EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Veure més Veure menys

Província

Estudis mínims

Veure més Veure menys

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 9 ofertes de treball a l'area de Disseny, multimèdia i arts gràfiques

Busques feina en Disseny, multimèdia i arts gràfiques? Troba totes les ofertes de la teva àrea professional.

En aquesta pàgina trobareu totes les ofertes de feina de l’àrea de disseny, multimèdia i arts gràfiques. A través del cercador de la part superior d’aquesta pàgina, podreu filtrar els resultats per zona, o bé, per categoria laboral de tal manera que pugueu localitzar ràpidament l'oferta que millor s’ajusta a les vostres necessitats.

GNA Hotel Solutions

Girona (Girona)

Cerquem una persona dinàmica, acostumada i capaç de treballar en equip. Amb coneixements de programes de disseny (Adobe Cloud), avesada també a l’ús d’eines col·laboratives i àgils.

23/02/2024

Indefinit

Jornada completa

TÀNDEM

Comarca Baix Camp

Molt bon ambient de treball. possibilitats reals de creixement. Empresa líder al seu sector.

22/02/2024

Indefinit

Jornada completa

Grapat

Comarca Alt Empordà

Empresa amb seu a l'Alt Empordà (Girona), vol incorporar en el seu equip creatiu la posició de CONTENT & SOCIALMEDIA MANAGER amb domini i fluïdesa d'anglès.

21/02/2024

Indefinit

Jornada completa

TÀNDEM

Vandellós-Hospitalet Infant (Tarragona)

Empresa molt seriosa, professionalitzada i amb elevat prestigi dins el seu sector a nivell internacional. Bon ambient de treball. Possibilitat de creixement intern. Oficines excepcionals, molt modernes i lluminoses. Assessorament extern professionalitzat i expert.

20/02/2024

De duració determinada

Jornada completa

PROTEGEO

Província Barcelona

Formar part d'un equip amb molt bon ambient on tenir la oportunitat de fer el que t'agrada amb la teva iniciativa i crear tot alló que coincideixi amb els objectius de l'empresa.

19/02/2024

Indefinit

Jornada completa

GOSBI

Província Girona

FUNCIONS: - Crear i dissenyar materials visuals atractius i efectius per a diverses plataformes, incloent xarxes socials, màrqueting digital i ...

19/02/2024

Indefinit

Jornada completa

PIMEC

La Selva del Camp (Tarragona)

Empresa del sector Decoración y Hogar, en pleno proceso de crecimiento y expansión, precisa incorporar un/a Diseñador Gráfico para sus oficinas centrales ubicadas en La Selva del Camp.

17/02/2024

De duració determinada

Jornada completa

R.A.S INTERIM

Tordera (Barcelona)

¡Súmate a RAS! Desde la oficina de RAS GIRONA seleccionamos OPERARIOS/AS para importante empresa del SECTOR QUÍMICO de la zona de Girona. TUS...

16/02/2024

Indefinit

Jornada intensiva

Reconeguda empresa de restauració, amb dilatada experiència en el sector, ubicada al centre de Girona, especialitzada en cuina tradicional, de mercat i suggerències diàries. Amb projectes de creixement i millora,....

Girona (Girona)

PERFIL DE RESPONSABILITAT EN EL SECTOR, amb un clar enfocament empresarial, mantenint els trets essencials de l'ofici. Plantejament estable, on és vol integrar al màxim amb els projectes de l'empresa. Capacitat de treball, rigor i serietat. Combinar lo bo del passat, incorporar lo millor del futur, per reforçar el present, és un dels nostres lemes d'empresa. PRECISEM respostes a...

16/02/2024

De duració determinada

Indiferent

S’han trobat 9 ofertes. Mostrant del 1 al 9

Dins l’àrea de disseny, multimèdia i arts gràfiques hi podeu trobar ofertes de feina relacionades amb la part visual o creativa i amb tota mena d’aplicacions, ja sigui en l’àmbit d’imatge corporativa, creació en l'àmbit editorial, digital, multimèdia o offline.

Treballar com a dissenyador gràfic

Les agències de publicitat i editorials són un dels sectors estrella per als dissenyadors gràfics, que s'encarreguen de coordinar equips de treball que desenvolupen tasques amb diferents clients en campanyes puntuals o de forma permanent. Són professionals que uneixen la visió del disseny i la creativitat per generar notorietat de marca.

Dins de les diferents sortides laborals del disseny gràfic, el món de la publicitat és un dels que més opcions ofereix. Avui dia, la publicitat online necessita cada vegada més professionals que demostrin la seva creativitat. I, per descomptat, sense deixar de banda a totes les aplicacions de la publicitat offline. Són suports que segueixen essent molt importants i en què és clau la visió creativa d’un dissenyador gràfic.

Trobar feina com en l’àrea de les arts gràfiques

Si tens una formació com a dissenyador gràfic o altres àmbits de les arts gràfiques, les sortides laborals que tens disponibles són molt àmplies. Des de treballar a mitjans de comunicació; estudis de fotografia i post-producció; empreses d’il·lustració, grafisme o cartelleria; empreses culturals; institucions educatives i de l’àmbit de la docència com la universitat o escoles tècniques del sector; entre moltes altres.

Oportunitats laborals en el sector del disseny gràfic

Vols treballar com a dissenyador de pàgines web?

Els professionals que dissenyen tota la part visual d’una plana web són els encarregats de fer que l'essència d’una empresa, projecte o institució es traslladi al pla visual i gràfic online. Ser dissenyador de pàgines web és avui dia una de les sortides més buscades per aquells que es dediquen al disseny gràfic. La capacitat de mantenir interessada l’audiència d’una pàgina web és responsabilitat en una part important del disseny gràfic digital i una sortida laboral amb moltes possibilitats actualment.

Oportunitats laborals del sector de les arts gràfiques

Si busques ofertes de feina de disseny gràfic o oportunitats laborals en el sector de les arts gràfiques i el multimèdia, has arribat al millor lloc. El portal d’Infofeina és on trobaràs les ofertes que millor s’adaptin als teus interessos i aspiracions. El nostre objectiu és oferir-te un servei proper i de qualitat per tal que puguis trobar un lloc que s’adapti a les teves necessitats i et permeti fer créixer el teu perfil professional.