EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Veure més Veure menys

Província

Estudis mínims

Veure més Veure menys

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 9 ofertes de treball a la comarca L'Urgell.

A la recerca d’ofertes de feina a L’Urgell? Infofeina és la teva solució. A través de la nostra àmplia xarxa de connexions professionals tindràs accés a una diversitat d'oportunitats laborals i podràs configurar els resultats per ajustar-los al teu perfil, sempre amb un enfocament personalitzat a les teves preferències i objectius professionals. Les millors ofertes de feina a L’Urgell es troben aquí.

Si busques feina a la capital de la comarca, pots consultar el llistat específic d’ofertes de feina a Tàrrega.

MONTAÑES I SOLÉ

Comarca Pla d'Urgell

Montañés i Solé selecciona un/a Administratiu/va Comptable per empresa de la zona del Pla d’Urgell.

15/04/2024

Indefinit

Jornada completa

MONTAÑES I SOLÉ

Comarca L'Urgell

Montañés i Solé selecciona un/a Cap d'Obra - Coordinador/a Tècnic/a amb experiència per una important empresa d’estructures metàl·liques, serralleria industrial i obra civil situada a la zona de l’Urgell.

14/04/2024

Indefinit

Jornada completa

Gestió dels serveis socials municipals: Residència Assistida, Centre de Dia i un Menjador Social.

Comarca Garrigues

Es una feina pràcticament fixa perquè el contracte inicial ja és molt llarg i estable, atès que el centre funciona des de fa més de 30 anys.

13/04/2024

De duració determinada

Indiferent

MONTAÑES I SOLÉ

Comarca Pla d'Urgell

Montañés i Solé selecciona per a empresa ubicada prop de Mollerussa un/a Aux. Administratiu/va per a cobrir una baixa (aproximadament 6 mesos) amb possibilitat de continuïtat en funció del volum de feina.

13/04/2024

De duració determinada

Indiferent

MONTAÑES I SOLÉ

Comarca Pla d'Urgell

Important grup alimentari incorpora un/a Responsable de Laboratori per la seva Planta de la zona de Lleida, que es responsabilitzarà d’assegurar la qualitat i la seguretat alimentària i el respecte dels estàndards a través de les analítiques realitzades al laboratori.

12/04/2024

Indefinit

Jornada completa

MONTAÑES I SOLÉ

Mollerussa (Lleida)

Seleccionem Ajudant/a de Línia d’Envasat per a empresa alimentaria situada en la zona del Pla d’Urgell.

12/04/2024

Indefinit

Jornada completa

MONTAÑES I SOLÉ

Comarca Pla d'Urgell

Montañés i Solé selecciona Comercial d’Extensius per la zona del Pla d’Urgell.

11/04/2024

Indefinit

Jornada completa

Indústria sector agroalimentari

Comarca L'Urgell

- Neteja de la línia de producció - Càrrega de camions - Vetllar de la maquinària i del procés productiu - Utilització del programa de produc...

10/04/2024

Indefinit

Jornada completa

MDF

Comarca La Segarra

Empresa en un moment d’expansió i per aquest motiu necessitem incorporar un altre perfil d’enginyer/a mecànic. Possibilitat de creixement professional.

10/04/2024

Indefinit

Jornada completa

S’han trobat 9 ofertes. Mostrant del 1 al 9

Vine a treballar a L’Urgell

L’Urgell es situa a la província de Lleida. És tot un paradís agrícola enmig del paisatge català. A la comarca es troben extensos camps de cereals i vinyes, cosa que permet l’existència de gran varietat d’ofertes de feina a L’Urgell relacionades amb el treball al camp.

A L’Urgell trobaràs oportunitats laborals diverses i apassionants. Des de treballs relacionats amb la producció agrícola, la gestió de finques, el cultiu de fruites, fins a rols industrials que abasteixen la producció alimentària i la manufactura.

Tanmateix, compta amb un vibrant teixit comercial que inclou des de petites botigues fins a serveis de primera línia, a més de varietats de serveis i instal·lacions modernes.

Troba feina a L’Urgell

A través de la nostra plataforma et mostrem les diferents ofertes de feina a L’Urgell amb actualitzacions diàries perquè no et perdis res. Dona't d'alta a la nostra plataforma, puja el teu cv actualitzat i configura les alertes personalitzades per estar al corrent de totes les novetats. Infofeina s’adequa al teu perfil de tal manera que aconseguiràs trobar la teva feina ideal.

Descobreix les ofertes de feina a L’Urgell i submergeix-te en una experiència laboral enriquidora rodejat d’aquesta encantadora comarca.