EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Veure més Veure menys

Província

Estudis mínims

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 7 ofertes de treball a la comarca La Terra Alta.

Noves ofertes de feina a la Terra Alta, estan esperant per tu. Infofeina t’ofereix una àmplia varietat d’ofertes laborals en aquesta regió, constantment actualitzades per ajustar-se a les teves competències i objectius professionals.

Tanmateix, si estàs interessat en la capital de la comarca, et convidem a explorar el nostre catàleg específic: Ofertes de feina a Gandesa.

Totes les nostres ofertes estan adaptades a diferents perfils i sectors, facilitant així la teva recerca del treball ideal en aquesta terra de rica història i cultura.

¿Quieres formar parte de nuestro equipo? Des de ILUNION Lavanderías Tortosa-Campredó se busca Técnico/a Mantenimiento valorable con discapacidad. ...

11/07/2024

Indefinit

Jornada completa

Suara Cooperativa

Tortosa (Tarragona)

A Suara Cooperativa volem incorporar educador/a social. Si t'apassiona ajudar als altres, aquesta posició et permetrà marcar la diferència en la vida de les persones Què t’oferim? Jornada: 38h/setm Horari: SETMANA A: dill 23 a 7.30, div de 22.30 a 8, dissabte i diumenge de 20 a 8 // Setmana B dimarts 9.15-11.15 reunió 23 a 7.30, dimecres 23 a 7.30, dijous 23 a 7.30 Salari: 26.007,...

10/07/2024

De duració determinada

Jornada completa

Empresa del sector agrícola.

Comarca Baix Ebre

Empresa del sector agrícola amb molts anys d'experiència busca personal per feina estable.

10/07/2024

Indefinit

Jornada completa

Des de ILUNION Bugaderies Tortosa-Campredó se busca Conductor/a con/sin discapacidad. ILUNION Lavanderias es la red de lavanderías más important...

09/07/2024

De duració determinada

Indiferent

Funciones: • Recepcionar la ropa sucia y mantener el orden por cada cliente/a de manera separada. • Separar la ropa sucia en familias de acue...

09/07/2024

De duració determinada

Jornada completa

Bar cafetería situat prop de la universitat. Cafès/entrepans/vermouths/ pintxos/ tapes

Comarca Baix Ebre

Bon ambient de treball. Possibilitat d'ampliar horari.

08/07/2024

Indefinit

Jornada parcial

Tasca Projectes d'animació

Tortosa (Tarragona)

Dinamitzador/a d'un taller de CATALÀ per a persones grans a TORTOSA. Es pretèn millorar tant el vocabulari com la escriptura i la comprensió oral. Són persones que durant molts anys van tenir el castellà com a llengua habitual i busquen millorar el seu català.

06/07/2024

Fix discontinu

Jornada parcial

S’han trobat 7 ofertes. Mostrant del 1 al 7

Oferta laboral a La Terra Alta

Situada a la part occidental de Catalunya, Terra Alta és una comarca coneguda per la seva impressionant bellesa natural, patrimoni històric i, destacant-se en especial, la seva producció vinícola dins la Denominació d'Origen Terra Alta. Les oportunitats laborals en aquesta zona inclouen des de la viticultura fins a la comercialització dels seus reconeguts vins. El seu ric patrimoni cultural i paisatges naturals són també un foment per al desenvolupament del turisme rural i cultural.

Amb un teixit empresarial que està experimentant una transformació, Terra Alta ofereix creixents oportunitats en sectors com el màrqueting digital, la gestió empresarial i les noves tecnologies. El turisme enològic i cultural crea una demanda de professionals en l'àmbit de la hostaleria, guiatges turístics i gestió d'activitats culturals i de lleure, aportant així a una economia local diversificada.

Oportunitats laborals a Terra Alta

A Infofeina, ens dediquem a connectar-te amb les millors oportunitats laborals que s'ajustin a les teves necessitats i interessos. T'oferim una àmplia selecció d'ofertes de treball a Terra Alta i en altres àrees de Catalunya. Aprofita aquesta oportunitat per explorar una comarca amb un ric patrimoni cultural i natural. Inicia avui la teva recerca de feina amb Infofeina i descobreix el teu futur professional en aquesta terra plena de tradició i bellesa.