EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Província

Estudis mínims

Veure més Veure menys

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 4 ofertes de treball a la comarca El Solsonès.

Busques feina al Solsonès? Des d’Infofeina et mostrem un gran ventall d’oportunitats, actuals, adaptades al teu perfil professional i a les teves necessitats. Troba el que necessites aquí.

Si busques feina a la capital de la comarca, pots consultar el llistat específic d’ofertes de feina a Solsona.

Entitat de referència

Comarca El Solsonès

Auxiliar de geriatria en TORN DE MATÍ oferint suport a persones grans amb dependència moderada i severa que precisen ajuda parcial o total per dur ...

17/07/2024

Indefinit

Indiferent

Som un centre que oferim suport escolar i logopèdia

Comarca Bages

Busquem logopeda per tractar majoritàriament infants duent a terme el tractament logopèdic que requereixen. Dificultats de parla, llenguatge i lect...

16/07/2024

De duració determinada

Indiferent

Important assessoria del Berguedà vol incorporar un assessor fiscal comptable. Busquem una persona autònoma, organitzada, resolutiva, amb capacitat comunicativa i de treball en equip, amb ganes de créixer professionalment.

Comarca Berguedà

Imprescindibles: - Formació: Grau en Administració i Direcció d’Empreses, Economia o Cicle formatiu de grau superior en Administració i Finances. ...

14/07/2024

Indefinit

Jornada completa

Tasca Projectes d'animació

Coll de Nargó (Lleida)

Busquem Fisioterapeuta o professional de l'àmbit de l'exercici físic per un projecte de promoció de la Salut amb gent gran als esplais i casals de gent gran per a realitzar tasques de Formació i de Dinamització.

13/07/2024

Fix discontinu

Jornada parcial

S’han trobat 4 ofertes. Mostrant del 1 al 4

Mercat laboral al Solsonès

El Solsonès està situat a la província de Lleida. És una comarca que ofereix una varietat d’oportunitats laborals en diferents sectors. Inclou oportunitats emergents en àrees com la tecnologia i els serveis. Tanmateix, compta amb una presència significativa en agricultura i ramaderia, així com en turisme rural. La comarca també ofereix feina en àmbits com la producció alimentària, la gestió de finques i el sector de l'hostaleria.

A part del sector agrícola, el Solsonès té una presència destacada en sectors com la construcció i l'artesania local amb ofertes de feina a el Solsonès per a professionals en àrees com la construcció, la restauració i la preservació del patrimoni cultural.

El sector dels serveis, també, és destacable a la comarca amb demanda de professionals en àrees com l’educació, la salut i els serveis socials. A més a més, el comerç local ofereix ofertes de feina a el Solsonès en vendes, atenció als clients i gestió de petits negocis.

No es pot oblidar la importància del sector públic al Solsonès, que ofereix oportunitats en l’administració local i regional, així com en altres institucions i organitzacions relacionades amb el servei públic.

Infofeina t’ajuda a trobar feina al Solsonès

Explora oportunitats professionals al Solsonès amb Infofeina. Connecta amb empreses locals i descobreix feines a la teva mida. Posa en valor el teu perfil a través del nostre portal i accedeix a ofertes actualitzades diàriament. La teva propera oportunitat laboral de la manera més senzilla i eficaç possible es troba a aquesta plataforma.

No deixis passar les ofertes de feina del Solsonès.