EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Província

Estudis mínims

Veure més Veure menys

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 5 ofertes de treball a la comarca La Segarra.

Busques feina a La Segarra.Troba totes les ofertes de feina a la teva comarca.

Som un centre de formació professional en l’àmbit de la indústria càrnia i agroalimentària, que neix amb l’objectiu de formar i qualificar els treballadors d’aquest sector per contribuir a la millora de la seva competitivitat. Aposta per la Formació dual que combina l’aprenentatge a l’aula i a l’empresa..

Comarca La Segarra

Som un centre de formació professional en l’àmbit de la indústria càrnia i agroalimentària, que neix amb l’objectiu de formar i qualificar els treballadors d’aquest sector per contribuir a la millora de la seva competitivitat. Aposta per la Formació dual que combina l’aprenentatge a l’aula i a l’empresa.

21/01/2022

De duració determinada

Jornada completa

PIMEC

Castellar del Vallès (Barcelona)

Des de PIMEC, en col·laboració amb el SOC, posem en marxa una nova edició del programa 30 Plus, a través del qual iniciem aquest procés de selecció...

20/01/2022

De duració determinada

Jornada parcial

Persona per gestionar el dia a dia de l'empresa, la seva missió serà desenvolupar i consolidar en un futur el negoci, gestionar el personal i aportar nous productes o oportunitats a l'activitat.

Comarca L'Urgell

Empresa del sector de la jardineria, necessita persona per gestionar el dia a dia i aportar experiència i idees per augmentar i fer créixer el negoci.

20/01/2022

Indefinit

Jornada completa

Som una empresa nascuda el 2014 que ens dediquem a ajudar en la gestió de les explotacions agrícoles a través d’eines tecnològiques, per millorar-ne el rendiment.

Comarca La Segarra

Estem en procés d'expansió. Busquem una persona a jornada completa i oferim un contracte indefinit, en un entorn de treball agradable.

17/01/2022

Indefinit

Jornada completa

MONTAÑES I SOLÉ

Tàrrega (Lleida)

Important empresa de la província de Lleida precisa incorporar un/a Tècnic/a Administratiu/va per les seves oficines.

14/01/2022

Indefinit

Jornada completa

S’han trobat 5 ofertes. Mostrant del 1 al 5