EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Idiomes

Català

C2 - Expert

Castellà

C2 - Expert

Professions de la feina

Agent comercial

Assessor/a comercial

Tècnic/a comercial

Carnets

Candidatura presentada

Vista per 1ª vegada

Funcions i requisits de la vacant COMERCIAL TÈCNIC (Ruta Gironès a Garrotxa)

Busquem una persona amb experiència COMERCIAL amb capacitat per realizar una VENDA TÈCNICA.

Treballarà dins la zona assignada de Gironès a Garrotxa.

La seva funció principal és visitar als clients assignats, fidelitzar-los, promoure la venda i realitzar-la amb el tancament de projectes.

Es tracta d'una venda tècnica que requerirà un periode de formació a càrrec de l'empresa no inferior a 2 mesos.

Cal tenir capacitat i ganes d'aprenentatge. Els productes segueixen un estricte control regulat pels governs, requereixen certificacions, homologacions i el sector es regula amb normatives importants que cal seguir estrictament. Per tant, no només es vendre un producte, sinó conèixer les normatives que imposen els governs en la seva matèria per a la realització de projectes.

Treballarà representant una empresa sòlida, amb llarg recorregut a la província de Girona. Agafarà la responsabilitat de la seva ruta consolidada, concretament cobrirà la zona de Gironès i Pla de l'Estany i Garrotxa i comptarà amb una extensa cartera de clients.

No és venda repetitiva, però si no es visita el client, es perd. Cal visitar-lo regularment encara que no es faci una venda immediata.
No és porta freda, però cal estar a l'aguait de possibles oportunitats de negocis a la zona.
No és energia ni assegurances ni telefonia...
No és canal horeca (alimentació, begudes...)

Es desplaçarà amb un vehicle d'empresa degudament identificat.

Disposarà de telèfon mòbil i tablet.

L'empresa paga dietes.

IMPORTANT: l'empresa treballa amb un CRM i cada visita ha d'estar informada. Si no estàs acostumat/ada o disposat/ada a que la teva feina estigui supervisada diàriament, aquest lloc podria no ser per tu. Des de la direcció cmercial es segueix un estricte control de totes les visites per assegurar que el comercial compleix amb els seus compromisos diàris y per analitzar els resultats de venda i seguiment dels client. En aquest sentit, busquem un comercial rigorós i organitzat amb la seva feina.

Condicions que ofereix l’empresa

Jornada

Jornada completa

Horari

Dilluns a divendres. Es comença a les 8:00h del matí, es dina fora i a les 19:00h ha d'estar la feina feta.

Perspectiva de la feina

Projecte seriòs i amb estabilitat total

Salari

Retribució fixa de 24.000€ b.a. + comissions (1) + comissions (2) + incentius per objectius El salari total després del 1er any hauria d'estar per sobre dels 30k. Al cap de 2 anys per sobre dels 35k i al cap de 5 anys podria estar per sobre o a l'entorn dels 40k.

Altres dades a destacar

Sisplau, contesta les preguntes que formulem i adjunta un CV que estigui actualitzat. Gràcies

ORGANIGRAMA garanteix la total confidencialitat a aquelles persones que estiguin en actiu. Abans de comentar qualsevol currículum amb l'empresa, verifiquem les dades del currículum per assegurar-nos que no hi ha cap mena de relació laboral ni relació empresarial amb el nostre client. A més, demanem en tot el procés de selecció, la mateixa garantia de confidencialitat a l'empresa.

Estudis

És valorable:

 • -Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació Comerç i Màrqueting

 • -Certificats Professionals amb titulació Activitats de venda (COMV0108)

 • -Certificats Professionals amb titulació Venedor/a tècnic/a (COMV30)

 • -Certificats Professionals amb titulació Gestió comercial de vendes (COMT0411)

 • -Certificats Professionals amb titulació Agent comercial (COMV20)

 • -Cicles Formatius de Grau Mitjà amb titulació Comerç i Màrqueting

Experiència laboral

És imprescindible:

 • Cal aportar experiència com a COMERCIAL. Busquem una persona que ja hagi experimentat la professió i que tingui clar que el seu perfil és comercial.

  L'experiència és imprescindible en aquest cas, no admetrem cap candidatura sense experiència per que hi ha una ruta consolidada y l'empresa només formarà durant dos mesos sobre productes i sector, però no sobre tènciques de venda.

 • Nivell d'experiència

  Tècnic / Especialista

 • Anys d'experiència

  3 anys

Altres requeriments

Cal tenir carnet de conduir.

Disponibilitat horària per dinar fora de casa i tornar quan s'hagin finalitzat les visites.

Idiomes

Català

C2 - Expert

Valorable

Castellà

C2 - Expert

Valorable

Empresa

Nom de l’empresa

GRUP ORGANIGRAMA

Sector

Serveis en Recursos Humans / consultoria / ETT

Descripció

Organigrama SL: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial.

L'equip de consultors experts en selecció de personal del Grup Organigrama disposem d'una àmplia i sòlida experiència en serveis de recursos humans per a empreses de primer nivell de tot tipus de sectors. Ens avalen els prop de trenta anys d'experiència, durant el quals hem avaluat més de 100.000 candidats per a més de 10.000 processos de selecció.

