EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Veure més Veure menys

Província

Estudis mínims

Veure més Veure menys

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 7 ofertes de treball a la comarca Berguedà.

Si estàs buscant les millors ofertes de feina al Berguedà, Infofeina t’apropa a l’oportunitat que estàs buscant en aquesta comarca coneguda per la seva bellesa natural. És la localització ideal per trobar nous horitzons laborals en una àmplia varietat de sectors, com ara la restauració, l’hoteleria i el turisme.

Si busques feina a la capital de la comarca, pots consultar el llistat específic d’ofertes de feina a Berga.

GPF Recursos Humans

Comarca El Solsonès

Candidats amb coneixements i certa experiència en manteniment elèctric/electrònic industrial i que busquin un projecte professional estable, amb projecció professional i bon ambient de treball.

17/06/2024

Indefinit

Jornada intensiva

Empresa especialitzada en disseny i construcció de maquinària i sistemes automàtics per a la indústria alimentària precisa incorporar personal per a producció i servei d'assistència tècnica.

Comarca Berguedà

Tareas oficina técnica Ejecución del diseño mecánico en plazo, presupuesto y calidad. Realización de documentación necesaria para la fabricación ...

16/06/2024

Indefinit

Jornada completa

PIMEC

Lliçà de Vall (Barcelona)

Empresa dedicada al sector metalúrgico, ubicada en Lliçà de Vall, precisa incorporar un/a: RESPONSABLE MANTENIMIENTO MECÁNICO Sus funciones s...

16/06/2024

Indefinit

Jornada completa

Entitat de referència

Comarca El Solsonès

Auxiliar de geriatria en TORN DE MATÍ oferint suport a persones grans amb dependència moderada i severa que precisen ajuda parcial o total per dur ...

15/06/2024

Indefinit

Indiferent

Som un centre que oferim suport escolar i logopèdia

Comarca Bages

Busquem logopeda per tractar majoritàriament infants duent a terme el tractament logopèdic que requereixen. Dificultats de parla, llenguatge i lect...

14/06/2024

De duració determinada

Indiferent

ITM PEGASUS ETT, S.L.

Olost (Barcelona)

Des de la oficina de Empatif de Vic, estem persones amb mínima experiència en construcció, ús del pont grúa per formar part d´una important empresa de la comarca d´Osona. Necessitem personas amb ganes de treballar que vulguin aprendre l´ofici per formar part d´un gran equip de treball en una empresa consolidada. L´únic requisit imprescindible, és el carnet de pont grua i l´experiència en ...

14/06/2024

De duració determinada

Jornada completa

Important assessoria del Berguedà vol incorporar un assessor fiscal comptable. Busquem una persona autònoma, organitzada, resolutiva, amb capacitat comunicativa i de treball en equip, amb ganes de créixer professionalment.

Comarca Berguedà

Imprescindibles: - Formació: Grau en Administració i Direcció d’Empreses, Economia o Cicle formatiu de grau superior en Administració i Finances. ...

12/06/2024

Indefinit

Jornada completa

S’han trobat 7 ofertes. Mostrant del 1 al 7

Treballar al Berguedà

Treballar al Berguedà és una invitació a submergir-se en un racó de Catalunya on la natura i la cultura es barregen de manera única. Aquesta comarca, destacada per la seva bellesa natural captivadora, ofereix una àmplia gamma d'oportunitats laborals que s'adapten a gran diversitat de perfils professionals. Des de l'efervescent indústria turística, amb els seus hotels i restaurants autèntics, fins a l'agricultura i la gestió forestal. El Berguedà també alberga institucions educatives i centres de salut que busquen personal durant tot l’any. I, en l'era digital, les portes a teletreballar en aquesta regió pintoresca es fan cada cop més atractives.

Feina al Berguedà

Encara que el Berguedà és una comarca predominantment rural, les oportunitats laborals són diverses en aquest territori. Alguns dels sectors més destacats per treballar al Berguedà són:

  • Turisme: El turisme és un sector en auge a la comarca. Trobaràs oportunitats en hotels, cases rurals, restaurants, guiatge turístic i activitats d'aventura.
  • Agricultura i ramaderia: Si tens experiència o interès en aquests sectors, hi ha l'oportunitat de treballar en la producció d'aliments locals.
  • Educació: Treballa en escoles locals o centres de formació si tens experiència com a docent o habilitats educatives.
  • Salut: Troba feina en el sector de la salut, sigui com a professional sanitari o en posicions administratives en centres assistencials locals.
  • Artesania i Producció local: Si tens habilitats artesanals, pots considerar la producció de productes artesanals com, per exemple, formatges, tèxtils i altres productes regionals.
  • Administració Pública: Explora oportunitats en l'administració local o altres institucions públiques en àrees com l'administració, serveis socials o medi ambient.

A Infofeina, t’ajudem a trobar l'oportunitat laboral que tant desitges en aquesta comarca on podràs gaudir tant de la vida rural com de la professional. Apunta’t ara a les nostres ofertes de feina al Berguedà i assoleix l’èxit laboral que estàs buscant!