EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Província

Estudis mínims

Veure més Veure menys

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 7 ofertes de treball a la comarca El Solsonès.

Busques feina al Solsonès? Des d’Infofeina et mostrem un gran ventall d’oportunitats, actuals, adaptades al teu perfil professional i a les teves necessitats. Troba el que necessites aquí.

Si busques feina a la capital de la comarca, pots consultar el llistat específic d’ofertes de feina a Solsona.

Empresa especialitzada en disseny i construcció de maquinària i sistemes automàtics per a la indústria alimentària precisa incorporar personal per a producció i servei d'assistència tècnica.

Comarca Berguedà

Tareas oficina técnica Ejecución del diseño mecánico en plazo, presupuesto y calidad. Realización de documentación necesaria para la fabricación ...

13/04/2024

Indefinit

Jornada completa

Volem ampliar el nostre equip d'estructura creant aquesta àrea específica i centrada en la gestió de les persones que treballen amb nosaltres. La persona seleccionada tindrà plena autonomia en les seves tasques, tot i que serà necessari reportar els informes pertinents que s'acabin dissenyant amb la finalitat d'implementar estratègies en la motivació i qualitat de treball del pe...

11/04/2024

Indefinit

Jornada completa

Som un centre que oferim suport escolar i logopèdia

Comarca Bages

Busquem logopeda per tractar majoritàriament infants duent a terme el tractament logopèdic que requereixen. Dificultats de parla, llenguatge i lect...

11/04/2024

De duració determinada

Indiferent

Tasca Projectes d'animació

Comarca Berguedà

Busquem Fisioterapeuta o professional de l'àmbit de l'exercici físic per un projecte de promoció de la Salut amb gent gran als esplais i casals de gent gran de la comarca del Berguedà per a realitzar tasques de Formació i de Dinamització.

10/04/2024

Fix discontinu

Jornada parcial

GPF Recursos Humans

Comarca Berguedà

Fusteria pionera i amb fort creixement necessita augmentar el seu equip de forma estable oferint bon ambient i estabilitat.

09/04/2024

Indefinit

Jornada completa

GPF Recursos Humans

Comarca Berguedà

Sòlida, consolidada i puntera empresa fabricant del Berguedà, exportadors al 90% a nivell mundial.

09/04/2024

Indefinit

Jornada completa

Tasca Projectes d'animació

Coll de Nargó (Lleida)

Busquem Fisioterapeuta o professional de l'àmbit de l'exercici físic per un projecte de promoció de la Salut amb gent gran als esplais i casals de gent gran per a realitzar tasques de Formació i de Dinamització.

08/04/2024

Fix discontinu

Jornada parcial

S’han trobat 7 ofertes. Mostrant del 1 al 7

Mercat laboral al Solsonès

El Solsonès està situat a la província de Lleida. És una comarca que ofereix una varietat d’oportunitats laborals en diferents sectors. Inclou oportunitats emergents en àrees com la tecnologia i els serveis. Tanmateix, compta amb una presència significativa en agricultura i ramaderia, així com en turisme rural. La comarca també ofereix feina en àmbits com la producció alimentària, la gestió de finques i el sector de l'hostaleria.

A part del sector agrícola, el Solsonès té una presència destacada en sectors com la construcció i l'artesania local amb ofertes de feina a el Solsonès per a professionals en àrees com la construcció, la restauració i la preservació del patrimoni cultural.

El sector dels serveis, també, és destacable a la comarca amb demanda de professionals en àrees com l’educació, la salut i els serveis socials. A més a més, el comerç local ofereix ofertes de feina a el Solsonès en vendes, atenció als clients i gestió de petits negocis.

No es pot oblidar la importància del sector públic al Solsonès, que ofereix oportunitats en l’administració local i regional, així com en altres institucions i organitzacions relacionades amb el servei públic.

Infofeina t’ajuda a trobar feina al Solsonès

Explora oportunitats professionals al Solsonès amb Infofeina. Connecta amb empreses locals i descobreix feines a la teva mida. Posa en valor el teu perfil a través del nostre portal i accedeix a ofertes actualitzades diàriament. La teva propera oportunitat laboral de la manera més senzilla i eficaç possible es troba a aquesta plataforma.

No deixis passar les ofertes de feina del Solsonès.