EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Veure més Veure menys

Província

Estudis mínims

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 9 ofertes de treball a la comarca Priorat.

Busques feina a Priorat.Troba totes les ofertes de feina a la teva comarca.

INDUSTRIA ALIMENTARIA

Reus (Tarragona)

Comandament i abastiment de les màquines, magatzem, processos de l'activitat, neteja higienització, controls, i totes les relacionades.

29/09/2022

Indefinit

Jornada completa

Som una explotació porcina familiar, en expansió.. Necessitem incorporar un encarregat/ada de granja. Busquem una persona per incorporar al nostre equip de treball, com a encarregat de l´explotació, juntament amb la direcció, per portar a terme la gestió de cria i engreix. Les funcions del lloc de treball: Alimentació dels animals, inseminació, assitir parts, deslletament, movimets i trasllats, vacunació i totes les altres tasques derivades del control, manteniment i assistència de l´explotació.

Comarca La Ribera d'Ebre

Som una empresa-explotació familiar en continu creixement, en un entorn tranquil, amb el Monsant de fons i envoltats d´oliveres. Bon equip de treball, amb un bon ambient laboral, implicat i dinàmic. L´oferta de treball es a temps complert i de llarga durada i es treballa mà a mà amb la direcció.

28/09/2022

Indefinit

Jornada completa

Dinamitzar un taller de cuina freda per a Gent gran

27/09/2022

Indefinit

Jornada parcial

TÀNDEM

Reus (Tarragona)

Molt bon ambient de treball. Producte d'alt nivell de qualitat i molt professional.

25/09/2022

Indefinit

Indiferent

Busquem una persona per l'atenció al públic i tasques administratives d'una immobiliària. Requisits: -Edat preferentment entre 25 i 35 anys -Estudis: minim Cicle Formatiu de Grau Superior -Molt valorable formació comercial, turisme, venta de serveis. -Bons coneixements d'ofimàtica - Idiomes: Imprescindibles bon nivell de Castellà, català, anglès i/o francès. Es valoraran altres idiomes, però imprescindible tenir domini d'anglès i/o francès. - Carnet de conduir i vehicle propi -Disponibilitat horària, caps de setmana i festius

Comarca Baix Camp

Tareas administrativas Atención al público BackOffice y gestión digital de los anuncios, portales y clientes

25/09/2022

Indefinit

Jornada completa

Suara Cooperativa

Reus (Tarragona)

Cerquem auxiliars tècnics educatius/ves per cobrir VACANTS en Centre Residencial d'Estada Limitada (CREL) de nova obertura situat a Reus. Diferents jornades i horaris disponibles.

24/09/2022

De duració determinada

Indiferent

FUNDACION ADECCO

Reus (Tarragona)

En la Fundació Adecco trobaràs un projecte per a dur a terme la teva carrera professional en el qual comptaràs amb plans de formació contínua, recursos i eines per a dur a terme el teu treball amb excel·lència, beneficis per a poder conciliar la teva vida personal, familiar i professional (Empresa EFR) i un equip compromès amb la nostra missió, dinàmic i amb gran esperit emprenedor i creatiu. V...

23/09/2022

De duració determinada

Jornada completa

Suara Cooperativa

Reus (Tarragona)

Cerquem integradors/es socials per cobrir VACANTS en Centre Residencial d'Estada Limitada (CREL) de nova obertura situat a Reus. Diferents jornades i horaris disponibles.

23/09/2022

De duració determinada

Indiferent

Registre de consums: Prendre i introduir la lectura de comptadors en programa informàtic corresponent Manteniment preventiu: Realització de tasques...

22/09/2022

De duració determinada

Jornada completa

S’han trobat 9 ofertes. Mostrant del 1 al 9