EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Busques feina en Disseny, multimèdia i arts gràfiques? Troba totes les ofertes de la teva àrea professional.

Navega i cerca ofertes entre les àrees relacionades amb Disseny, multimèdia i arts gràfiques

En aquesta pàgina trobareu totes les ofertes de feina de l’àrea de disseny, multimèdia i arts gràfiques. A través del cercador de la part superior d’aquesta pàgina, podreu filtrar els resultats per zona, o bé, per categoria laboral de tal manera que pugueu localitzar ràpidament l'oferta que millor s’ajusta a les vostres necessitats.Dins l’àrea de disseny, multimèdia i arts gràfiques hi podeu trobar ofertes de feina relacionades amb la part visual o creativa i amb tota mena d’aplicacions, ja sigui en l’àmbit d’imatge corporativa, creació en l'àmbit editorial, digital, multimèdia o offline.Treballar com a dissenyador gràficLes agències de publicitat i editorials són un dels sectors estrella per als dissenyadors gràfics, que s'encarreguen de coordinar equips de treball que desenvolupen tasques amb diferents clients en campanyes puntuals o de forma permanent. Són professionals que uneixen la visió del disseny i la creativitat per generar notorietat de marca.Dins de les diferents sortides laborals del disseny gràfic, el món de la publicitat és un dels que més opcions ofereix. Avui dia, la publicitat online necessita cada vegada més professionals que demostrin la seva creativitat. I, per descomptat, sense deixar de banda a totes les aplicacions de la publicitat offline. Són suports que segueixen essent molt importants i en què és clau la visió creativa d’un dissenyador gràfic.Trobar feina com en l’àrea de les arts gràfiquesSi tens una formació com a dissenyador gràfic o altres àmbits de les arts gràfiques, les sortides laborals que tens disponibles són molt àmplies. Des de treballar a mitjans de comunicació; estudis de fotografia i post-producció; empreses d’il·lustració, grafisme o cartelleria; empreses culturals; institucions educatives i de l’àmbit de la docència com la universitat o escoles tècniques del sector; entre moltes altres.
Oportunitats laborals en el sector del disseny gràficVols treballar com a dissenyador de pàgines web?Els professionals que dissenyen tota la part visual d’una plana web són els encarregats de fer que l'essència d’una empresa, projecte o institució es traslladi al pla visual i gràfic online. Ser dissenyador de pàgines web és avui dia una de les sortides més buscades per aquells que es dediquen al disseny gràfic. La capacitat de mantenir interessada l’audiència d’una pàgina web és responsabilitat en una part important del disseny gràfic digital i una sortida laboral amb moltes possibilitats actualment.Oportunitats laborals del sector de les arts gràfiques


Si busques ofertes de feina de disseny gràfic o oportunitats laborals en el sector de les arts gràfiques i el multimèdia, has arribat al millor lloc. El portal d’Infofeina és on trobaràs les ofertes que millor s’adaptin als teus interessos i aspiracions. El nostre objectiu és oferir-te un servei proper i de qualitat per tal que puguis trobar un lloc que s’adapti a les teves necessitats i et permeti fer créixer el teu perfil professional.