EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Veure més Veure menys

Província

Estudis mínims

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 7 ofertes de treball a Gandesa.

Gandesa és una capital on convergen tradició i innovació al cor de Terra Alta. Si estàs buscant ofertes de feina a Gandesa i poder avançar en la teva carrera professional, en un entorn dinàmic i enriquidor, ets al lloc indicat. Gandesa t'ofereix un ventall de possibilitats en sectors clau com l'agricultura, el comerç i els serveis.

Bar cafetería situat prop de la universitat. Cafès/entrepans/vermouths/ pintxos/ tapes

Comarca Baix Ebre

Bon ambient de treball. Possibilitat d'ampliar horari.

16/07/2024

Indefinit

Jornada parcial

Tasca Projectes d'animació

Tortosa (Tarragona)

Dinamitzador/a d'un taller de CATALÀ per a persones grans a TORTOSA. Es pretèn millorar tant el vocabulari com la escriptura i la comprensió oral. Són persones que durant molts anys van tenir el castellà com a llengua habitual i busquen millorar el seu català.

14/07/2024

Fix discontinu

Jornada parcial

¿Quieres formar parte de nuestro equipo? Des de ILUNION Lavanderías Tortosa-Campredó se busca Técnico/a Mantenimiento valorable con discapacidad. ...

11/07/2024

Indefinit

Jornada completa

Suara Cooperativa

Tortosa (Tarragona)

A Suara Cooperativa volem incorporar educador/a social. Si t'apassiona ajudar als altres, aquesta posició et permetrà marcar la diferència en la vida de les persones Què t’oferim? Jornada: 38h/setm Horari: SETMANA A: dill 23 a 7.30, div de 22.30 a 8, dissabte i diumenge de 20 a 8 // Setmana B dimarts 9.15-11.15 reunió 23 a 7.30, dimecres 23 a 7.30, dijous 23 a 7.30 Salari: 26.007,...

10/07/2024

De duració determinada

Jornada completa

Empresa del sector agrícola.

Comarca Baix Ebre

Empresa del sector agrícola amb molts anys d'experiència busca personal per feina estable.

10/07/2024

Indefinit

Jornada completa

Des de ILUNION Bugaderies Tortosa-Campredó se busca Conductor/a con/sin discapacidad. ILUNION Lavanderias es la red de lavanderías más important...

09/07/2024

De duració determinada

Indiferent

Funciones: • Recepcionar la ropa sucia y mantener el orden por cada cliente/a de manera separada. • Separar la ropa sucia en familias de acue...

09/07/2024

De duració determinada

Jornada completa

S’han trobat 7 ofertes. Mostrant del 1 al 7

Oferta de feina a Gandesa

Gandesa, situada al cor de la comarca de Terra Alta, és una zona que es distingeix per la seva bellesa natural i un ric patrimoni cultural. Aquesta ciutat, estratègicament ubicada a poc més d'una hora en cotxe de ciutats importants com Tarragona i Lleida, ofereix un equilibri perfecte entre l'accés a les comoditats urbanes i el plaer de viure en un entorn tranquil i pintoresc.

No només és un lloc idíl·lic per viure, sinó també un nucli d'oportunitats laborals en creixement. Els sectors de l'agricultura i la viticultura són els pilars de l'economia local, amb una destacada tradició en la producció de vi de qualitat. Això obre un ventall d'oportunitats per a professionals en viticultura, tècnics agrícoles i experts en enologia.

El comerç local i els negocis familiars són una part essencial de la vida a Gandesa, oferint ocupacions en venda al detall, gestió empresarial i atenció al client. A més, el creixent sector turístic, impulsat pel ric patrimoni històric de la ciutat, incloent-hi el Centre d'Estudis de la batalla de l'Ebre, genera oportunitats en hostaleria, restauració i gestió de llocs culturals.

Gandesa també compta amb un sector d'educació i serveis públics actiu, oferint carreres en ensenyament, administració i serveis socials. Aquesta varietat d'oportunitats laborals es complementa amb la qualitat de vida que ofereix la ciutat, fent de Gandesa un lloc ideal per aquells que busquen un equilibri entre la vida professional i personal.

La comunitat de Gandesa és acollidora i dinàmica, on cada persona contribueix al creixement de l'economia local i a la millora de la vida comunitària. T'animem a unir-te a aquesta comunitat vibrant i a descobrir com el teu talent i habilitats poden contribuir al desenvolupament d'aquesta ciutat única.

Descobreix les oportunitats que Gandesa té per a tu i forma part d'aquesta terra meravellosa, plena de potencial i amb una comunitat que t'oferirà suport en cada pas de la teva carrera professional.

La teva feina a Gandesa

Descobreix les possibilitats que t'esperen a Gandesa, un lloc on el treball i la qualitat de vida van de la mà. Explora les nostres ofertes laborals a través del Portal Infofeina i uneix-te a una comunitat vibrant on cada nou membre aporta valor i creixement. No perdis l'oportunitat de començar un nou capítol professional en aquesta ciutat única. Visita Infofeina avui mateix i obre la porta a la teva futura carrera a Gandesa!