EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Veure més Veure menys

Província

Estudis mínims

Veure més Veure menys

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 6 ofertes de treball a la comarca La Ribera d'Ebre.

Troba diferents ofertes de feina a la Ribera d’Ebre, actualitzades de manera constant per adaptar-se a les teves habilitats i aspiracions professionals. Des de Infofeina volem oferir-te gran varietat d’ofertes.

Encara més, pels que esteu interessats en la capital de la comarca, us animem a explorar el nostre catàleg específic: Ofertes de feina a Mora d'Ebre.

TÀNDEM

Vandellós-Hospitalet Infant (Tarragona)

Empresa molt seriosa, professionalitzada i amb elevat prestigi dins el seu sector a nivell internacional. Bon ambient de treball. Possibilitat de creixement intern. Oficines excepcionals, molt modernes i lluminoses. Assessorament extern professionalitzat i expert.

20/06/2024

De duració determinada

Jornada completa

TÀNDEM

Hospitalet de l'Infant (Tarragona)

Equip de treball Empresa, Perspectives

20/06/2024

Indefinit

Jornada completa

Hotel rural familiar de tres estrelles amb restaurant obert al públic.

Comarca Priorat

Us oferim un espai de confort on sentir-vos acollits, us proposem un territori ric en patrimoni natural i cultural, i compartim un indret privilegiat per gaudir del Montsant, del Priorat, d'un paisatge únic, ens agradaria trobar algú amb ganes d'involucrar-se activament, amb passió i motivació per la vida. L’empresa està en un moment de creixement, la nostra oferta és a temps parcial...

20/06/2024

Indefinit

Indiferent

Quines funcions desenvoluparàs Cerquem Coordinador/a per al Centre de serveis per la gent gran de Maials, el qual dóna serveis en tres àmbits d'...

18/06/2024

De duració determinada

Indiferent

TÀNDEM

Hospitalet de l'Infant (Tarragona)

Bon ambient. Empresa consolidada i amb excel·lent reputació. equip professionalitzat. Molt bon ambient de treball. Certa flexibilitat. Ben estructurada i amb protocols de qualitat i excel·lència.

14/06/2024

De duració determinada

Jornada completa

TÀNDEM

Hospitalet de l'Infant (Tarragona)

Equip molt professional.

13/06/2024

De duració determinada

Jornada completa

S’han trobat 6 ofertes. Mostrant del 1 al 6

Opcions laborals a la Ribera d'Ebre

Ubicada al sud de Catalunya, la Ribera d'Ebre és una comarca coneguda pel seu patrimoni natural, especialment pel riu Ebre, que la travessa, i per la seva història rica. Aquesta regió ofereix diverses oportunitats laborals relacionades amb l'agricultura, incloent la producció de fruites i hortalisses, així com la seva comercialització. El turisme fluvial i d'aventura també juguen un paper important en l'economia local.

Amb l'evolució del seu teixit empresarial, la Ribera d'Ebre presenta oportunitats creixents en sectors com el màrqueting digital, la gestió empresarial i les tecnologies emergents. El desenvolupament del turisme ecològic i d'aventura obre portes a professionals en hostaleria, guies d'activitats a l'aire lliure i gestió d'activitats turístiques, diversificant l'economia de la comarca.

Enfocada en la sostenibilitat, la Ribera d'Ebre també brinda oportunitats en la gestió ambiental i en l'adopció de pràctiques sostenibles, especialment en l'agricultura. Aquesta visió de futur fa de la Ribera d'Ebre un lloc ideal per a aquells que busquen oportunitats professionals en un entorn que valora la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient i el patrimoni cultural.

Anuncis de feina a la Ribera d'Ebre

A Infofeina, ens dediquem a ajudar-te a trobar les millors oportunitats laborals segons les teves necessitats i interessos. Posem a la teva disposició una varietat d'ofertes de feina a la Ribera d'Ebre i altres regions de Catalunya. Descobreix una comarca amb un entorn natural únic i un ric patrimoni cultural, i inicia la teva recerca de feina avui mateix amb Infofeina.