EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Veure més Veure menys

Província

Estudis mínims

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 11 ofertes de treball a la comarca Baix Ebre.

El Baix Ebre pot ser una gran oportunitat laboral com a causa de la seva diversitat entre costa i interiors oferint així una gran oferta d’ocupació. Baix Ebre t’ofereix un entorn acollidor per al creixement professional amb interessants oportunitats laborals.

Si busques feina a la capital d'aquesta província, t'animem a consultar el llistat específic d'ofertes de feina a Tortosa.

TÀNDEM

Vandellós-Hospitalet Infant (Tarragona)

Empresa molt seriosa, professionalitzada i amb elevat prestigi dins el seu sector a nivell internacional. Bon ambient de treball. Possibilitat de creixement intern. Oficines excepcionals, molt modernes i lluminoses. Assessorament extern professionalitzat i expert.

22/07/2024

De duració determinada

Jornada completa

Tasca Projectes d'animació

Tortosa (Tarragona)

Dinamitzador/a d'un taller de CATALÀ per a persones grans a TORTOSA. Es pretèn millorar tant el vocabulari com la escriptura i la comprensió oral. Són persones que durant molts anys van tenir el castellà com a llengua habitual i busquen millorar el seu català.

22/07/2024

Fix discontinu

Jornada parcial

Suara Cooperativa

Amposta (Tarragona)

A Suara Cooperativa volem incorporar educador/a social. Si poses a les persones al centre i desitges formar part del canvi, t'estem buscant a TU! Què t’oferim? Jornada: 38h/setm Horari: el primer mes torn matí, després pot ser en torn cap de setmana i festius, nit o tarda (a concretar) Salari: 26.007,66€ b/a Durada: vacant de 6 mesos amb possibilitat de continuitat De què ga...

20/07/2024

De duració determinada

Jornada completa

¿Quieres formar parte de nuestro equipo? Des de ILUNION Lavanderías Tortosa-Campredó se busca Técnico/a Mantenimiento valorable con discapacidad. ...

19/07/2024

Indefinit

Jornada completa

Empresa del sector agrícola.

Comarca Baix Ebre

Empresa del sector agrícola amb molts anys d'experiència busca personal per feina estable.

18/07/2024

Indefinit

Jornada completa

Busquem Fisioterapeuta o professional de l'àmbit de l'exercici físic per un projecte de promoció de la Salut amb gent gran als esplais i casals de gent gran a Terres de l'Ebre per a realitzar tasques de Formació i de Dinamització. Es treballaran hàbits físics, alimentaris, de la rutina de la son i de l'envelliment actiu.

18/07/2024

Fix discontinu

Jornada parcial

Suara Cooperativa

Tortosa (Tarragona)

A Suara Cooperativa volem incorporar educador/a social. Si t'apassiona ajudar als altres, aquesta posició et permetrà marcar la diferència en la vida de les persones Què t’oferim? Jornada: 38h/setm Horari: SETMANA A: dill 23 a 7.30, div de 22.30 a 8, dissabte i diumenge de 20 a 8 // Setmana B dimarts 9.15-11.15 reunió 23 a 7.30, dimecres 23 a 7.30, dijous 23 a 7.30 Salari: 26.007,...

18/07/2024

De duració determinada

Jornada completa

Des de ILUNION Bugaderies Tortosa-Campredó se busca Conductor/a con/sin discapacidad. ILUNION Lavanderias es la red de lavanderías más important...

17/07/2024

De duració determinada

Indiferent

Funciones: • Recepcionar la ropa sucia y mantener el orden por cada cliente/a de manera separada. • Separar la ropa sucia en familias de acue...

17/07/2024

De duració determinada

Jornada completa

Suara Cooperativa

Amposta (Tarragona)

A Suara Cooperativa volem incorporar integrador/a social. Si poses a les persones al centre i desitges formar part del canvi, t'estem buscant a TU! Què t’oferim? Jornada: 38h/setm Horari: rotació mensual fent els següents torns: tarda, nit i cap de setmana i festius Salari: 22.505,14€ b/a Data incorporació: 01/08/2024 Durada: vacant amb possibilitats de continuitat De què ga...

16/07/2024

De duració determinada

Jornada completa

Bar cafetería situat prop de la universitat. Cafès/entrepans/vermouths/ pintxos/ tapes

Comarca Baix Ebre

Bon ambient de treball. Possibilitat d'ampliar horari.

16/07/2024

Indefinit

Jornada parcial

S’han trobat 11 ofertes. Mostrant del 1 al 11

Oferta laboral a Baix Ebre

Ubicada a Tarragona, la comarca de Baix Ebre mostra un entorn geogràfic únic, amb una confluència entre la seva costa mediterrània i les terres interiors fèrtils. Limitant amb les aigües del mar Mediterrani, aquesta regió crea un marc excepcional per a l'eclosió d'oportunitats professionals, tot incorporant l'encant natural que l'envolta.

L’oferta laboral a Baix Ebre abraça aquesta diversitat amb una varietat d'oportunitats en diferents àmbits. Les zones costaneres, amb la seva atracció turística, generen oportunitats en l'àmbit de l'hostaleria, serveis turístics i comerç. De manera simultània, les terres interiors ofereixen feines vinculades a l'agricultura, la producció alimentària i la gestió sostenible dels recursos naturals, creant una economia plural.

L'adhesió de Baix Ebre a la conservació del seu llegat natural i històric amplia encara més l'abast laboral, donant lloc a oportunitats en àmbits com la gestió ambiental, la promoció cultural i el turisme patrimonial. Amb monuments que narren històries passades, paratges naturals exuberants i una comunitat amb profundes arrels tradicionals.

Treballa a Baix Ebre

Descobreix les oportunitats professionals al Baix Ebre amb Infofeina. Connecta amb empreses locals i troba la teva feina ideal.

Accedeix a ofertes actualitzades diàriament, la teva propera oportunitat laboral pot estar al Baix Ebre. Si encara no tens compte, registra’t i obtindràs accés a les ofertes.