EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Coneixements necessaris

 • CRM
 • Office 365

Idiomes

Català

C1 - Funcional

Castellà

C2 - Expert

Anglès

B1 - Intermedi

Professions de la feina

Orientador/a- insertor/a laboral

Prospector/a d'empreses

Aptituds

 • Proactivitat
 • Habilitat per a l'assessorament
 • Empatia
 • Compromís
 • Capacitat de treball en equip

Carnets

Candidatura presentada

Vista per 1ª vegada

Descripció de l'oferta consultor/a d'Intermediació sociolaboral a Reus (Tarragona)

En la Fundació Adecco trobaràs un projecte per a dur a terme la teva carrera professional en el qual comptaràs amb plans de formació contínua, recursos i eines per a dur a terme el teu treball amb excel·lència, beneficis per a poder conciliar la teva vida personal, familiar i professional (Empresa EFR) i un equip compromès amb la nostra missió, dinàmic i amb gran esperit emprenedor i creatiu. Vols saber quins beneficis pots tenir en treballar amb nosaltres?

Funcions i requisits de la vacant

Si tens passió per les persones, vols acompanyar-les, formant-les i orientant-les per a trobar una ocupació, treballar en la transformació de la societat per a reconèixer el valor de cadascuna de les persones i treballar amb les empreses dissenyant entorns laborals inclusius, t'estem esperant.

En la Fundació Adecco Tarragona busquem a una persona per al lloc de consultor/a d'Intermediació sociolaboral. Si tens experiència en el lloc ets la persona que estem buscant!

- Entrevistes de diagnòstic: recorregut personal i professional, detecció de les competències, actituds, aptituds, coneixements, experiència (sectors i departaments) i principals motivacions.
- Assessorament en la cerca d'ocupació i en la millora de les competències professionals de les persones que participen en els programes d'ocupació. Com ara assessorar les persones a completar sol·licituds d'ocupació; a redactar un CV; a presentar-se a una entrevista de treball; a formar-se per a millorar les seves competències i la seva ocupabilitat.
- Entrenament a usuaris/as per al desenvolupament d'habilitats i per a afrontar amb èxit els processos de selecció.
- Fomentar la col·laborar amb ocupadors i entitats de formació, administracions públiques i empreses. Potenciar el treball coordinat amb aquests agents o institucions per a aconseguir, conjuntament, l'ocupabilitat de les persones que participen en els programes d'ocupació.
- Informació i assessorament sobre l'autoocupació: Pla d'Empresa, formes jurídiques, tràmits de posada en marxa, ajudes i subvencions.
- Dissenyar itineraris formatius per als diferents perfils que els ajudin a millorar la seva ocupabilitat i el nivell de qualificació exigit pel lloc de feina que volen exercir.
- Mantenir contacte, d'una banda, amb les empreses que requereixen candidatures i, per un altre, amb perfils professionals que busquen ocupació o millorar el seu lloc de treball.
- Anàlisi del mercat de treball autonòmic i local.
- Prospecció de mercat per a captar ofertes adequades per a els/les usuaris/as de cada programa.
- Valoració i preselecció de perfils i presentació de candidats/as a les empreses Publicació d'ofertes en diferents fonts de reclutament, cerca directa de perfils professionals que s'adeqüin a les necessitats de les empreses col·laboradores
- Disseny, seguiment i execució de les accions de cooperació empresarial, especialment la formació en el lloc de treball i intermediació per a persones amb baixa ocupabilitat.
- Una vegada s'ha produït la incorporació en les empreses integradores, es realitzaran seguiments bidireccionals a els/as candidats/as i a les empreses per a garantir el manteniment de l'ocupació, anticipant-nos a possibles situacions que es puguin produir.
- Realització de tràmits administratius/as, com ara l'enregistrament dels itineraris d'ocupació en el CRM.
- Elaboració de projectes, memòries i informes dels programes d'ocupació desenvolupats
- Creació i actualització de bases de dades

Condicions que ofereix l’empresa

Jornada

Jornada completa

Horari

Horario Flexible

Perspectiva de la feina

6 MESES

Altres dades a destacar

- El teu horari serà de dilluns a divendres amb un horari d'entrada i sortida flexible. A més, tindràs 28 dies de vacances i 5 tardes lliures a l'estiu!
-El teu salari tindrà un fix, i una variable per a reconèixer tot el teu esforç i el de la resta de l'equip!
- Contracte temporal, durada aproximada 6 mesos.
-No tot és salari econòmic! A més, podràs gaudir de beneficis d'empresa, com a formació contínua, beques per a Màster o idiomes, accés a tarifes econòmiques en gimnasos, sessions gratuïtes de fisioteràpia, Pla de retribució flexible, campament d'estiu per als teus fills/as.

