EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Veure més Veure menys

Província

Estudis mínims

Veure més Veure menys

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 10 ofertes de treball a l'area de Disseny, multimèdia i arts gràfiques

Busques feina en Disseny, multimèdia i arts gràfiques? Troba totes les ofertes de la teva àrea professional.

En aquesta pàgina trobareu totes les ofertes de feina de l’àrea de disseny, multimèdia i arts gràfiques. A través del cercador de la part superior d’aquesta pàgina, podreu filtrar els resultats per zona, o bé, per categoria laboral de tal manera que pugueu localitzar ràpidament l'oferta que millor s’ajusta a les vostres necessitats.

TÀNDEM

Vandellós-Hospitalet Infant (Tarragona)

Empresa molt seriosa, professionalitzada i amb elevat prestigi dins el seu sector a nivell internacional. Bon ambient de treball. Possibilitat de creixement intern. Oficines excepcionals, molt modernes i lluminoses. Assessorament extern professionalitzat i expert.

19/05/2024

De duració determinada

Jornada completa

Farmainstant.com

Comarca Gironès

Gestor/a ecommercer a mitja jornada. Incorporació 1 de juliol 2024.

19/05/2024

De duració determinada

Jornada parcial

Reconeguda empresa de restauració, amb dilatada experiència en el sector, ubicada al centre de Girona, especialitzada en cuina tradicional, de mercat i suggerències diàries. Amb projectes de creixement i millora,....

Girona (Girona)

PERFIL DE RESPONSABILITAT EN EL SECTOR, amb un clar enfocament empresarial, mantenint els trets essencials de l'ofici. Plantejament estable, on és vol integrar al màxim amb els projectes de l'empresa. Capacitat de treball, rigor i serietat. Combinar lo bo del passat, incorporar lo millor del futur, per reforçar el present, és un dels nostres lemes d'empresa. PRECISEM respostes a...

18/05/2024

De duració determinada

Indiferent

Espai gastronòmic obert a tothom. Cuina mediterrània de temporada i proximitat amb petits productors. → RESTAURANT la nostra experiència gastronòmica local i de temporada. → BAR racions, vins naturals, cerveses artesanes i refrescs fets a casa. → OBRADOR aparador de productes artesans locals per portar a casa o menjar al carrer.

Comarca Barcelonès

Proposta gastronòmica: Cuina gastronòmica sostenible amb una mirada a les cultures mediterrànies. Marc conceptual bioregional. Des del treball amb productors geogràficament locals, ingredients de proximitat i rotació per temporada, viatgem gastronòmicament per la conca mediterrània. Un clima compartit permet ser local en matèries primeres però també permet ser culturament obert a identitats cu...

16/05/2024

Indefinit

Jornada parcial

Empresa de serralleria d'alta seguretat i portes

Província Barcelona

Ara tens l'oportunitat de formar part d'un equip amb molt bon ambient de treball, on podràs fer el que t'agrada amb la teva iniciativa i crear tot allò que coincideixi amb els objectius de l'empresa. Ajuda'ns a fer gran l'empresa a través de la teva feina en xarxes socials i en creació de continguts. T'esperem!

15/05/2024

Indefinit

Jornada completa

GARCIA DE POU

Ordis (Girona)

Seguimiento de los indicadores y documentos relacionados con la gestión de calidad y medioambiente (ISO 9901, ISO 14001) de la empresa. · Seguimie...

13/05/2024

Indefinit

Jornada completa

Centre reprogràfic, impressió digital i de gran format.

Comarca Bages

Ets un/a manetes? Necessitem un/a operari/ària per manipulats d'arts gràfiques.

13/05/2024

Indefinit

Jornada completa

ADECCO TT

Comarca Gironès

Tens experiència en muntatge? Busques una oportunitat laboral de creixement personal? Tens disponibilitat per viatjar arreu del món? Tens disponibi...

13/05/2024

Indefinit

Jornada completa

TÀNDEM

Comarca Baix Camp

Molt bon ambient de treball. possibilitats reals de creixement. Empresa líder al seu sector.

12/05/2024

Indefinit

Jornada completa

.

Comarca Barcelonès

La persona seleccionada serà responsable de realitzar les següents tasques: - Pensar, dissenyar i aplicar estratègies de màrqueting per increment...

12/05/2024

Indefinit

Jornada completa

S’han trobat 10 ofertes. Mostrant del 1 al 10

Dins l’àrea de disseny, multimèdia i arts gràfiques hi podeu trobar ofertes de feina relacionades amb la part visual o creativa i amb tota mena d’aplicacions, ja sigui en l’àmbit d’imatge corporativa, creació en l'àmbit editorial, digital, multimèdia o offline.

Treballar com a dissenyador gràfic

Les agències de publicitat i editorials són un dels sectors estrella per als dissenyadors gràfics, que s'encarreguen de coordinar equips de treball que desenvolupen tasques amb diferents clients en campanyes puntuals o de forma permanent. Són professionals que uneixen la visió del disseny i la creativitat per generar notorietat de marca.

Dins de les diferents sortides laborals del disseny gràfic, el món de la publicitat és un dels que més opcions ofereix. Avui dia, la publicitat online necessita cada vegada més professionals que demostrin la seva creativitat. I, per descomptat, sense deixar de banda a totes les aplicacions de la publicitat offline. Són suports que segueixen essent molt importants i en què és clau la visió creativa d’un dissenyador gràfic.

Trobar feina com en l’àrea de les arts gràfiques

Si tens una formació com a dissenyador gràfic o altres àmbits de les arts gràfiques, les sortides laborals que tens disponibles són molt àmplies. Des de treballar a mitjans de comunicació; estudis de fotografia i post-producció; empreses d’il·lustració, grafisme o cartelleria; empreses culturals; institucions educatives i de l’àmbit de la docència com la universitat o escoles tècniques del sector; entre moltes altres.

Oportunitats laborals en el sector del disseny gràfic

Vols treballar com a dissenyador de pàgines web?

Els professionals que dissenyen tota la part visual d’una plana web són els encarregats de fer que l'essència d’una empresa, projecte o institució es traslladi al pla visual i gràfic online. Ser dissenyador de pàgines web és avui dia una de les sortides més buscades per aquells que es dediquen al disseny gràfic. La capacitat de mantenir interessada l’audiència d’una pàgina web és responsabilitat en una part important del disseny gràfic digital i una sortida laboral amb moltes possibilitats actualment.

Oportunitats laborals del sector de les arts gràfiques

Si busques ofertes de feina de disseny gràfic o oportunitats laborals en el sector de les arts gràfiques i el multimèdia, has arribat al millor lloc. El portal d’Infofeina és on trobaràs les ofertes que millor s’adaptin als teus interessos i aspiracions. El nostre objectiu és oferir-te un servei proper i de qualitat per tal que puguis trobar un lloc que s’adapti a les teves necessitats i et permeti fer créixer el teu perfil professional.