EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Província

Estudis mínims

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 4 ofertes de treball a La Seu d'Urgell.

Explora les ofertes de feina a la Seu d'Urgell, un nucli de creixement professional enmig dels Pirineus. Aquesta ciutat ofereix una àmplia gamma d'oportunitats, és el lloc perfecte per a professionals que busquen unir el treball amb un estil de vida actiu i connectat amb la natura.

Tasca Projectes d'animació

Coll de Nargó (Lleida)

Busquem Fisioterapeuta o professional de l'àmbit de l'exercici físic per un projecte de promoció de la Salut amb gent gran als esplais i casals de gent gran per a realitzar tasques de Formació i de Dinamització.

13/07/2024

Fix discontinu

Jornada parcial

Descripción completa del empleo Oferim la plaça fixa discontínua d'una cambrera sala i/o barra . -- 4 mesos a 40h/setmanals. - Torn partit - Inclou manutenció i possibilitat d'allotjament. - Sou:, 1400,00 € brut per les 40 hores. - Dos dies de descans setmanals, a l'agost només un (l'altre es recupera) amb els descansos reglamentaris diaris i setmanals - A la temporada baixa: atenció al buffet pels esmorzars, i realitzar el passi dels sopars - A la temporada alta: servei de dinars i de sopars. - Busquem una persona organitzada, responsable i amb capacitat de treball. • Experiència 2 anys. És necessària l'experiència prèvia en un treball similar • ESTUDIS PRIMARIS COMPLETS • estudis primaris complets - educació primària • Competències / coneixements: És necessari coneixements bàsics de normes d'higiene i seguretat alimentària • Contracte laboral indefinit • Jornada completa • Altres beneficis: Inclou manutenció, i allotjament si és necessari. Reportar empleo

Comarca Pallars Sobirà

Hotel familiar de muntanya estem cercant personal per formar equip per aquesta temporada, necessitem cambrera de sala i/o barra . Oferim allotjament al propi hotel si es requereix. Som un equip de gent amb ganes de servir i fer les coses bé. Si estàs interessada doncs aquest és el teu lloc. T´esperem!!

10/07/2024

Fix discontinu

Jornada completa

Hotel de muntanya, familar amb restaurant.

Comarca Pallars Sobirà

Se necesita jefe de cocina para incorporación en junio. Hotel con restaurante consolidado, con cocina tradicional catalana, saludable y con buena p...

10/07/2024

Fix discontinu

Indiferent

Organización no lucrativa educativa y de acción social .

Comarca Pallars Sobirà

Què faràs? - Garantir el compliment dels horaris dels menjars. - Fer les comandes de menjar. - Preparar i cuinar els menús per 100-120 persone...

10/07/2024

Fix discontinu

Jornada completa

S’han trobat 4 ofertes. Mostrant del 1 al 4

Oferta laboral a la Seu d’Urgell

La Seu d'Urgell, una ciutat encantadora incrustada al cor dels Pirineus catalans i a prop de la frontera amb Andorra, ofereix una combinació única de bellesa natural i ric patrimoni, creant un entorn ideal per al desenvolupament professional en diversos sectors. El turisme, gràcies a la seva localització privilegiada, és un dels principals motors econòmics, amb una demanda constant de professionals en hostaleria, gestió d'hotels, guies turístics especialitzats en activitats de muntanya i esports d'aventura, així com experts en serveis turístics i de lleure. La proximitat a Andorra també augmenta les oportunitats en el sector del turisme i el comerç al detall.

El sector del comerç local i els serveis a la Seu d'Urgell juguen un paper vital, amb necessitat de personal en botigues, centres de servei al client, gestió empresarial i professionals en els àmbits de la salut i l'educació. Això inclou oportunitats tant en petites empreses familiars com en institucions més grans.

La producció agrícola i agroalimentària també és destacada, oferint llocs de treball en el cultiu, processament i comercialització de productes locals, amb una creixent inclinació cap a pràctiques sostenibles i orgàniques. A més, la Seu d'Urgell està emergint com un hub per a empreses relacionades amb l'esport i activitats a l'aire lliure, amb demanda de professionals en organització d'activitats, gestió d'esdeveniments esportius i desenvolupament de productes i serveis relacionats amb l'estil de vida actiu.

Aquesta ciutat ofereix, per tant, un escenari idoni per a aquells professionals que busquen combinar una carrera amb un estil de vida actiu i en contacte amb la natura, amb una àmplia gamma d'oportunitats en sectors variats, des del turisme i l'hostaleria fins a l'agricultura, el comerç i l'esport.

Treballa a la Seu d’Urgell

Descobreix a la Seu d'Urgell un món d'oportunitats professionals a través de Infofeina. Aquesta ciutat dels Pirineus t'ofereix un entorn únic per a desenvolupar la teva carrera en sectors com el turisme, l'agricultura, l'esport i molt més. Connecta't amb les possibilitats laborals de la Seu d'Urgell avui mateix i comença a construir un futur professional en un lloc on la natura i la cultura s'entrellacen.