EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Subàrea professional

Província

Estudis mínims

Veure més Veure menys

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 8 ofertes de treball a l'area de Serveis immobiliaris

Busques feina en Serveis immobiliaris? Troba totes les ofertes de la teva àrea professional.

serVim Girona

Girona (Girona)

Som empresa de recent constitució si bé dedicats a un sector (promoció, compravenda i serveis immobiliaris) en el que portem ja un ampli recorregut des de fa anys per mitjà de tercers i serveis externs. Finalment hem fet el pas i hem obert local comercial i oficina tècnica d'atenció al públic a la ciutat de Girona per gestionar directament els nostres actius i els d'altres buscant ...

28/01/2022

Indefinit

Indiferent

COMERCIAL IMMOBILIARI PER L'OFICINA GIRONA

28/01/2022

Indefinit

Jornada completa

Empresa familiar ubicada a Sant Vicenç de Montalt, que treballa amb l'objectiu clar i definit de satisfer professionalment tant al comprador com al venedor. El nostre treball es fonamenta en el tracte personal, seriós i de confiança, ajudant a aconseguir fidelment els objectius preestablerts pels nostres clients. Per a nosaltres, el més important és la transparència transaccional de totes les operacions en les quals participem, per tal d'aconseguir el grau de màxima satisfacció pel bon treball ofert i realitzat.

Comarca Maresme

Empresa familiar en creixement i és per això que volem incorporar nous integrants al nostre equip. Som uns apassionats del sector immobiliari i busquem exactament el mateix, gent que es mogui amb il·lusió i que tingui ganes de créixer tant professionalment com personalment. Pretenem que la persona que s'incorpori se senti com a casa i que ens acompanyi durant molts anys. A més, les condici...

28/01/2022

Autònom

Jornada completa

Comercialització, assessorament e instal·lació obertures Pvc i Alumini Complements ( baranes de vidre. Mampares, Valles i cancel-les exteriors alumini, mallorquines, decoració interior vidres - miralls, vidres de color)

Comarca Pla de l'Estany

Som una empresa en la que no trobaràs un tracte familiar però ho intentem ja que valorem la intimitat de cadascú. El que pretenem es créixer tant a nivell professional com a personal, però això busquem una persona seria, honesta i amb la veritat per davant que es com es creix. Persona que sigui responsable, metòdica i organitzada. No és tracta de vendre a tothom sinó a clients amb cara i ul...

28/01/2022

Autònom

Jornada intensiva

Som una empresa dedicada a la compravenda y reforma d'immobles, ubicats a la ciutat de Barcelona. Som honestos y serios, ens movem per confiànça i valorem la fidelitat. És molt important per nosaltres la comunicació, l'autonomia y la professionalitat.

Comarca Barcelonès

Estem en un moment de creixement i expansió.

28/01/2022

Indefinit

Indiferent

Empresa dedicada al sector Náutico, venta y reparación de embarcaciones.

Comarca Alt Empordà

La empresa está en un momento de crecimiento y expansión y ofrecemos la oportunidad de aprender un oficio. Trabaja con un buen ambiente laboral y compañerismo.

27/01/2022

Indefinit

Jornada completa

GLOBAL IMMO ROSES, S.L.

Roses (Girona)

Oferim un lloc de treball estable en una empresa amb un bon reconeixement i solidesa en el sector immobiliari, administrador de finques, compra-venda d'immobles i gestió de lloguers d'apartaments turístics a Roses.

26/01/2022

Indefinit

Jornada completa

Desde nuestros primeros pasos en 2009 hemos tenido claro nuestro principal objetivo: Ser la agencia inmobiliaria referente en la zona. Después de más de diez años apostando por la constancia en el trabajo y la cercanía con nuestros clientes, hemos conseguido consolidar una amplia red de oficinas distribuidas por las principales ciudades del país: Madrid, Barcelona, Bilbao, Sevilla y Valladolid. Además, durante este periodo y gracias al conocimiento sobre varios mercados inmobiliarios, decidimos crecer a nivel internacional.

Comarca Barcelonès

Nos encontramos en búsqueda de personas que quieran aprovechar la oportunidad de unirse a un proyecto consolidado y en desarrollo en el que el factor humano es nuestro valor más importante. Ofrecemos contrato laboral indefinido en el que formamos y preparamos a nuestros asesores para ser los mejores agentes inmobiliarios, dándoles la oportunidad de crecer profesionalmente dentro de la marca ...

22/01/2022

Indefinit

Jornada completa

S’han trobat 8 ofertes. Mostrant del 1 al 8