similar - Experiència concreta de disseny UX en un entorn e-commerce - Una cartera que mostri projectes an...

03/12/2023

Indefinit

Jornada completa

LABORATORIOS HIPRA, S.A.

Comarca Gironès

Actualmente, necesitamos incorporar un/a Técnico/a Diseño Imprenta para nuestra Imprenta ubicada en el CIM La Selva (Riudellots de la Selva). Su...

02/12/2023

Indefinit

Jornada completa

S’han trobat 7 ofertes. Mostrant del 1 al 7

Dins l’àrea de disseny, multimèdia i arts gràfiques hi podeu trobar ofertes de feina relacionades amb la part visual o creativa i amb tota mena d’aplicacions, ja sigui en l’àmbit d’imatge corporativa, creació en l'àmbit editorial, digital, multimèdia o offline.

Treballar com a dissenyador gràfic

Les agències de publicitat i editorials són un dels sectors estrella per als dissenyadors gràfics, que s'encarreguen de coordinar equips de treball que desenvolupen tasques amb diferents clients en campanyes puntuals o de forma permanent. Són professionals que uneixen la visió del disseny i la creativitat per generar notorietat de marca.

Dins de les diferents sortides laborals del disseny gràfic, el món de la publicitat és un dels que més opcions ofereix. Avui dia, la publicitat online necessita cada vegada més professionals que demostrin la seva creativitat. I, per descomptat, sense deixar de banda a totes les aplicacions de la publicitat offline. Són suports que segueixen essent molt importants i en què és clau la visió creativa d’un dissenyador gràfic.

Trobar feina com en l’àrea de les arts gràfiques

Si tens una formació com a dissenyador gràfic o altres àmbits de les arts gràfiques, les sortides laborals que tens disponibles són molt àmplies. Des de treballar a mitjans de comunicació; estudis de fotografia i post-producció; empreses d’il·lustració, grafisme o cartelleria; empreses culturals; institucions educatives i de l’àmbit de la docència com la universitat o escoles tècniques del sector; entre moltes altres.

Oportunitats laborals en el sector del disseny gràfic

Vols treballar com a dissenyador de pàgines web?

Els professionals que dissenyen tota la part visual d’una plana web són els encarregats de fer que l'essència d’una empresa, projecte o institució es traslladi al pla visual i gràfic online. Ser dissenyador de pàgines web és avui dia una de les sortides més buscades per aquells que es dediquen al disseny gràfic. La capacitat de mantenir interessada l’audiència d’una pàgina web és responsabilitat en una part important del disseny gràfic digital i una sortida laboral amb moltes possibilitats actualment.

Oportunitats laborals del sector de les arts gràfiques

Si busques ofertes de feina de disseny gràfic o oportunitats laborals en el sector de les arts gràfiques i el multimèdia, has arribat al millor lloc. El portal d’Infofeina és on trobaràs les ofertes que millor s’adaptin als teus interessos i aspiracions. El nostre objectiu és oferir-te un servei proper i de qualitat per tal que puguis trobar un lloc que s’adapti a les teves necessitats i et permeti fer créixer el teu perfil professional.