EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Subàrea professional

Veure més Veure menys

Província

Estudis mínims

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 3 ofertes de treball a l'area de Arts gràfiques

Busques feina en Arts gràfiques? Troba totes les ofertes de la teva àrea professional.

OPERARI/ÀRIA de PRODUCCIÓ (TALLADORA) i MAGATZEM / SECTOR PACKAGING

Província Girona

Busquem una persona per treballar com a operari amb màquina talladora i bobinadora de materials de plàstic i paper. Alhora haurà de realitzar diferents tasques dins el nostre magatzem. algú que sigui compromès i que estigui interessat amb un projecte de futur.

27/09/2023

Indefinit

Indiferent

Treballem al servei de les persones en el món de l’educació, l’animació sociocultural, el lleure i l’acció social, dins d’entitats culturals, socials, cíviques i de lleure Som un equip de professionals amb formació i experiència en el món de l’educació social, la pedagogia i la gestió cultural que comptem amb la col·laboració d’assessors especialistes en diferents matèries, amb un fort compromís social i una vocació de treball a favor de l’interès general, oferint els coneixements necessaris per programar, dinamitzar i avaluar els projectes d’intervenció adreçats al desenvolupament social.

Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona)

Obrim procés de selecció per cobrir una vacant d'artterapeuta a una escola. Les funcions principals són: • Planificar i dinamitzar les session...

23/09/2023

Indefinit

Jornada parcial

Tasca Projectes d'animació

La Seu d'Urgell (Lleida)

En aquest taller volem aportar a les persones grans eines i tècniques per poder dibuixar i després pintar allò que desitgin. Els objectius del taller són millorar la destresa i la creativitat davant els materials en blanc i gaudir de l'art creat. A final de curs es valorarà fer una exposició de tots els treballs en el mateix centre de gent gran.

21/09/2023

De duració determinada

Jornada parcial

S’han trobat 3 ofertes. Mostrant del 1 al 3