Altres ofertes que et poden interessar:

Organigrama SLU: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial. L'equip de consultors experts en selecció de personal del Grup Organigrama disposem d'una àmplia i sòlida experiència en serveis de recursos humans per a empreses de primer nivell de tot tipus de sectors. Ens avalen els prop de trenta anys d'experiència, durant el quals hem avaluat més de 100.000 candidats per a més de 10.000 processos de selecció.

Província Girona

Indefinit

Jornada completa

Som una empresa del sector de les assegurances amb 105 anys d'experiència en el sector, amb una amplia Gamma de rams per cobrir totes les possibles necessitats dels nostres clients.

Província Tarragona

De duració determinada

Indiferent

Consultoria i Management Selecció de Personal

Comarca El Segrià

Indefinit

Jornada completa

Empresa de Treball Temporal i Selecció de personal

Comarca La Selva

De duració determinada

Jornada completa

A Assegurances Catalana Occidente, empresa líder en el sector de les assegurances i productes financers amb més de 160 anys d'experiència busquem Agents Comercials. Oferim un pla de carrera a qui vulgui formar part d'un sector de futur i en constant creixement.

Província Girona

Autònom

Indiferent

Fabricació de productes càrnics.

Província Girona

Indefinit

Jornada completa

Empresa familiar dedicada a la fabricació i venta de begudes.

Província Tarragona

Autònom

Indiferent

COMERCIAL VENTA PUBLICIDAD EXTERIOR (Fijo + comisiones. Contrato indefinido)- oficina Barcelona

Comarca Barcelonès

Indefinit

Jornada completa

A Emergent trobareu un equip de professionals a disposició de les empreses i els treballadors, per posar-vos en contacte.

Província León

Indefinit

Jornada completa

Empresa de Trabajo Temporal

Comarca Garrotxa

Indefinit

Jornada completa

Empresa de Treball Temporal i Selecció de personal

Comarca Alt Empordà

De duració determinada

Jornada completa

Consultoria RR.HH. i Centre de Formació

Comarca Barcelonès

Indefinit

Jornada completa

Empresa comercial, sòlida, afiançada i amb més de 20 anys d'experiència en el seu sector, el nostre canal de comercialització es la venta directa mitjançant demostracions colectives en els nostres viatges promocionals. (No es porta freda ni venta domiciliària). El nostre sistema obté el 100% de la rentabilitat del temps del comercial per realitzar la venta. No hi ha cerca de clients ni temps perduts e improductius en la cerca. El propi sistema et proporciona diariament els clients.

Província Barcelona

Indefinit

Jornada intensiva

Axxon us ofereix un servei d'alta qualitat en la Gestió de la Temporalitat i la Selecció de professionals. Som especialistes en captar i transmetre els valors, aptituds, capacitats, motivacions i experiències necessàries de cada posició. Sabem identificar, avaluar i prescriure les millors candidatures i les que més s'adeqüen a la posició requerida per l'empresa client. És per això que els nostres equips són especialistes en sectors i àrees professionals. Considerem que aquesta especialització és imprescindible per donar confiança i professionalitat a les candidatures i a les empreses. Garantim l'adequació, l'adaptació i la implicació de talent per a projectes temporals o permanents. El nostre equip pivota entre el client i el/la candidat/a per oferir a ambdues parts el millor servei i de la millor qualitat. Més de 25 anys, apropant el talent a les empreses. AXXON SELECTING ETT, SLU, ETT AUTORITZADA 69/0030/08.

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada intensiva

Nationale-Nederlanden Ya son más de 40 años cuidando de nuestros clientes en España. Pertenecemos al grupo NN, uno de los grupos financieros más solventes y activos del mercado internacional. Ofrecemos productos y servicios de protección, pensiones, ahorro e inversión propios y también de terceros, con un proyecto sólido y un posicionamiento comercial en todo el territorio nacional a través de una red exclusiva, con el objetivo de ser el referente en el mercado de protección español en la experiencia de cliente. ¡Qué somos! Somos una compañía de seguros innovadora. Buscamos cómo ayudar a nuestros clientes y facilitarles sólo aquello que necesitan. Realizamos Planificación financiera con productos y servicios de protección, ahorro e inversión.

Comarca Gironès

Autònom

Indiferent

Concessionari de vehicles amb seu a Girona.

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada completa

CUSTOMER SERVICES AMB ANGLES, ADMINISTRATIVA COMERCIAL AMB ANGLES

Província Girona

Indefinit

Jornada completa

Empresa de manteniment de sistemes d'extinció d'incendis.

Província Girona

Indefinit

Jornada completa

Alzamora Group és un dels líders en el sector del packaging i de les arts gràfiques. Està formada per tres empreses amb especialitat pròpia: Alzamora Packaging elabora tot tipus d'envasos i productes de cartó compacte i micro-canal, Alzamora Plastic se centra en la fabricació de packaging realitzat amb materials plàstics i Novotipo, la més recent incorporació al grup, es dedica a elaborar tot tipus d'envasos en cartó compacte i micro-canal a Portugal.

Província Barcelona

Indefinit

Jornada completa