EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Idiomes

Professions de la feina

Electricista de manteniment

Llauner/a

Mecànic/a de Fred

Carnets

Candidatura presentada

Vista per 1ª vegada

Funcions i requisits de la vacant busquem operari qualificat per a la reparació i muntatge de màquines per a l’ hostaleria.

Busquem operari qualificat per a la reparació i muntatge de màquines per a l’ hostaleria. A poder ser amb coneixements en fred comercial i climatització. S’ofereix feina estable i continuada. Incorporació immediata.

Condicions que ofereix l’empresa

Jornada

Jornada completa

Horari

8-13 15-18

Perspectiva de la feina

feina estable

Previsió d'incorporació

Immediat

Estudis

És valorable:

  • -ESO amb titulació ESO

Experiència laboral

És imprescindible:

  • que hagi treballat almenys uns tres anys en el sector

  • Nivell d'experiència

    Tècnic / Especialista

  • Anys d'experiència

    3 anys

Idiomes

No es requereixen idiomes

Empresa

Sector

Comerç

Descripció

venda i reparació de maquinària hostalera i fred industrial

Altres ofertes que et poden interessar:

Empresa del METALL amb solera i experiència ubicada afores de Girona, especialitzada, cerca persones per viure i treballar millor l'ofici. Amb bones combinacions horàries, i amb opcions de temps parcial o complert amb 2d festa, i amb possibilitats per estabilitat i per fer projectes de llarg recorregut. EMPRESA BUSCA VARIS PERFILS per complementar JUBILACIONS en CURS. Disseny i construcció de projectes.- Especialitzats en la fabricació de petites, mitjanes sèries de peces i components metàl·lics per processos d'embotició, estampació, tall i soldadura, acabats superficials,... MITJANS:- Utilització sistemes CAD/CAM/CAE/CNC- Maquinaria de taller.- Maquinaria de producció. GESTIÓ:- Per ERP i Sistema Integral (Qualitat, Prevenció de Riscos Laborals i Medi Ambient).CERTIFICACIONS:- ISO 9001-2015.

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada completa

Consultoria, Assessoria, Recursos Humans, Selecció de personal, Gabinet de Psicologia i Formació.

Comarca Bages

Indefinit

Jornada intensiva

Empresa del METALL cerca per JUBILACIÓ. Amb solera i experiència des de 1970, ubicada afores de Girona, cerca persones per viure i treballar millor l'ofici. Amb bones combinacions horàries, i amb opcions de temps parcial o complert amb 2d festa, i amb possibilitats per estabilitat i per fer projectes de llarg recorregut. EMPRESA BUSCA VARIS PERFILS per complementar JUBILACIONS en CURS. Disseny i construcció de projectes.- Especialitzats en la fabricació de petites, mitjanes sèries de peces i components metàl·lics per processos d'embotició, estampació, tall i soldadura, acabats superficials,... MITJANS:- Utilització sistemes CAD/CAM/CAE/CNC- Maquinaria de taller.- Maquinaria de producció. GESTIÓ:- Per ERP i Sistema Integral (Qualitat, Prevenció de Riscos Laborals i Medi Ambient).CERTIFICACIONS:- ISO 9001-2015.

Comarca Gironès

Indefinit

Indiferent

Empresa líder en el sector dels tancaments metàl·lics en general i control solar

Província Girona

Indefinit

Indiferent

Instal.lacions elèctriques, d'aigua i climatització.

Comarca Pla de l'Estany

Indefinit

Jornada completa

Empresa dedicada a la venda, manteniment i reparació de maquinària per la superació de barreres arquitectòniques selecciona TÈCNIC DE POSTVENDA (província de Barcelona, área metropolitana i rodalies), per ocupar-se de tasques pròpies del Servei d'Assistència Tècnica (manteniment i reparació).

Comarca Barcelonès

Indefinit

Jornada completa

Organigrama SL: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial. Emergent Catalunya ETT: treball temporal. Autorització administrativa núm. 69/0015/96.

Comarca La Selva

Indefinit

Indiferent

EMPRESA DEDICADA A LA INSTAL·LACIÓ I REPARACIÓ ELÈCTRICA, CLIMATITZACIÓ I FONTANERIA EN GENERAL

Comarca Garrigues

De duració determinada

Jornada completa

GCTplus Sabadell necesita para empresa de Sabadell, Montador de maquinaria. horario de 8-17:30h de lunes a viernes. Baja de it

Comarca Vallès Occidental

De duració determinada

Jornada completa

Serveis de manteniments de xarxes d'enllumenats públics. Noves instal·lacions . Instal·lacions d'energies alternatives (solar-carregadors elpèctrics). Instal·lacions d'edificis. Oficina tècnica .

Província Girona

De duració determinada

Jornada intensiva