EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Província

Estudis mínims

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 4 ofertes de treball a la comarca Pallars Jussà.

Si et trobes a la recerca de feina a Pallars Jussà a Infofeina et mostrem gran diversitat d’ofertes diàries actualitzades i ajustades al teu perfil. Si busques feina a la capital d'aquesta comarca, t'animem a consultar el llistat específic d'ofertes de feina a Tremp.

Descripción completa del empleo Oferim la plaça fixa discontínua d'una cambrera sala i/o barra . -- 4 mesos a 40h/setmanals. - Torn partit - Inclou manutenció i possibilitat d'allotjament. - Sou:, 1400,00 € brut per les 40 hores. - Dos dies de descans setmanals, a l'agost només un (l'altre es recupera) amb els descansos reglamentaris diaris i setmanals - A la temporada baixa: atenció al buffet pels esmorzars, i realitzar el passi dels sopars - A la temporada alta: servei de dinars i de sopars. - Busquem una persona organitzada, responsable i amb capacitat de treball. • Experiència 2 anys. És necessària l'experiència prèvia en un treball similar • ESTUDIS PRIMARIS COMPLETS • estudis primaris complets - educació primària • Competències / coneixements: És necessari coneixements bàsics de normes d'higiene i seguretat alimentària • Contracte laboral indefinit • Jornada completa • Altres beneficis: Inclou manutenció, i allotjament si és necessari. Reportar empleo

Comarca Pallars Sobirà

Hotel familiar de muntanya estem cercant personal per formar equip per aquesta temporada, necessitem cambrera de sala i/o barra . Oferim allotjament al propi hotel si es requereix. Som un equip de gent amb ganes de servir i fer les coses bé. Si estàs interessada doncs aquest és el teu lloc. T´esperem!!

10/07/2024

Fix discontinu

Jornada completa

Organización no lucrativa educativa y de acción social .

Comarca Pallars Sobirà

Què faràs? - Garantir el compliment dels horaris dels menjars. - Fer les comandes de menjar. - Preparar i cuinar els menús per 100-120 persone...

10/07/2024

Fix discontinu

Jornada completa

Hotel de muntanya, familar amb restaurant.

Comarca Pallars Sobirà

Se necesita jefe de cocina para incorporación en junio. Hotel con restaurante consolidado, con cocina tradicional catalana, saludable y con buena p...

10/07/2024

Fix discontinu

Indiferent

Cerquem professional per a realitzar les funcions de Director/a Tècnic/a de la Residència per a gent gran.

09/07/2024

Indefinit

Indiferent

S’han trobat 4 ofertes. Mostrant del 1 al 4

El mercat laboral a Pallars Jussà

Pallars de Jussà, una comarca situada a la província de Lleida, destaca no només per la seva rica història i paisatges impressionants, sinó també per les seves diverses oportunitats laborals. Amb una combinació única de tradició i modernitat, aquesta regió ofereix un entorn propici per al creixement personal i professional.

Les ofertes laborals a Pallars de Jussà abasten una àmplia gamma de sectors, des de la indústria turística fins a la producció agrícola i la preservació del medi ambient. El turisme rural és un dels sectors més importants, amb una creixent demanda de professionals que puguin oferir serveis d'allotjament, guiatge turístic i activitats relacionades amb la natura.

Les empreses agrícoles i agroalimentàries també tenen un paper crucial a la comarca, ja que Pallars de Jussà és coneguda per la seva producció de qualitat, que inclou olis, formatges i productes agrícoles diversos. Això crea oportunitats de treball en àmbits com la producció, la comercialització i la gestió agroindustrial.

Amb l'augment de la consciència ambiental, Pallars de Jussà també destaca pel seu compromís amb la sostenibilitat i la preservació del seu entorn natural. Això ha donat lloc a oportunitats laborals en àmbits com la gestió ambiental, la conservació de la biodiversitat i la promoció de pràctiques sostenibles.

A més, el teixit comercial local ha experimentat un creixement constant, amb petits negocis i empreses emergents que busquen professionals en àrees com el màrqueting digital, la gestió empresarial i les vendes.

Treballa a Pallars Jussà

Pallars de Jussà no només ofereix oportunitats laborals sinó també una qualitat de vida única. Les seves petites localitats, els seus parcs naturals i la riquesa cultural fan d'aquesta comarca un lloc excepcional per establir-se i desenvolupar una carrera professional amb significat.

Treballa a Pallars Jussà i gaudeix dels seus paisatges. Inicia sessió a Infofeina i descobreix les diferents ofertes.