EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Província

Estudis mínims

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 4 ofertes de treball a l'area de Legal / Serveis Jurídics

Busques feina en Legal / Serveis Jurídics? Troba totes les ofertes de la teva àrea professional.

En aquesta pàgina trobareu totes les ofertes de feina del sector legal i jurídic. A través del cercador de la part superior, podreu filtrar els resultats per zona, o bé, per categoria laboral a fi que pugueu localitzar ràpidament l'oferta que millor s’ajusta a les vostres necessitats.

Empresa de headhunting/recruiting, especialitzada en perfils tècnics i C-level.

Andorra

Oportunitat de creixement

15/04/2024

Indefinit

Jornada completa

Notaria. Necesito una persona de atencion al cliente, entrega de escrituras, acompañarlos a la firma ya que las personas que acuden necesitan seguridad y confianza en el servicio que se les presta.

Comarca Vallès Occidental

Amabilidad y simpatia con seriedad para atender al cliente

11/04/2024

Indefinit

Indiferent

Gestbarna

Barcelona (Barcelona)

RR,HH. Redacció de Contractes Laborals, Altes i Baixes SS. ss. , Acomiadaments. SMAC, Magistratures. tot el que comporta el Departament laboral d'u...

08/04/2024

Indefinit

Jornada completa

PIMEC

Barcelona (Barcelona)

Organització empresarial precisa incorporar un/a: ADVOCAT/DA LABORALISTA Integrat en l'Àrea Jurídica es responsabilitzarà de l'assessorament ...

08/04/2024

Indefinit

Jornada completa

S’han trobat 4 ofertes. Mostrant del 1 al 4

Feina en el sector del dret i legal

Entre totes les ofertes de feina del sector legal, una de les sortides que més sol interessar a les persones que volen exercir com a advocats o desenvolupar una carrera en judicatura és el dret penal. És una feina sol·licitada, tant en empreses del sector privat com en entitats públiques. També hi ha moltes altres oportunitats laborals en el dret administratiu que se centren en la gestió de departaments estatals i ens públics. Sol ser l'àmbit que més oposicions convoca i que ofereix moltes possibilitats de promoció. Una altra sortida més tradicional està vinculada al dret mercantil i és àmpliament sol·licitada per la seva vinculació amb l'activitat empresarial.

Ofertes de treball en serveis jurídics

Busqueu ofertes de feina de compliance officer? És una de les especialitats més recents del dret penal. Es tracta d’un perfil professional que vetlla perquè les empreses compleixin les normatives i evitin tots els riscos legals, penals i de seguretat laboral en els que poguessin incórrer.

Treballar en departament de serveis jurídics de qualsevol institució o empresa implica tenir la responsabilitat de gestionar tot el que fa referència a l’àmbit legal i la correcta aplicació de les lleis en l’àmbit d’actuació mercantil i professional de l’empresa.

D’altra banda, si voleu optar a una posició dins de l’àmbit jurídic en el sector públic, cal tenir en compte que, en molts casos, s’han de realitzar oposicions i que, un cop realitzades, ofereixen moltes sortides laborals en l’àmbit del dret.

Buscar feina en l’àrea legal

Voleu treballar en l’àmbit legal? Si us apassiona el món digital, una bona opció pot ser l’especialització en legalitat digital, un sector canviant i amb moltes perspectives de futur. Treballareu en les lleis de protecció de dades, la ciberseguretat, l'e-commerce o les transaccions econòmiques i d'informació que es realitzen a les xarxes. També són molts els professionals que decideixen especialitzar-se en la violació de la privacitat o la gestió d'informació que es realitza en les xarxes socials, entre moltes altres àrees que requereixen especial atenció actualment.

Oportunitats laborals del sector legal

Si busqueu ofertes de feina en el sector legal i dels serveis jurídics, al portal d’Infofeina trobareu les millors ofertes. Som el portal català de referència per a la recerca de feina i, a més, comptem amb un equip d’experts en l’àmbit dels Recursos Humans, al qual pots demanar tota mena de suport en la recerca de la teva feina i t’assessorarà en qualsevol consulta que et sorgeixi.