EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Província

Estudis mínims

Veure més Veure menys

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 13 ofertes de treball a l'area de Medi ambient

Busques feina en Medi ambient? Troba totes les ofertes de la teva àrea professional.

En aquesta pàgina, trobareu totes les ofertes de feina en medi ambient. A través del cercador de la part superior, podreu filtrar els resultats per zona, o bé, per categoria laboral a fi que pugueu localitzar ràpidament l'oferta que millor s’ajusta a les vostres necessitats.

PIMEC

Barcelona (Barcelona)

Empresa dedicada al control de plagues urbanes, ubicada a Barcelona, precisa incorporar un/a: RESPONSABLE TÈCNIC/A PLAGUES / APLICADOR/A 1ª DE P...

19/05/2024

Indefinit

Jornada completa

Enginyeria / Consultoria Energètica especialitzada en eficiència energètica i energies renovables.

Província Barcelona

Som una empresa formada per un equip d’enginyers que volem ampliar el talent i l’emprenedoria del nostre equip .

19/05/2024

Indefinit

Jornada completa

i2L Research

Cornellà del Terri (Girona)

Busquem persones proactives i autònomes, per a ajudar en la posada en pràctica d'assaigs d'eficàcia durant els mesos de primavera i d’estiu. Amb c...

19/05/2024

De duració determinada

Jornada intensiva

ORGANIGRAMA

Arbúcies (Girona)

Viver de la zona d'Arbúcies necessita un/a jardiner/a amb el carnet de manipulador/a de fitosanitaris. (feina estable i per tot l'any)

18/05/2024

Indefinit

Jornada completa

PIMEC

Barcelona (Barcelona)

La Fundació PIMEC treballa per fomentar uns valors i una cultura empresarial renovada i compromesa amb l'entorn, sensibilitzant, promovent i acompa...

16/05/2024

Indefinit

Jornada completa

Donem Serveis de Jardineria a Particulars i Empreses. Serveis de Manteniment de Jardí, Disseny i construcció obra nova, Arborista, Sistemes de reg, Gespa artificial... És una empresa PYME de 10-15 treballadors a la zona del Vallés. Empresa consolidada amb més de 10 anys de recorregut i amb l'objectiu de mantenir-se com a referència a la zona. Professionalitat, dedicació, honestitat.

Província Barcelona

Oferta de feina estable en un ambient de treball molt bo . Empresa responsable amb les persones i que s'esforça per millorar el sector de la Jardineria. Si ets una persona amable i professional de la jardineria, vius a prop de Sant Cugat, saps bé com cuidar jardins amb professionalitat i alegria, i vols una feina on sentir-te part i tranquil·la, inscriu-te!

16/05/2024

Indefinit

Jornada completa

Empresa de reciclatge que es dedica a la recollida de tots tipus de residus i a la seva gestió i valorització.

Comarca La Selva

Estem cercant una persona que sigui organitzada, metòdica i flexible amb bones habilitats comunicatives i capacitat empàtica. Ha de tenir facilitat per transmetre idees, conceptes i coneixements aportant la seva experiència. Amb bona gestió per resoldre les incidències i capacitat resolutiva.

15/05/2024

Indefinit

Jornada completa

.

Comarca La Selva

Busquem una persona motivada per incorporar-se a l’àrea de projectes duent a terme tasques de coordinació, execució i divulgació de projectes de tr...

14/05/2024

Indefinit

Indiferent

ORGANIGRAMA

Província Girona

Busquem un expert en jardineria per portar un equip de 4 persones que realitzen tot tipus de treballs de jardineria, a cases particulars, empreses ...

14/05/2024

Indefinit

Jornada completa

Control de plagues en l'àmbit urbà.

Província Girona

Possibilitat de jornada intensiva Formació continuada Ambient de treball agradable

13/05/2024

Indefinit

Jornada completa

MONTAÑES I SOLÉ

Alcarràs (Lleida)

Seleccionamos responsable de prevención de riesgos laborales, calidad, y medioambiente en dependencia de la dirección de calidad. Funciones: •...

13/05/2024

Indefinit

Indiferent

GRUP ORGANIGRAMA

Província Girona

Enginyeria/Consultora amb llarg recorregut, ubicada a la provincia de GIRONA, que ofereix serveis tècnics especialitzats, desenvolupant estudis i projectes en l’àmbit de, l’enginyeria, civil, ambiental, de l’aigua i topogràfica, la seguretat laboral, així com direccions facultatives, d’obra, de restauracions paisatgístiques i ambientals, coordinacions de seguretat, a més d’oferir serveis de con...

12/05/2024

Indefinit

Indiferent

ORGANIGRAMA

Hostalric (Girona)

Estem buscant una persona que serà la màxima responsable del departament que engloba Riscos, Qualitat i Medi Ambient QUALITAT - Gestió ISO 9001...

12/05/2024

Indefinit

Jornada completa

S’han trobat 13 ofertes. Mostrant del 1 al 13

El medi ambient és la font de tots els nostres recursos. Cada vegada, la societat apunta cap a formes de vida més sostenibles, més favorables pel planeta i menys contaminants per al lloc en el qual vivim. I aquest fenomen ha impactat amb força en el món laboral, ja que, a mesura que creix la tendència per un món més verd, comencen a aparèixer nous llocs de treball relacionats amb el medi ambient.

Feina en l’àmbit del medi ambient

Busqueu ofertes de feina en medi ambient? L'augment de la consciència ambiental, la creixent pressió legal mediambiental dels mateixos països i l'enteniment de les conseqüències ambientals en l'àmbit social i econòmic, han creat un escenari on la variable ambiental comença a estar present en totes les decisions importants.

Per això, la disciplina ambiental requereix professionals especialitzats, que coneguin no només les dinàmiques biològiques, ecològiques i fisicoquímiques sinó també que disposin de coneixements socials com a models econòmics, polítiques públiques, i els sectors de producció per entendre com aquests influeixen en l'entorn.

Trobar feina com ambientòleg

Esteu buscant feina com ambientòleg? Si teniu una formació de biòleg i més específicament d’ambientòleg, les opcions de feina en el sector del medi ambient són d'allò més diverses:

Tècnic de qualitat de l'entorn

Dirigeix, coordina i controla la gestió ambiental d'una empresa i instal·la els estàndards de qualitat per cuidar el planeta.

Consultor i auditor ambiental.

És una feina relacionada amb l’assessoria de la millora ambiental d'una empresa o organització. La majoria de vegades, l'assessorament va unit a l'execució de tasques que es descriuen a continuació.

Treball en empreses d'energies renovables

Si voleu treballar en l'àrea de medi ambient però esteu més atrets per tot allò relacionat amb comercialització d'energia, espais com una planta d'energia eòlica, geotèrmica o solar pot ser una gran alternativa.

Feina en el subsector de la biotecnologia

Si us apassiona la tecnologia, busqueu un lloc en l'àmbit de la biotecnologia i descobriu com podeu dissenyar noves idees o productes que contribueixin al bon ús i la conservació dels recursos renovables.

Les millors ofertes de feina en el sector del medi ambient

Si busqueu ofertes de treball en medi ambient i una oportunitat laboral, a Infofeina trobareu les millors ofertes de feina en aquest sector, ja que som el portal català de referència per a la recerca de feina. Us oferim un servei proper i de la millor qualitat per tal que pugueu trobar un lloc que s’adapti a les vostres necessitats i us permeti desenvolupar tot el potencial del vostre perfil professional.