EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Província

Estudis mínims

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 4 ofertes de treball a la comarca Pallars Sobirà.

Si estàs a la recerca de feina a Pallars Sobirà, a Infofeina et mostrem gran diversitat d’ofertes diàries actualitzades i ajustades al teu perfil. Si busques feina a la capital d'aquesta comarca, t'animem a consultar el llistat específic d'ofertes de feina de Sort.

Hotels familiar de Muntanya. Estem cercant cuiner/a torn seguit 40 hores setmanals des de 1500 euros. Salari a convenir . Cuina catalana i Mediterrània principalemt.

Província Lleida

CUINER/A 40 HORES SETMANALS, TORN SEGUIT 8 HORES CONEIXEMENT DE CUINA CATALANA I MEDITERRÀNIA. CAPACITAT DE TREBALL I CAPACITAT D ´ADPATACIÓ EQUIP. BONA PERSONA I BON TARANNÀ. EFICIENT I CAPACITAT D´ADAPTACIÓ CUINA PRÒPIA ESTABLIMENT

18/06/2024

Indefinit

Jornada intensiva

Organización no lucrativa educativa y de acción social .

Comarca Pallars Sobirà

Què faràs? - Garantir el compliment dels horaris dels menjars. - Fer les comandes de menjar. - Preparar i cuinar els menús per 100-120 persone...

16/06/2024

Fix discontinu

Jornada completa

Descripción completa del empleo Oferim la plaça fixa discontínua d'una cambrera sala i/o barra . -- 4 mesos a 40h/setmanals. - Torn partit - Inclou manutenció i possibilitat d'allotjament. - Sou:, 1400,00 € brut per les 40 hores. - Dos dies de descans setmanals, a l'agost només un (l'altre es recupera) amb els descansos reglamentaris diaris i setmanals - A la temporada baixa: atenció al buffet pels esmorzars, i realitzar el passi dels sopars - A la temporada alta: servei de dinars i de sopars. - Busquem una persona organitzada, responsable i amb capacitat de treball. • Experiència 2 anys. És necessària l'experiència prèvia en un treball similar • ESTUDIS PRIMARIS COMPLETS • estudis primaris complets - educació primària • Competències / coneixements: És necessari coneixements bàsics de normes d'higiene i seguretat alimentària • Contracte laboral indefinit • Jornada completa • Altres beneficis: Inclou manutenció, i allotjament si és necessari. Reportar empleo

Comarca Pallars Sobirà

Hotel familiar de muntanya estem cercant personal per formar equip per aquesta temporada, necessitem cambrera de sala i/o barra . Oferim allotjament al propi hotel si es requereix. Som un equip de gent amb ganes de servir i fer les coses bé. Si estàs interessada doncs aquest és el teu lloc. T´esperem!!

16/06/2024

Fix discontinu

Jornada completa

Hotel de muntanya, familar amb restaurant.

Comarca Pallars Sobirà

Se necesita jefe de cocina para incorporación en junio. Hotel con restaurante consolidado, con cocina tradicional catalana, saludable y con buena p...

16/06/2024

Fix discontinu

Indiferent

S’han trobat 4 ofertes. Mostrant del 1 al 4

Oferta laboral a Pallars Sobirà

Pallars Sobirà, una comarca encisadora a la província de Lleida, compta amb interessants oportunitats laborals. Amb una combinació única de tradició i modernitat, aquesta regió ofereix un entorn propici per al creixement professional i personal.

Les ofertes laborals a Pallars Sobirà abasten una àmplia gamma de sectors, creant una diversitat d'oportunitats per a totes aquelles persones que es plantegen trobar feina en aquesta comarca. El turisme rural és un dels motors econòmics més importants, amb una creixent demanda de professionals en àrees com l’hostaleria, el guiatge turístic i les activitats d'aventura. Els paisatges impressionants, les reserves naturals i les activitats a l'aire lliure fan d'aquesta comarca un destí atractiu per a turistes i un lloc ideal per a aquells que busquen una carrera en el sector turístic.

A més del turisme, l'agricultura i la ramaderia són part integral de l'economia de la comarca. Hi ha oportunitats en la producció agrícola, la gestió de terres, així com en la transformació i comercialització de productes locals com formatges, mel i productes artesans.

Pallars Sobirà també destaca pel seu compromís amb la sostenibilitat i la preservació del seu ric patrimoni natural. Això ha donat lloc a oportunitats laborals en àmbits com la gestió ambiental, la conservació de la biodiversitat i el desenvolupament sostenible. Professionals amb una passió per la sostenibilitat poden trobar en aquesta comarca un lloc on combinar els seus valors amb la seva carrera.

Amb el seu riquíssim patrimoni històric i cultural, Pallars Sobirà també és un centre per a les arts i la cultura. Això crea oportunitats en sectors com la gestió cultural, l'educació artística i les activitats culturals com esdeveniments i festivals locals.

Feina a Pallars Sobirà

Aquesta comarca captivadora és ideal per a aquells que busquen un equilibri entre una carrera significativa i una vida envoltada de bellesa natural i autenticitat. A Infofeina et facilitem les eines per trobar feina a Pallars Sobirà. Registra't i visualitza les diferents ofertes que t’oferim.