EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Veure més Veure menys

Província

Estudis mínims

Veure més Veure menys

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 7 ofertes de treball a Solsona.

Solsona, una ciutat amb un ric patrimoni històric situada al cor de Catalunya, és coneguda per la seva bellesa natural i un entorn tranquil que atrau tant residents com visitants. Troba diverses ofertes de feina a Solsona a través d’Infofeina i endinsa’t en una comunitat que valora la tradició, la cultura i la innovació.

Solsona combina la seva economia basada en el sector agroalimentari i la manufactura lleugera amb un creixent interès pel turisme i el servei, creant un mercat laboral dinàmic i diversificat que s'adapta tant a professionals experimentats com a nous talents.

GPF Recursos Humans

Comarca El Solsonès

Candidats amb coneixements i certa experiència en manteniment elèctric/electrònic industrial i que busquin un projecte professional estable, amb projecció professional i bon ambient de treball.

10/07/2024

Indefinit

Jornada intensiva

Entitat de referència

Comarca El Solsonès

Auxiliar de geriatria en TORN DE MATÍ oferint suport a persones grans amb dependència moderada i severa que precisen ajuda parcial o total per dur ...

09/07/2024

Indefinit

Indiferent

Som un centre que oferim suport escolar i logopèdia

Comarca Bages

Busquem logopeda per tractar majoritàriament infants duent a terme el tractament logopèdic que requereixen. Dificultats de parla, llenguatge i lect...

16/07/2024

De duració determinada

Indiferent

Tasca Projectes d'animació

Coll de Nargó (Lleida)

Busquem Fisioterapeuta o professional de l'àmbit de l'exercici físic per un projecte de promoció de la Salut amb gent gran als esplais i casals de gent gran per a realitzar tasques de Formació i de Dinamització.

13/07/2024

Fix discontinu

Jornada parcial

SECTOR DE LA NETEJA

Comarca La Noguera

CONTRACTE INDEFINIT

11/07/2024

Indefinit

Jornada parcial

Important assessoria del Berguedà vol incorporar un assessor fiscal comptable. Busquem una persona autònoma, organitzada, resolutiva, amb capacitat comunicativa i de treball en equip, amb ganes de créixer professionalment.

Comarca Berguedà

Imprescindibles: - Formació: Grau en Administració i Direcció d’Empreses, Economia o Cicle formatiu de grau superior en Administració i Finances. ...

14/07/2024

Indefinit

Jornada completa

Empresa especialitzada en disseny i construcció de maquinària i sistemes automàtics per a la indústria alimentària precisa incorporar personal per a producció i servei d'assistència tècnica.

Comarca Berguedà

Tareas oficina técnica Ejecución del diseño mecánico en plazo, presupuesto y calidad. Realización de documentación necesaria para la fabricación ...

10/07/2024

Indefinit

Jornada completa

S’han trobat 7 ofertes. Mostrant del 1 al 7

El mercat laboral a Solsona

A Solsona, el sector agroalimentari manté un paper destacat, amb empreses que requereixen especialistes en agricultura sostenible, gestió forestal i producció d'aliments artesanals. Aquest sector s'enriqueix amb la demanda creixent de productes locals i ecològics, oferint oportunitats per a innovadors en el camp del desenvolupament sostenible i la comercialització.

El turisme és un altre pilar de l'economia local, especialment pel seu ric patrimoni cultural i festivals tradicionals que atreuen visitants durant tot l'any. Les oportunitats laborals en aquest àmbit inclouen des de la gestió hotelera fins a la planificació d'esdeveniments, màrqueting turístic i serveis de guiatge que exploten la rica història i la cultura de la regió.

A més, Solsona compta amb un sector de la manufactura lleugera, especialment en la fabricació de mobles i productes de fusta, així com petites indústries de tecnologia que busquen professionals en disseny industrial, enginyeria i logística. Aquesta combinació de tradició industrial i innovació obre portes a professionals amb una àmplia gamma de competències tècniques.

Treballa a Solsona

Descobreix les possibilitats que Solsona ofereix per a desenvolupar una carrera en un entorn enriquidor i divers. Amb un teixit econòmic que es basa en la riquesa natural i cultural, Solsona és un lloc ideal per a aquells que busquen unir creixement professional amb un estil de vida qualitatiu. Explora les ofertes de feina disponibles a Infofeina i uneix-te a una comunitat que promou la innovació, el respecte per la natura i una profunda apreciació per la història local.