EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Idiomes

Català

C1 - Funcional

Castellà

C1 - Funcional

Professions de la feina

Agent comercial

Comercial

Comercial sector horeca

Carnets

Candidatura presentada

Vista per 1ª vegada

Descripció de l'oferta COMERCIAL HORECA - DEL MORAL CONGELATS a Girona (Girona)

Del Moral Congelats busca un/a Comercial per incorporar-se a l'equip de vendes.

MOLT BONA OPORTUNITAT DE TREBALL

Funcions i requisits de la vacant

A Del Moral Congelats estem buscant una persona per incorporar-se al nostre equip comercial que en l'actualitat està format per 10 assessors comercials, que treballen per donar servei al sector de la restauració a tota la provincia de Girona.

Formarà part d'un equip altament qualificat, amb llarga experiència i gran coneixement del mercat, dels productes i de totes les tipologies de client.

La persona que entri rebrà tota la formació i acompanyament necessari fins que li sigui assignada una ruta de clients totalment consolidada: Restaurants, cafeteries, hotels-restaurant, càmpings, etc

Si creus que tens esperit comercial i és la feina que vols realitzar, a Del Moral posarem tot l'esforç i les eines necessaries per que puguis desenvolupar la feina amb total autonomia.

Disposaràs de vehicle d'empresa, tablet, telèfon mòbil i roba de treball representativa de Del Moral Congelats.

Condicions que ofereix l’empresa

Horari

Feina de dilluns a divendres. Al matí, es parteix des de casa per poder estar a casa del primer client a les 8:00. (Es treballen 4 dissabtes al matí a l'any per urgències fins a les 13.00h.).

Perspectiva de la feina

Totalment estable

Tipus de contracte

Indefinit

Salari

Et mouràs amb un salari d'entre 30.000€ a 36.000€ bruts anuals El salari indicat és el resultat del FIX + comissions

Altres dades a destacar

Garantim serietat, formació i bon ambient de treball.

Si estàs realment interessat/ada en formar part del nostre equip, inscriu-te a l'oferta amb les dades totalment actualitzades i valorarem la teva candidatura.

Gràcies per endavant.

No es requereixen estudis

Experiència laboral

És valorable:

  • Valorarem experiència anterior en el mon comercial, però no es imprescindible.

  • Nivell d'experiència

    Tècnic / Especialista

  • Anys d'experiència

    2 anys

Altres requeriments

Cal tenir do de gens i esperit pel mon de la venda.

El lloc de residència no importa per que es surt des de casa a fer la ruta de clients tota la setmana. Només es va a la central en cas de necessitat o bé si algún client té una urgència puntual. Ens referim a que no s'ha d'anar a l'empresa cada dia ni començar al matí des de l'empresa. El vehicle de l'empresa te'l podràs endur a casa i sortir des de casa al matí. Tota la despesa del vehicle va a càrrec de l'empresa.

Idiomes

Català

C1 - Funcional

Imprescindible

Castellà

C1 - Funcional

Imprescindible

Empresa

Nom de l’empresa

DEL MORAL CONGELATS

Sector

Distribució d'Alimentació

Descripció

Del Moral Congelats som una empresa familiar, que des de 1986 opera en terres gironines, assessorant i aportant solucions a restauradors (hotels, bars, cafeteries, càmpings, etc.)

Treballem exclusivament per al client professional, i contínuament ens adaptem i reinventem per poder respondre amb rapidesa a cada nou repte.

Vivim amb passió, dedicació i entrega la nostra feina, no coneixem una altra manera de fer les coses, i cada dia
ens esforcem per ser el proveïdor de confiança.

Som una empresa jove, dinàmica i propera, amb la il·lusió i l’empenta d’una start-up, i alhora, amb l’experiència
de més de 30 anys en el sector, que han estat possible gràcies a la confiança en el nostre servei, i en la gamma de productes per part dels nostres clients.
i marques que distribuïm.

Altres ofertes que et poden interessar:

Organigrama SL: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial. L'equip de consultors experts en selecció de personal del Grup Organigrama disposem d'una àmplia i sòlida experiència en serveis de recursos humans per a empreses de primer nivell de tot tipus de sectors. Ens avalen els prop de trenta anys d'experiència, durant el quals hem avaluat més de 100.000 candidats per a més de 10.000 processos de selecció.

