EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Veure més Veure menys

Província

Estudis mínims

Veure més Veure menys

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 6 ofertes de treball a l'area de Ciències i tecnologia

Busques feina en Ciències i tecnologia? Troba totes les ofertes de la teva àrea professional.

En aquesta pàgina trobareu totes les ofertes de feina de l’àrea de ciències i tecnologia, un sector que inclou un conjunt de disciplines com la biotecnologia, la biomedicina, les tecnologies mèdiques i altres matèries relacionades, a més de totes aquelles ocupacions vinculades o derivades de l’àmbit de la ciència.

MARLEX

Tordera (Barcelona)

Important empresa del sector químic, situada a prop de Blanes, requereix incorporar un/a operari/a de manera estable en el seu equip de producció. Funcions: · Realitzar la producció i registres associats a ella, seguint els mètodes de producció descrits i les instruccions del cap de producció. · Realitzar i/o col·laborar en les tasques d'ordre i neteja associades a l'àrea de treb...

26/09/2023

De duració determinada

Jornada completa

GRUP ORGANIGRAMA

Comarca Gironès

Reportant directament a gerència, la seva principal missió serà coordinar l'equip i el desenvolupament dels productes elaborats. Les seves funci...

25/09/2023

Indefinit

Indiferent

Empresa de gestió cultural, que es dedica a activitats educatives i activitats turistiques culturals

Comarca Alt Empordà

- Grau en Història i/o turisme - Francès: certificat oficial - Anglès: certificat oficial - Es valoraran coneixements d'educació en el lleure -...

25/09/2023

Fix discontinu

Jornada parcial

LABORATORIO LINAS SLU

Maçanet de la Selva (Girona)

Empresa en creixement amb horari flexible i feina estable

25/09/2023

Indefinit

Jornada completa

GRUP ORGANIGRAMA

Província Girona

Enginyeria/Consultora amb llarg recorregut, ubicada a la provincia de GIRONA, que ofereix serveis tècnics especialitzats, desenvolupant estudis i projectes en l’àmbit de, l’enginyeria, civil, ambiental, de l’aigua i topogràfica, la seguretat laboral, així com direccions facultatives, d’obra, de restauracions paisatgístiques i ambientals, coordinacions de seguretat, a més d’oferir serveis de con...

23/09/2023

Indefinit

Indiferent

GPF Recursos Humans

Comarca Bages

Empresa sòlida, altament competitiva en el seu sector i amb possibilitat de promoció professional al lloc ofertat.

21/09/2023

Indefinit

Jornada completa

S’han trobat 6 ofertes. Mostrant del 1 al 6

Per localitzar ràpidament l’oferta que millor s’ajusta a les vostres necessitats, podeu fer servir el cercador que trobareu a la part superior d’aquesta mateixa pàgina, a través del qual podeu filtrar els resultats per zona o per categoria laboral.

Treballar en ciència o tecnologia

Tal com comentem, dins de l’àmbit de ciència o tecnologia hi conviuen un seguit de disciplines diferents i que requereixen perfils professionals amb aptituds i coneixements molt concrets. Són àmbits molt diversos, entre els quals destaquen principalment:

-L’astronomia

-La biologia

-La bioquímica

-La biotecnologia

-L’enginyeria

-La química

-La física

-Les ciències ambientals

-La geologia

-L’estadística

-La ciència i tecnologia dels aliments

A més de tots els esmentats, existeixen una altra gran quantitat de disciplines relacionades amb la ciència i la tecnologia molts presents en el mercat laboral actual i amb una clara projecció de futur. Avui dia, les empreses i organitzacions de tota mena necessiten treballadors amb coneixements i habilitats molt concretes, especialment tecnològiques.

Feina en investigació

Una de les sortides més habituals entre els professionals especialitzats en l’àmbit científic i tecnològic és la investigació i, en aquest sentit, existeix una àmplia gamma de possibilitats. Es pot treballar en organitzacions, en la universitat, en indústries del sector farmacèutic, d’energia, de defensa, de productes alimentaris i de consum, etc.

Com a científic investigador, ja sigui en un lloc acadèmic, en un organisme públic o en una entitat privada, també es pot progressar a investigador o a un lloc de gestió de laboratori, un cop es consideri que s’està realitzant una contribució individual significativa.

Les millors ofertes de feina en ciències i tecnologia

Si sou investigadors o científics i esteu pensant a buscar feina, probablement no teniu molt clar quins són els portals més adequats per a la recerca de feina. En aquest sentit, cal destacar que existeixen molts portals de feina generalistes, altres exclusius per científics, portals de feina pública o de feina acadèmica i cercadors de feina d’alta qualificació, entre altres. Ja que existeixen una àmplia varietat d’opcions, el més recomanable si s’està a la recerca activa de feina és consultar diferents plataformes a fi de trobar l’oferta que millor s’ajusti a les vostres necessitats.

Si busqueu ofertes de feina en ciència o tecnologia, aquí trobareu un ampli ventall de possibilitats. Infofeina és el portal català de referència per a la recerca de feina i compta amb una àmplia selecció de les millors ofertes en el sector de les ciències i la tecnologia.

Si teniu dubtes o no trobeu l’oferta de feina que busqueu, podeu contactar amb nosaltres sense compromís. El nostre equip d’experts en Recursos Humans estarà encantat de poder-vos ajudar en la cerca d’un lloc de feina que s’ajusti a les vostres necessitats i requeriments.