EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Coneixements necessaris

  • Microsoft

Idiomes

Català

C1 - Funcional

Castellà

C1 - Funcional

Professions de la feina

Assessor/a comercial

Empleat/ada de banca i institucions financeres

Gestor/a comercial entitat financera

Aptituds

  • Capacitat de lideratge
  • Capacitat de treball en equip
  • Capacitat per tractar amb els clients

Candidatura presentada

Vista per 1ª vegada

Descripció de l'oferta Gestor d'equip comercial Girona a Girona (Girona)

Treballar a Nationale Nederlanden i colaborar amb ING Direct

Funcions i requisits de la vacant

Els nostres partners:

· Productes hipotecaris d'ING Direct
· Productes per a Pimes de Responsabilitat Civil i Multirisc de Caser.
· Productes per a particulars de cotxes de Mutua Madrileña.
· Convenis col·lectius de NN Employee Benefits.

Què tenim per a tu?

A Nationale-Nederlanden tu no ets un número!! Valorem els teus coneixements, experiència, ganes, personalitat... Podràs planificar el teu temps i agenda. Una proposta totalment personalitzada on pots aprofitar tota la teva experiència i trajectòria per desenvolupar i adreçar un gran projecte. Nosaltres t'aportem tot allò que necessites perquè sigui un èxit. Desenvolupa't professionalment amb nosaltres, t'ajudem a forjar el teu futur en un dels sectors més estables i amb més projecció del mercat professional. Oferint-te una formació inicial amb acreditació oficial a la DGSFP. Formació continuada i avalada amb crèdits universitaris europeus per la Universitat Politècnica de València. Potenciaràs les teves habilitats amb formació contínua, tant presencials com en línia a través d'un exitós Pla de Carrera. Tindràs l'oportunitat real de crear i gestionar la teva oficina. Pregunta'ns què és un PUNT TARONJA. Podràs planificar el teu temps i agenda, sense conflictes i gaudint de treballar. Pots ser tan ambiciós com vulguis, no et posarem límits. Coneix un sistema de remuneració atractiu i equilibrat on es premia el teu esforç. Això és un avenç, el millor comença amb l'entrevista!! No dubtis a contactar-nos. A Nationale-Nederlanden estem compromesos amb la diversitat. Estem orgullosos de ser una empresa inclusiva, que ofereix igualtat d'oportunitats amb independència de quina sigui la teva raça, cultura, gènere, identitat de gènere, religió, nacionalitat, edat, capacitat, estat civil o orientació sexual. Un dels nostres principals valors és cuidar les persones perquè puguin donar el millor de si mateixos en un ambient de respecte.

Condicions que ofereix l’empresa

Horari

flexible

Perspectiva de la feina

ingressos atractius i beneficis

Estudis

És valorable:

  • -Grau amb titulació Economia

  • -Grau amb titulació Administració i Direcció d'Empreses

Experiència laboral

No es requereix experiència professional

Idiomes

Català

C1 - Funcional

Valorable

Castellà

C1 - Funcional

Valorable

Empresa

Nom de l’empresa

NATIONALE-NEDERLANDEN

Sector

Finances / banca / inversions

Descripció

Nationale-Nederlanden

Ya son más de 40 años cuidando de nuestros clientes en España. Pertenecemos al grupo NN, uno de los grupos financieros más solventes y activos del mercado internacional. Ofrecemos productos y servicios de protección, pensiones, ahorro e inversión propios y también de terceros, con un proyecto sólido y un posicionamiento comercial en todo el territorio nacional a través de una red exclusiva, con el objetivo de ser el referente en el mercado de protección español en la experiencia de cliente.

¡Qué somos!

Somos una compañía de seguros innovadora. Buscamos cómo ayudar a nuestros clientes y facilitarles sólo aquello que necesitan. Realizamos Planificación financiera con productos y servicios de protección, ahorro e inversión.

Altres ofertes que et poden interessar:

Som una empresa del sector de les assegurances amb 115 anys d'experiència en el sector, amb una amplia Gamma de rams per cobrir totes les possibles necessitats dels nostres clients.

Província Lleida

De duració determinada

Indiferent

Especialistes en serveis inmobiliaris.

Comarca Barcelonès

Autònom

Jornada completa

Personal qualificat per botiga per venta ( SALES AREA MANAGER ) especialistes amb energies renovables , venta de calderes , estufes , aerotèrmia , plaques solars , instal.lacions i manteniments . Horari de dilluns a divendres jornada partida i dissabte matí

Comarca Bages

Indefinit

Jornada completa

Venta al major de vestuari i protecció la laboral.

Província Girona

Indefinit

Jornada completa

Solucions integrals informàtiques per les empreses

Comarca Osona

Indefinit

Jornada completa

Empresa dedicada a la venta de serveis per casa

Comarca Maresme

Indefinit

Jornada completa

Emergent Catalunya ETT SLu Treball Temporal i selecció de personal

Comarca Barcelonès

Indefinit

Jornada parcial

Emergent Catalunya ETT SLu Treball Temporal i selecció de personal

Comarca Barcelonès

Indefinit

Jornada parcial

Start-up catalana creada per desenvolupar una nova categoria de productes de alimentació dins del Gran Consum nacional i internacional. Mitjançant nostre component diferncial, analitzem el mercat i definim els productes a formular, fabricar i vendre a les cadenes de supermercats i altres canals potencials. Som una empresa jove, petita però amb molta ambició i bons companys de viatge per abarcar el repte que ens hem proposat. Si tens experiència i moltes ganes de desenvolupar comercialment un projecte sense limits, aquesta pot ser la teva oportunitat.

Comarca Gironès

Indefinit

Indiferent

A Assegurances Catalana Occidente, empresa líder en el sector de les assegurances i productes financers amb més de 160 anys d'experiència busquem Agents Comercials. Oferim un pla de carrera a qui vulgui formar part d'un sector de futur i en constant creixement.

Província Girona

Autònom

Indiferent