EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Ofertes ja visualitzades

Àrea professional

Província

Estudis mínims

Idiomes

Jornada laboral

Cercant ofertes Cercant ofertes

Hem trobat 4 ofertes de treball a Sort.

Descobreix totes les ofertes de feina a Sort i troba l'oferta de feina a la teva ciutat que més s'ajusta a les teves necessitats.

Tasca Projectes d'animació

La Pobla de Segur (Lleida)

Busquem Fisioterapeuta o professional de l'àmbit de l'exercici físic per un projecte de promoció de la Salut a centre de gent gran a LA POBLA DE SEGUR per a realitzar taller d'exercici físic. Jornada específica: Dimarts i dijous d'11h a 12h. Sou segons conveni de Lleure.

26/09/2023

Fix discontinu

Jornada parcial

Grup a nivell nacional amb 50 assessories a tot Espanya que ofereix als seus clients (autònoms i societats) els serveis laboral, fiscal, comptable, i legal i ofereix la possibilitat a professionals i assessories d'integrar-se al grup com a oficina asssociada.

Comarca Alt Urgell

T'interessa tenir el teu propi negoci d'assessoria d'empreses? Seleccionem associats.

01/10/2023

Autònom

Jornada completa

Tasca Projectes d'animació

La Seu d'Urgell (Lleida)

Busquem Fisioterapeuta o professional de l'àmbit de l'exercici físic per un projecte de promoció de la Salut a centre de gent gran a La Seu d'Urgell per a realitzar taller d'exercici físic. Jornada específica: DILLUNS I DIMECRES DE 10H A 11H. Sou segons conveni de Lleure.

01/10/2023

Fix discontinu

Jornada parcial

Tasca Projectes d'animació

La Seu d'Urgell (Lleida)

En aquest taller volem aportar a les persones grans eines i tècniques per poder dibuixar i després pintar allò que desitgin. Els objectius del taller són millorar la destresa i la creativitat davant els materials en blanc i gaudir de l'art creat. A final de curs es valorarà fer una exposició de tots els treballs en el mateix centre de gent gran.

29/09/2023

De duració determinada

Jornada parcial

S’han trobat 4 ofertes. Mostrant del 1 al 4