A l’era tecnològica, moltes de les activitats que abans es feien de manera presencial s’han traslladat al format digital i una és la recerca de feina. Els processos de selecció de personal a través de portals d’ocupació permeten, tant les empreses com els usuaris, beneficiar-se de tots els avantatges que ofereixen aquests programaris. Al post d’avui, t’explicarem detalladament com buscar feina per internet de manera eficient.

Els beneficis de cercar feina per internet: ràpid, fàcil i accessible.

Són molts els avantatges i els beneficis de buscar feina per internet. A continuació t’esmentem algunes:

 • Permeten tenir una primera impressió de l’empresa i dels candidats.
 • Hi ha una gran varietat de portals de treball, tant generals com especialitzats.
 • A les ofertes de treball es detalla tota la informació necessària i complementària.
 • Hi ha una gran oferta i demanda d’ocupació en línia.
 • L’usuari pot aplicar filtres per trobar l’oferta que s’adapta millor a les seves necessitats.

Com cercar feina per internet?

Si estàs buscant feina a internet, a continuació et donarem un parell de consideracions amb què podràs començar a buscar feina amb èxit.

 1. Actualitza el teu perfil
  Abans de començar a buscar feina per internet hem de tenir clar de quin tipus de perfil disposem. És a dir: júnior, semisenior o sènior. Hem de valorar com podem millorar, si fent formacions o cursos, per exemple. I el més important, tenir clar a quin sector laboral volem arribar-hi.
 2. Objectius professionals
  Quan busquem feina per internet hem de tenir molt en compte a quina feina volem optar i les seves característiques principals: el tipus de jornada laboral, valorar el factor econòmic, quina remuneració desitgem, quines exigències acadèmiques i professionals es requereixen per al lloc, quines perspectives de promoció i creixement dins de l’empresa s’ofereix…
 3. Comunicació
  Un cop és clar el nostre perfil i en quins àmbits laborals encaixem, és el moment d’inscriure’ns en ofertes de feina adequades per a nosaltres. Això ho podem fer a través de portals d’ocupació, com ara Infofeina. En aquests programaris, s’actualitzen diàriament les ofertes de treball disponibles de tots els sectors laborals.

Un dels grans avantatges de buscar feina per internet és que la comunicació no és unidireccional, sinó que l’usuari pot interactuar directament amb l’equip de recursos humans de l’empresa. És per això que és important establir comunicació amb aquelles ofertes en què estem realment interessats. Una de les millors maneres per fer arribar la nostra motivació és mitjançant una carta de presentació. Això permetrà reforçar el nostre interès per la feina.

Portals d’ocupació per buscar feina en línia

En definitiva, aquests són alguns consells de com buscar feina per internet. Els portals d’ocupació permeten que molts professionals trobin feina a mida gràcies al seu ampli ventall d’ofertes de diferents sectors laborals. A més a més, per als reclutadors resulta una manera eficaç per trobar el candidat ideal.

Si segueixes interessat a buscar feina per internet i no disposes d’experiència laboral, no et perdis el nostre post anterior com trobar feina sense experiència? perquè puguis entrar al món laboral amb el millor perfil de candidat possible.

Infofeina és el teu portal de confiança per buscar feina per internet. Crea el teu perfil ara i troba la feina que estàs buscant per a tu.