EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Coneixements necessaris

 • Neumàtica
 • Soldadura

Idiomes

Català

A2 - Elemental

Professions de la feina

Electromecànic/a industrial

Mecànic/a de manteniment

Tècnic/a de manteniment electromecànic

Aptituds

 • Actitud proactiva
 • Autonomia
 • Capacitat de resolució d'incidències
 • Compromís
 • Responsabilitat

Carnets

Candidatura presentada

Vista per 1ª vegada

Funcions i requisits de la vacant Electromecànic/a Manteniment Industrial

Tens experiència com a tècnic/a de manteniment electromecànic? Estàs interessat/da en desenvolupar-te professionalment en el sector del manteniment? Tens una titulació relacionada i experiència?

Estem buscant incorporar a la nostra plantilla a gent com tu!

T'oferim formar part d'una empresa líder en el sector electromecànic amb més de 10 anys d'experiència en la industria productiva en les seves diferents etapes, gràcies a la òptima relació qualitat/preu i postvenda que oferim.


Ets el/la candidat/a ideal si:
- Ets capaç de dur a terme el manteniment preventiu i correctiu electromecànic de maquinària de procés productiu.
- Tens coneixements de neumàtica
- Tens coneixements i experiència en soldadura (valorable TIG)
- Valorarem positivament els teus coneixements en el seguiment d'avaries elèctriques e interpretació d'esquemes.


T'oferim:
- Incorporació immediata
- Oportunitat de tenir un treball estable
- Formació i creixement en el sector

Si creus que encaixes en el perfil, no dubtis en entregar-nos el teu CV!
¿Tienes experiencia como técnico/a de mantenimiento electromecánico? ¿Estás interesado/a en desarrollarte profesionalmente en el sector del mantenimiento? ¿Tienes una titulación relacionada y experiencia?

¡Buscamos incorporar a nuestra plantilla a gente como tú!

Te ofrecemos formar parte de una empresa líder en el sector electromecánico con más de 10 años de experiencia en la industria productiva en sus diferentes etapas, gracias a la óptima relación calidad/precio y posventa que ofrecemos.

Eres el/la candidato/a ideal si :
- Eres capaz de llevar a cabo el mantenimiento preventivo y correctivo electromecánico de maquinaria de proceso productivo.
- Tienes conocimientos de neumática.
- Tienes conocimientos y experiencia en soldadura (Valorable TIG).
- Valoraremos tus conocimientos en el seguimiento de averías eléctricas e interpretación de esquemas.

Te ofrecemos:
- Incorporación inmediata
- Oportunidad de trabajo estable
- Formación y crecimiento en el sector

Si crees que encajas en el perfil, no dudes en enviarnos tu CV.

Condicions que ofereix l’empresa

Jornada

Jornada completa

Horari

Intensiu matí / tarda

Perspectiva de la feina

Feina estable

Tipus de contracte

Indefinit

Estudis

És valorable:

 • -FP II amb titulació Electromecànica

 • -FP I amb titulació Mecànica

 • -FP I amb titulació Electricitat

Experiència laboral

És valorable:

 • És valorable:
  - Es precisa experiència demostrable en el sector de mínim 2 anys.  Es valorable:
  - Se precisa experiencia demostrable en el sector de mínimo 2 años

 • Nivell d'experiència

  Tècnic / Especialista

 • Anys d'experiència

  2 anys

Altres requeriments

Valorarem positivament:
- Disponibilitat horària
- Disponibilitat d'incorporació immediata
- Disponibilitat de desplaçamentValoraremos positivamente:
- Disponibilidad horaria
- Disponibilidad de incorporación inmediata
- Disponibilidad de desplazamiento

Idiomes

Català

A2 - Elemental

Valorable

Empresa

Nom de l’empresa

SERVYCAT

Sector

Construcció / Instal·lacions / Manteniment / Immobiliàries

Descripció

Som una empresa de serveis líder en el sector industrial que ens adaptem a les necessitats de cada client.


Oferim serveis de manteniments de tot tipus de maquinària, muntatges, desmuntatges e instal·lacions, trasllats d'equips i maquinàries de procés, així com també formem part del disseny i execució de portes i automatismes.


Estem presents en els sectors d'alimentació, metal·lúrgics, construcció y obra pública.


Disposem d'oficina tècnica e instal·lacions per fabricar o reparar qualsevol part del procés productiu.

Apostem per una tecnologia més avançada i disposem d'una àmplia gamma de recursos materials que es renoven i actualitzen periòdicament, així com també professionals perfectament qualificats i en formació tècnica contínua per adaptar-se al nivell d'exigència del mercat actual.

Altres ofertes que et poden interessar:

Reparació automòbils, camions i maquinària

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada parcial

Organigrama SL: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial. Emergent Catalunya ETT: treball temporal. Autorització administrativa núm. 69/0015/96. L'equip de consultors experts en selecció de personal del Grup Organigrama disposem d'una àmplia i sòlida experiència en serveis de recursos humans per a empreses de primer nivell de tot tipus de sectors. Ens avalen els prop de trenta anys d'experiència, durant el quals hem avaluat més de 100.000 candidats per a més de 10.000 processos de selecció.

