EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Província

Estudis mínims

Veure més Veure menys

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 9 ofertes de treball a l'area de Legal / Serveis Jurídics

Busques feina en Legal / Serveis Jurídics? Troba totes les ofertes de la teva àrea professional.

En aquesta pàgina trobareu totes les ofertes de feina del sector legal i jurídic. A través del cercador de la part superior, podreu filtrar els resultats per zona, o bé, per categoria laboral a fi que pugueu localitzar ràpidament l'oferta que millor s’ajusta a les vostres necessitats.

Posició d'advocat en el departament jurídic d'una assessoria d'empreses de Girona.

Girona (Girona)

Posició d'advocat en un departament jurídic d'una assessoria transversal especialitzada en l'assessorament d'empreses i particulars.

01/10/2023

Indefinit

Indiferent

Despatx d'advocacia en creixement

Girona (Girona)

Advocat/da junior per donar suport en l'assessorament jurídic a empreses i particulars

01/10/2023

Indefinit

Jornada completa

Empresa de serveis

Comarca Vallès Occidental

Assessoria d'advocats i economistes, especialitzats en el sector de serveis i gestions empresarials amb més de 30 anys de relleu professional, requ...

30/09/2023

Indefinit

Jornada completa

MARLEX RECRUITING

Girona (Girona)

Cerques un projecte laboral ambiciós i amb recorregut? T’agradaria formar part d’una empresa 100% digital en actual i constant creixement? Disposes de coneixements i experiència professional en l’àmbit de la propietat intel·lectual, comerç electrònic i consum? Des de Marlex, estem col·laborant amb una important empresa de la demarcació de Girona, que actualment necessita incorporar un/a Adv...

30/09/2023

Indefinit

Jornada completa

Líder en asesoramiento jurídico / financiero, ofrecemos soluciones a personas o empresas con sobreendeudamiento. Tenemos un 100% de casos de éxito. Nuestros servicios se basan en: Cancelación de deudas aplicando la Ley de la Segunda oportunidad. Negociación o reunificación de deudas con acreedores Concursos de acreedores para personas físicas o empresas. Otros servicios del ámbito jurídico. Nuestro departamento jurídico está formado por abogados, economistas, administradores concursales y mediadores que ejercen desde el año 1993.

Comarca Maresme

Buscamos asesores activos y motivados para incorporarse en nuestro equipo comercial, contamos con un buen entorno laboral,

27/09/2023

Indefinit

Jornada completa

AG4PRO

Barcelona (Barcelona)

Incorporación a Notaria de Barcelona Provincia y Capital. Trabajo estable a largo plazo en diferentes áreas (legal, recepción, contable, administración, etc.) Notarias de mucho volumen y con buen sueldo anual y posibilidad de crecer profesionalmente. Incorporación inmediata.

26/09/2023

Indefinit

Jornada completa

AG4PRO

Barcelona (Barcelona)

Colaboramos con varias NOTARIAS que nos solicitan perfiles jurídicos y no jurídicos. Son trabajos estables a largo plazo. No son suplencias ni somos una ETT.

26/09/2023

Indefinit

Jornada completa

ORGANIGRAMA

Girona (Girona)

La Cambra de la Propietat Urbana de Girona és una entitat associativa sense ànim de lucre. Fundada fa més de cent anys, el 6 de juny de 1920. Actualment té 7 oficines distribuïdes pel territori Gironí: Figueres, Girona (2), Olot, Sant Feliu de Guíxols i Palamós. Busquem per la seva oficina de Girona ciutat un/a GESTOR/A-ADMINISTRADOR/A DE COMUNITATS DE PROPIETARIS FORMACIÓ INICIAL I RECO...

25/09/2023

Indefinit

Indiferent

.

Comarca Barcelonès

CUIDEM EL NOSTRE AMBIENT LABORAL EN UNA OFICINA ÀMPLIA I AMB LLUM NATURAL :-)

25/09/2023

Indefinit

Jornada completa

S’han trobat 9 ofertes. Mostrant del 1 al 9

Feina en el sector del dret i legal

Entre totes les ofertes de feina del sector legal, una de les sortides que més sol interessar a les persones que volen exercir com a advocats o desenvolupar una carrera en judicatura és el dret penal. És una feina sol·licitada, tant en empreses del sector privat com en entitats públiques. També hi ha moltes altres oportunitats laborals en el dret administratiu que se centren en la gestió de departaments estatals i ens públics. Sol ser l'àmbit que més oposicions convoca i que ofereix moltes possibilitats de promoció. Una altra sortida més tradicional està vinculada al dret mercantil i és àmpliament sol·licitada per la seva vinculació amb l'activitat empresarial.

Ofertes de treball en serveis jurídics

Busqueu ofertes de feina de compliance officer? És una de les especialitats més recents del dret penal. Es tracta d’un perfil professional que vetlla perquè les empreses compleixin les normatives i evitin tots els riscos legals, penals i de seguretat laboral en els que poguessin incórrer.

Treballar en departament de serveis jurídics de qualsevol institució o empresa implica tenir la responsabilitat de gestionar tot el que fa referència a l’àmbit legal i la correcta aplicació de les lleis en l’àmbit d’actuació mercantil i professional de l’empresa.

D’altra banda, si voleu optar a una posició dins de l’àmbit jurídic en el sector públic, cal tenir en compte que, en molts casos, s’han de realitzar oposicions i que, un cop realitzades, ofereixen moltes sortides laborals en l’àmbit del dret.

Buscar feina en l’àrea legal

Voleu treballar en l’àmbit legal? Si us apassiona el món digital, una bona opció pot ser l’especialització en legalitat digital, un sector canviant i amb moltes perspectives de futur. Treballareu en les lleis de protecció de dades, la ciberseguretat, l'e-commerce o les transaccions econòmiques i d'informació que es realitzen a les xarxes. També són molts els professionals que decideixen especialitzar-se en la violació de la privacitat o la gestió d'informació que es realitza en les xarxes socials, entre moltes altres àrees que requereixen especial atenció actualment.

Oportunitats laborals del sector legal

Si busqueu ofertes de feina en el sector legal i dels serveis jurídics, al portal d’Infofeina trobareu les millors ofertes. Som el portal català de referència per a la recerca de feina i, a més, comptem amb un equip d’experts en l’àmbit dels Recursos Humans, al qual pots demanar tota mena de suport en la recerca de la teva feina i t’assessorarà en qualsevol consulta que et sorgeixi.