Província Girona

Indefinit

Jornada completa

Empresa de referència a la demarcació de Girona, amb més de 35 anys de trajectoria, amb una important xarxa comercial i una àmplia i consolidada cartera de clients.

Província Girona

Indefinit

Jornada completa

Consultoria RR.HH. i Experiències formatives integrals.

Comarca Barcelonès

Indefinit

Jornada completa

Empresa especialitzada en sector nautic

Província Girona

Indefinit

Jornada completa

Axxon us ofereix un servei d'alta qualitat en la Gestió de la Temporalitat i la Selecció de professionals. Som especialistes en captar i transmetre els valors, aptituds, capacitats, motivacions i experiències necessàries de cada posició. Sabem identificar, avaluar i prescriure les millors candidatures i les que més s'adeqüen a la posició requerida per l'empresa client. És per això que els nostres equips són especialistes en sectors i àrees professionals. Considerem que aquesta especialització és imprescindible per donar confiança i professionalitat a les candidatures i a les empreses. Garantim l'adequació, l'adaptació i la implicació de talent per a projectes temporals o permanents. El nostre equip pivota entre el client i el/la candidat/a per oferir a ambdues parts el millor servei i de la millor qualitat. Més de 25 anys, apropant el talent a les empreses. AXXON SELECTING ETT, SLU, ETT AUTORITZADA 69/0030/08.

Comarca Alt Empordà

Indefinit

Jornada completa

Patronal de Micro, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya

Comarca Barcelonès

Indefinit

Jornada completa

Companyia dedicada a satisfer les necessitats de la indústria en general. Especialitzats en solucions adhesives, impressió, retolació i serigrafia, la seva cartera de productes la integra una gran varietat d'articles d'aplicació als sectors més diversos.

Província Barcelona

Autònom

Jornada completa

Som concessionari oficial per la província de Girona i la comarca d'Osona. Oferim solucions en venda, lloguer, manteniment i reparació de carretilles elevadores.

Comarca Gironès

Indefinit

Indiferent

Negoci familiar consolidat, amb més de 50 anys d'experiència en els sectors immobiliari i turístic. Realitzem lloguers, vendes i administracions de cases de particulars. Ens dediquem també a la construcció, restauració i decoració de propietats.

Província Girona

Indefinit

Jornada completa

Consultoria i Management Selecció de Personal

Comarca El Segrià

Indefinit

Indiferent

Selecció de personal

Comarca Barcelonès

Indefinit

Indiferent

Serveis de Recursos Humans

Comarca Osona

Indefinit

Jornada completa

Empresa de més de 35 anys d'experiència en Venda al detall de peces de roba. Col.laboradora amb marques reconegudes a nivell internacional.

Comarca Garrotxa

Indefinit

Indiferent

Selecció de personal, consultoria.

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada completa

A Emergent trobareu un equip de professionals a disposició de les empreses i els treballadors, per posar-vos en contacte.

Comarca Garrotxa

Indefinit

Jornada completa

Adaptació d'audiòfons i altres ajudes auditives

Província Girona

Indefinit

Jornada completa

Subministre i col.locació de Tancaments exteriors PVC I ALUMINI.

Província Barcelona

Indefinit

Indiferent

LLOGUERS TURÍSTICS de cases i apartaments. Immobiliària: Compra, venda, reformes i construcció. Tot tipus de lloguers. Som una empresa familiar en un moment de reestructuració i canvis. Busquem persones dinàmiques, flexibles i amb ganes de nous reptes.

Comarca Baix Empordà

Indefinit

Jornada completa

Assessoria i Centre de Negocis amb centres a Figueres, Girona i Barcelona dedicada a serveis professionals personalitzats d’assessoraments i de gestió en les àrees de fiscal, laboral, comptable, consultoria , jurídica, auditoria, informática, assegurances, portecció de dades…entre altres Centres de Negocis amb disponibilitat d’espais: despatxos, sales de reunions per a conferències, convencions…,domiciliació de societats i serveis integrals d’oficina.

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada parcial