Comarca Baix Empordà

Indefinit

Jornada intensiva

Somos la red de lavanderías más importante de España. Consolidamos día a día nuestra posición de líder en España gracias a un crecimiento sostenido en número de centros. Actualmente contamos con 41 lavanderías industriales con las que abarcamos el total de la cobertura nacional. Trabajamos con las principales cadenas hoteleras y hospitalarias de España. Nuestras lavanderías son Centros Especiales de Empleo y formamos un gran equipo de más 4.000 trabajadores, de los cuales más del 87% somos personas con discapacidad. Procesamos anualmente más de 160 millones de kilogramos de ropa en nuestros centros. La envergadura de este proyecto ha sido posible gracias a un esfuerzo económico que supera los 150 millones de euros de inversión. Estamos orgullosos de nuestros logros: Somos un grupo líder en España en lavandería industrial. Cobertura nacional. 41 lavanderías. Más de 160 millones de kilogramos de ropa procesados anualmente en nuestras instalaciones. Más de 150 millones de euros de inversión. Más de 4000 trabajadores, de los cuales el 87% son personas con discapacidad. Inversión constante en I+D+I. Calidad avalada. Certificaciones en calidad (ISO 9.001), salud y seguridad laboral (OHSAS 18:001) y gestión ambiental (ISO 14.001).

Comarca Baix Camp

De duració determinada

Jornada completa

Empresa dedicada a la enginyeria industrial amb 20 anys d'experiencia al mercat, especialitzada en el disseny de solucions y tecnologia per automatitzacions y control de processos de fabricació industrial. Fase d'expanció a nivell internacional per les solucions robotitzades per la fabricació de palets. especials.

Comarca Osona

Indefinit

Jornada completa

Organigrama SL: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial. Emergent Catalunya ETT: treball temporal. Autorització administrativa núm. 69/0015/96. L'equip de consultors experts en selecció de personal del Grup Organigrama disposem d'una àmplia i sòlida experiència en serveis de recursos humans per a empreses de primer nivell de tot tipus de sectors. Ens avalen els prop de trenta anys d'experiència, durant el quals hem avaluat més de 100.000 candidats per a més de 10.000 processos de selecció.

Comarca La Selva

Indefinit

Jornada intensiva

MANTENIMENT I REPARACIONS DE PORTES AUTOMÀTIQUES

Província Girona

Indefinit

Jornada completa

Som una empresa de serveis líder en el sector industrial que ens adaptem a les necessitats de cada client. Oferim serveis de manteniments de tot tipus de maquinària, muntatges, desmuntatges e instal·lacions, trasllats d'equips i maquinàries de procés, així com també formem part del disseny i execució de portes i automatismes. Estem presents en els sectors d'alimentació, metal·lúrgics, construcció y obra pública. Disposem d'oficina tècnica e instal·lacions per fabricar o reparar qualsevol part del procés productiu. Apostem per una tecnologia més avançada i disposem d'una àmplia gamma de recursos materials que es renoven i actualitzen periòdicament, així com també professionals perfectament qualificats i en formació tècnica contínua per adaptar-se al nivell d'exigència del mercat actual.

Comarca Osona

Indefinit

Jornada completa

Emergent Catalunya Ett (grup Aura Staffing): som una empresa del sector dels RRHH que es va crear a Girona l'any 1995. Ens dediquem a la selecció de personal i al treball temporal . A Emergent tenim oficines a Girona i a Olot, però també us podem ajudar a cobrir les vacants que tingueu a qualsevol part de l'estat mitjançant l'equip i la xarxa d'oficines del nostre grup

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada completa

RRHH

Comarca La Selva

Indefinit

Jornada completa

A Emergent trobareu un equip de professionals a disposició de les empreses i els treballadors, per posar-vos en contacte.

Comarca Gironès

Indefinit

Indiferent

Consultoria en RRHH especialitzada en la selecció de càrrecs intermitjos i directius

Comarca Alt Empordà

Indefinit

Indiferent

A Emergent Catalunya ETT trobareu un equip de professionals a disposició de les empreses i els treballadors, per posar-vos en contacte.

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada completa

Axxon us ofereix un servei d'alta qualitat en la Gestió de la Temporalitat i la Selecció de professionals. Som especialistes en captar i transmetre els valors, aptituds, capacitats, motivacions i experiències necessàries de cada posició. Sabem identificar, avaluar i prescriure les millors candidatures i les que més s'adeqüen a la posició requerida per l'empresa client. És per això que els nostres equips són especialistes en sectors i àrees professionals. Considerem que aquesta especialització és imprescindible per donar confiança i professionalitat a les candidatures i a les empreses. Garantim l'adequació, l'adaptació i la implicació de talent per a projectes temporals o permanents. El nostre equip pivota entre el client i el/la candidat/a per oferir a ambdues parts el millor servei i de la millor qualitat. Més de 25 anys, apropant el talent a les empreses. AXXON SELECTING ETT, SLU, ETT AUTORITZADA 69/0030/08.

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada completa

Organigrama SL: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial. L'equip de consultors experts en selecció de personal del Grup Organigrama disposem d'una àmplia i sòlida experiència en serveis de recursos humans per a empreses de primer nivell de tot tipus de sectors. Ens avalen els prop de trenta anys d'experiència, durant el quals hem avaluat més de 100.000 candidats per a més de 10.000 processos de selecció.

Comarca Alt Empordà

Indefinit

Jornada completa

Empresa de Treball Temporal

Comarca Gironès

De duració determinada

Jornada completa

Organigrama SL: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial. Emergent Catalunya ETT: treball temporal. Autorització administrativa núm. 69/0015/96. L'equip de consultors experts en selecció de personal del Grup Organigrama disposem d'una àmplia i sòlida experiència en serveis de recursos humans per a empreses de primer nivell de tot tipus de sectors. Ens avalen els prop de trenta anys d'experiència, durant el quals hem avaluat més de 100.000 candidats per a més de 10.000 processos de selecció.

Comarca Baix Empordà

Indefinit

Jornada intensiva

Empresa dedicada a la fabricació i comercialització de productes per a la seguretat vial

Província Barcelona

De duració determinada

Jornada completa

Empresa de recursos humans especialitzada en Selecció , Formació i Treball Temporal .

Comarca Gironès

Indefinit

Indiferent

INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA

Comarca Baix Camp

Indefinit

Jornada completa