EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Subàrea professional

Província

Estudis mínims

Veure més Veure menys

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 9 ofertes de treball a l'area de Agricultura

Busques feina en Agricultura? Troba totes les ofertes de la teva àrea professional.

Som una explotació porcina familiar, en expansió.. Necessitem incorporar un encarregat/ada de granja. Busquem una persona per incorporar al nostre equip de treball, com a encarregat de l´explotació, juntament amb la direcció, per portar a terme la gestió de cria i engreix. Les funcions del lloc de treball: Alimentació dels animals, inseminació, assitir parts, deslletament, movimets i trasllats, vacunació i totes les altres tasques derivades del control, manteniment i assistència de l´explotació.

Comarca La Ribera d'Ebre

Som una empresa-explotació familiar en continu creixement, en un entorn tranquil, amb el Monsant de fons i envoltats d´oliveres. Bon equip de treball, amb un bon ambient laboral, implicat i dinàmic. L´oferta de treball es a temps complert i de llarga durada i es treballa mà a mà amb la direcció.

01/12/2022

Indefinit

Jornada completa

Operari de producció, torns rotatius.

Comarca L'Urgell

Operari per línia de fabricació, persona amb disponibilitat horària, dinàmica i amb motivació per créixer professionalment.

01/12/2022

Indefinit

Jornada intensiva

SYNERGIE TT ETT SA

Província Girona

Synergie selecciona personal per a granja porcina. Disposem de diverses vacants i per a diferents localitats de la zona de Girona. Feina estable. Possibilitats de promoció.

30/11/2022

De duració determinada

Jornada completa

SYNERGIE TT ETT SA

Olot (Girona)

Tasques de neteja, alimentació i cura de l'animal porcí. Manteniment de les instal·lacions. La neteja sanitària de la granja. Processat de garrins,...

29/11/2022

Indefinit

Jornada completa

Som una empresa dedicada a la construcción de jardins desde 1989, realitzant tot tipus d'ajardinaments privats i publics.

Comarca Bages

Carnet de conduir B1

29/11/2022

Indefinit

Indiferent

A.M.ANIMALIA BIANYA S.L

Província Girona

Cuidador para el Animalario. Sera la persona responsable del mantenimiento, limpieza cuidado de las instalaciones de los animales. Realizar las funciones propias como técnico de animalario en Sanidad Animal, extracciones de sangre, vacunaciones y inoculaciones ( si no se tiene la formación acreditada la empresa la proporcionara). Apoyar a los técnicos e investigadores/as en todos aquellos pr...

28/11/2022

Indefinit

Jornada completa

Empresa dedicada a la cria i engreix de porcs

Comarca Osona

Empresa familiar, feina estable i bones relacions laborals

26/11/2022

Indefinit

Jornada completa

Flors Martina

Roses (Girona)

Des de Flors Martina, estem buscant una persona que pugui: - Ajudar en el manteniment de la floristeria - Atendre als clients - Repartir encàr...

26/11/2022

Indefinit

Jornada parcial

Proyecto que nació en plena pandemia del COVID-19 y que ha conseguido sobrepasar la franja del medio millón de euros en tal solo 18 meses.

Província Barcelona

Se precisa FLORISTA para nueva apertura en Barcelona. La incorporación se requiere inmediata y se necesita una persona responsable, comprometida...

26/11/2022

Indefinit

Jornada completa

S’han trobat 9 ofertes. Mostrant del 1 al 9