EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Subàrea professional

Província

Estudis mínims

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 10 ofertes de treball a l'area de Benestar

Busques feina en Benestar? Troba totes les ofertes de la teva àrea professional.

Busquem Fisioterapeuta o professional de l'àmbit de l'exercici físic per un projecte de promoció de la Salut amb gent gran als esplais i casals de gent gran a la província de Girona. Per realitzar tasques de Formació i de Dinamització. Jornada parcial DE MATINS i TARDES o MATINS o TARDES. Sou segons conveni de Lleure.

01/10/2023

De duració determinada

Jornada parcial

Tasca Projectes d'animació

Província Lleida

Busquem Fisioterapeuta o professional de l'àmbit de l'exercici físic per un projecte de promoció de la Salut amb gent gran als esplais i casals de gent gran de la província de LLEIDA per a realitzar tasques de Formació i de Dinamització. Jornada parcial de TARDES. Sou segons conveni de Lleure.

01/10/2023

Fix discontinu

Jornada parcial

Tasca Projectes d'animació

La Seu d'Urgell (Lleida)

Busquem Fisioterapeuta o professional de l'àmbit de l'exercici físic per un projecte de promoció de la Salut a centre de gent gran a La Seu d'Urgell per a realitzar taller d'exercici físic. Jornada específica: DILLUNS I DIMECRES DE 10H A 11H. Sou segons conveni de Lleure.

01/10/2023

Fix discontinu

Jornada parcial

Busquem Fisioterapeuta o professional de l'àmbit de l'exercici físic per un projecte de promoció de la Salut a centre de gent gran a OLIANA per a realitzar taller d'exercici físic. Jornada específica: DILLUNS I DIMECRES DE 18H A 19H. Sou segons conveni de Lleure.

01/10/2023

Fix discontinu

Jornada parcial

Tasca Projectes d'animació

Província Barcelona

Busquem Fisioterapeuta o professional de l'àmbit de l'exercici físic per un projecte de promoció de la Salut amb gent gran als esplais i casals de gent gran de la província de BARCELONA per a realitzar tasques de Formació i de Dinamització. Jornada parcial DE MATINS I/O TARDES. Sou segons conveni de Lleure.

30/09/2023

Indefinit

Jornada parcial

Centre de salut integral en creixement

Comarca La Selva

Moment de creixement, bon ambient laboral i possibilitats de promoció

30/09/2023

Autònom

Indiferent

CENTRE D’ESTÈTICA I BENESTAR

Comarca Baix Empordà

ES NESCESSITA ESTETICISTA ( TÈCNIC AMB MANICURA I PEDICURA / MASSATGE / DEPILACIONS…⠀⠀) PER TOT L’ANY A JORNADA COMPLETA.

27/09/2023

Indefinit

Jornada completa

Busquem Fisioterapeuta o professional de l'àmbit de l'exercici físic per un projecte de promoció de la Salut amb gent gran als esplais i casals de gent gran a LA PROVÍNCIA DE LLEIDA, per a realitzar tasques de Formació i de Dinamització. Jornada parcial DE MATINS I DE TARDES Sou segons conveni de Lleure.

26/09/2023

De duració determinada

Jornada parcial

Tasca Projectes d'animació

La Pobla de Segur (Lleida)

Busquem Fisioterapeuta o professional de l'àmbit de l'exercici físic per un projecte de promoció de la Salut a centre de gent gran a LA POBLA DE SEGUR per a realitzar taller d'exercici físic. Jornada específica: Dimarts i dijous d'11h a 12h. Sou segons conveni de Lleure.

26/09/2023

Fix discontinu

Jornada parcial

MEDICAL SALUS

Província Girona

ES REQUEREIX FISIOTERAPEUTA A CENTRE MÈDIC jornada parcial amb possibilitat d'ampliació.

24/09/2023

Indefinit

Jornada parcial

S’han trobat 10 ofertes. Mostrant del 1 al 10