Estudis

És valorable:

 • -Llicenciat amb titulació Psicologia

Experiència laboral

És valorable:

 • - Experiència d'almenys 1 any, en llocs d'orientador/a o intermediador/a laboral, amb persones en risc d'exclusió
  - Experiència almenys d'1 any en la gestió de programes d'ocupació amb l'administració pública: detecció de la subvenció, preparació de la sol·licitud, desenvolupament i elaboració de la memòria d'activitats
  - Impartició de tallers d'orientació laboral dirigits a persones vulnerables.
  - Experiència en prospecció empresarial o gestió comercial amb empreses.
  - Experiència amb l'eina web GIA i Galileu del Servei d'Ocupació de Catalunya.

 • Nivell d'experiència

  Tècnic / Especialista

 • Anys d'experiència

  1 any

Altres requeriments

Formació
- Grau superior Treball Social, Psicologia, Psicopedagogia o similars
- Tenir habilitats en el maneig de les TIC: Microsoft Office (Word, Excel, Power Point)
- Xarxes Socials.
- Valorable formació transversal en metodologies aplicables a l'orientació laboral.
- Valorable posseir formació en atenció a col·lectius vulnerables.
- Valorable tenir coneixement d'els/les tècnics/as d'avaluació, com ara exàmens psicomètrics i programari especialitzat en orientació.
- Experiència amb l'eina web

Idiomes

Català

C1 - Funcional

Valorable

Castellà

C2 - Expert

Valorable

Anglès

B1 - Intermedi

Valorable

Empresa

Nom de l’empresa

FUNDACION ADECCO

Sector

Sanitat / Medicina / Serveis Socials

Descripció

Som una entitat sense ànim de lucre que ajuda les persones que tenen complicat accedir al mercat laboral
Constituïda el juliol del 1999, la Fundació Adecco és fruit de la Responsabilitat Social Corporativa que assumeix el Grup Adecco com a líder mundial en la gestió dels Recursos humans. El seu objectiu principal és la inserció al mercat laboral de les persones que troben més dificultats a l'hora d'accedir al mercat laboral. - Persones amb discapacitat - Majors de 45 anys aturats de llarga durada - Dones amb responsabilitats familiars no compartides o víctimes de violència de gènere - Altres grups en risc d'exclusió social.

Altres ofertes que et poden interessar:

En la Fundació Adecco trobaràs un projecte per a dur a terme la teva carrera professional en el qual comptaràs amb plans de formació contínua, recursos i eines per a dur a terme el teu treball amb excel·lència, beneficis per a poder conciliar la teva vida personal, familiar i professional (Empresa EFR) i un equip compromès amb la nostra missió, dinàmic i amb gran esperit emprenedor i creatiu. Vols saber quins beneficis pots tenir en treballar amb nosaltres? - Pertanyeràs el Grup Adecco, multinacional reconeguda com Great Place to Work. Tindràs més de 1.000 companys que t'ajudaran i t'acompanyaran en el teu creixement professional. - El teu horari serà de dilluns a divendres amb un horari d'entrada i sortida flexible. A més, tindràs 28 dies de vacances i 5 tardes lliures a l'estiu! -El teu salari tindrà un fix, i una variable per a reconèixer tot el teu esforç i el de la resta de l'equip! - Contracte temporal, durada aproximada 6 mesos. -No tot és salari econòmic! A més, podràs gaudir de beneficis d'empresa, com a formació contínua, beques per a Màster o idiomes, accés a tarifes econòmiques en gimnasos, sessions gratuïtes de fisioteràpia, Pla de retribució flexible, campament d'estiu per als teus fills/as. Perquè creiem en el Talent i no en les etiquetes estem compromesos amb la no discriminació per raó de raça, edat, sexe, estat civil, ideologia, opinions polítiques, nacionalitat, religió, orientació sexual o qualsevol altra condició personal. Aquests són els nostres principis, els que guien la nostra manera d'actuar, la nostra manera de ser, d'entendre i liderar el mercat laboral

Comarca Barcelonès

De duració determinada

Jornada completa

Patronal de Micro, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya

Comarca Maresme

Indefinit

Jornada completa

RRHH

Comarca La Selva

Indefinit

Jornada completa

Empresa familiar, que treballa amb l'objectiu clar i definit de satisfer professionalment tant al comprador com al venedor.

Comarca Maresme

Autònom

Jornada completa

Empresa dedicada a la venta de serveis per casa

Comarca Maresme

Indefinit

Jornada completa

Àrea de pàrquing, compra, venda i lloguer de caravanes,

Comarca Alt Empordà

Indefinit

Jornada completa

Serveis de Recursos Humans

Comarca La Selva

Indefinit

Jornada completa

Puesto de trabajo de teleoperador. Realizamos tanto captación como renovación de clientes. Buscamos un perfil joven y con don de gentes. Se valora experiencia aunque no es necesaria. Sueldo fijo más comisiones

Província Girona

Indefinit

Jornada parcial

Consultoria, Assessoria, Recursos Humans, Selecció de personal, Gabinet de Psicologia i Formació.

Comarca Bages

Indefinit

Jornada parcial

L'empresa es dedica a la importació i venda per tot Europa de llits, matalassos i petits mobles. Els principals clients són majoristes a internet, tot i que també venem a distribuidors i tenim botigues de venda al detall.

Comarca Alt Empordà

Indefinit

Jornada completa