EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Subàrea professional

Província

Estudis mínims

Veure més Veure menys

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 7 ofertes de treball a l'area de Enginyeria civil

Busques feina en Enginyeria civil? Troba totes les ofertes de la teva àrea professional.

MASSACHS OBRES I PAISATGE

Província Girona

Oferta treball Coordinador - Encarregat - Cap d'obra. Bon ambient laboral. Possibilitat de promoció i evolució professional. Treball en equip. Empresa consolidada amb més de 50 anys experiència al sector. Uneix-te al nostre equip humà per afrontar nous reptes al sector de la construcció.

22/05/2024

Indefinit

Jornada completa

La nostra empresa es troba en un moment de creixement i necessitem ampliar l´equip tècnic per poder atendre els nostres clients. Actualment comptem amb una cartera de clients molt fidelitzada i un reconegut prestigi al sector. L’àmbit d’actuació dels nostres serveis és Catalunya, especialment província de Barcelona i Girona. Treballem en projectes d’arquitectura i obra civil per les principals empreses constructores i despatxos d'arquitectes.

Província Barcelona

La nostra empresa es troba en un moment d'expansió i necessitem incorporar un topògraf/a. Oferim horari flexible i bon ambient de treball.

21/05/2024

Indefinit

Jornada completa

GRUP ORGANIGRAMA

Província Girona

Organigrama busca un/a Cap d'Obres per una empresa consolidada amb diferents seus dins la provincia de Girona. S'encarregarà de la part executiva de les obres. Feina amb projecció professional.

18/05/2024

Indefinit

Jornada completa

TECPLAN

Girona (Girona)

Delineació de projectes d’enginyeria civil i urbanisme. Urbanització, Drenatge, Enginyeria viària, Estructures, Redacció de Memòries, Annexos i P...

17/05/2024

Indefinit

Jornada completa

3. SOL·LICITUDS Les persones que desitgin prendre part en el procediment han de sol·licitar-ho mitjançant sol·licitud adreçada al Conseller Delegat de la societat Cicle de l’Aigua del Ter, S.A. (CATSA) de CATSA, en el termini de 15 dies hàbils a comptar des del dia següent a la publicació d’aquestes en el canal web de l’empresa CATSA. Les sol·licituds es podran presentar al Registre de l...

17/05/2024

Indefinit

Indiferent

Enguixat i col·locació de pladur

Província Girona

Feina estable en una empresa dedicada a l'enguixat i a la col·locació del pladur, amb bon ambient de treball i en creixement. Si vols formar part del nostre equip i creus que dones el perfil no dubtis en inscriure't.

16/05/2024

Indefinit

Indiferent

Construcció, moviment de terres i preparació de terrenys.

Comarca Alt Penedès

Som una empresa de construcció/moviment de terres de la zona de l’Alt Penedès, i estem interessats en oferta una plaça vacant d’enginyer agrònom/ar...

16/05/2024

Indefinit

Indiferent

S’han trobat 7 ofertes. Mostrant del 1 al 7