EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Coneixements necessaris

 • Automatismes
 • PLC
 • Programador/a

Idiomes

Català

B1 - Intermedi

Castellà

B1 - Intermedi

Professions de la feina

Electricista industrial

Electromecànic/a industrial

Oficial/a 2a

Aptituds

 • Actitud proactiva
 • Autoaprenentatge
 • Capacitat d'interrelació amb les persones

Carnets

Vehicle

El vehicle propi es requerit

Certificat

Candidatura presentada

Vista per 1ª vegada

Funcions i requisits de la vacant Oficial/a de 2ª de Manteniment Industrial amb discapacitat (Reus)

Registre de consums: Prendre i introduir la lectura de comptadors en programa informàtic corresponent Manteniment preventiu: Realització de tasques de manteniment preventiu designades pel seu responsable. Emplenament del comunicat de treball, on es reflecteixen les tasques efectuades. Realització de les tasques de manteniment preventiu establertes en el planning de treball de cada màquina, i d'acord amb les directrius rebudes. Registre de tasques i activitats realitzades, en el programa de manteniment PRISMA. Realització de tasques de manteniment preventiu centres externs Neteja diària de maquinària i instal·lacions limítrofes. Manteniment correctiu Realització de tasques de manteniment correctiu designades pel seu responsable. Emplenament del comunicat de treball, on es reflecteixen les tasques efectuades. Registre de tasques i activitats realitzades, en el programa de manteniment PRISMA. Realització de tasques de manteniment correctiu centres externs. Preparació de les fulles de proposta de compra, segons necessitats detectades en el moment de reparació de l'avaria i sense existències en taller. Suport tècnic al OF 1a segons dificultats tècniques. Encesa i apagat de sistemes Obertura i tancament de la planta. Arrencada de tota la maquinària. Encès de calderes i verificació del bon funcionament de la sala de calderes Encès de bombes d'aigua i compressors. Encès de quadres d'operació. Posada en marxa de màquines. Encerat i posar cintes en calandras. Moviment de productes químics per a servei de maquinària. Compliment de normes de qualitat, gestió mediambiental i PRL Prevenció i control de fugides i vessaments: adoptar procediments apropiats, protecció contra esquitxades, etc. Gestió de procés de separació selectiva de residus i emissions: segons la seva naturalesa i característiques per a facilitar el seu reciclatge i possible recuperació. Vetllar per la seguretat en el seu lloc de treball i per la dels seus companys de torn.

Condicions que ofereix l’empresa

Jornada

Jornada completa

Horari

Torns de matí i de tarde

Perspectiva de la feina

Possibilitat en formar part de la plantilla

Previsió d'incorporació

1 setmana

Salari

17.203,34

Estudis

És imprescindible:

 • -Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació Electricitat i Electrònica

Experiència laboral

És valorable:

 • En un lloc similar.

 • Nivell d'experiència

  Tècnic / Especialista

 • Anys d'experiència

  2 anys

Altres requeriments

- Poder estar 8 hores de peu.
- Poder carregar pes.
- VALORALBLE tenir coneixements d'electricitat i soldadura.

Idiomes

Català

B1 - Intermedi

Valorable

Castellà

B1 - Intermedi

Imprescindible

Empresa

Nom de l’empresa

ILUNION BUGADERIES DE CATALUNYA.SA

Sector

Altres empreses de serveis

Descripció

Somos la red de lavanderías más importante de España. Consolidamos día a día nuestra posición de líder en España gracias a un crecimiento sostenido en número de centros. Actualmente contamos con 41 lavanderías industriales con las que abarcamos el total de la cobertura nacional.
Trabajamos con las principales cadenas hoteleras y hospitalarias de España.
Nuestras lavanderías son Centros Especiales de Empleo y formamos un gran equipo de más 4.000 trabajadores, de los cuales más del 87% somos personas con discapacidad.
Procesamos anualmente más de 160 millones de kilogramos de ropa en nuestros centros.
La envergadura de este proyecto ha sido posible gracias a un esfuerzo económico que supera los 150 millones de euros de inversión.
Estamos orgullosos de nuestros logros:
Somos un grupo líder en España en lavandería industrial.
Cobertura nacional.
41 lavanderías.
Más de 160 millones de kilogramos de ropa procesados anualmente en nuestras instalaciones.
Más de 150 millones de euros de inversión.
Más de 4000 trabajadores, de los cuales el 87% son personas con discapacidad.
Inversión constante en I+D+I.
Calidad avalada. Certificaciones en calidad (ISO 9.001), salud y seguridad laboral (OHSAS 18:001) y gestión ambiental (ISO 14.001).

Altres ofertes que et poden interessar:

Som una empresa de serveis líder en el sector industrial que ens adaptem a les necessitats de cada client. Oferim serveis de manteniments de tot tipus de maquinària, muntatges, desmuntatges e instal·lacions, trasllats d'equips i maquinàries de procés, així com també formem part del disseny i execució de portes i automatismes. Estem presents en els sectors d'alimentació, metal·lúrgics, construcció y obra pública. Disposem d'oficina tècnica e instal·lacions per fabricar o reparar qualsevol part del procés productiu. Apostem per una tecnologia més avançada i disposem d'una àmplia gamma de recursos materials que es renoven i actualitzen periòdicament, així com també professionals perfectament qualificats i en formació tècnica contínua per adaptar-se al nivell d'exigència del mercat actual.

Comarca Pla de l'Estany

Indefinit

Jornada completa

Consultoria en RRHH especialitzada en la selecció de càrrecs intermitjos i directius

Comarca Baix Empordà

Indefinit

Jornada completa

Empresa de fabricació de maquinaria industrial a mida per les empreses, satisfem qualsevol necessitat o mancança en la seva línia de producció. Desenvolupem l'estudi de rentabilitat, fins elaborar el disseny, muntatge i posta en marxa. Creació de prototips per diferents sectors. Empresa petita, amb tracta de proximitat i diferents col.laboradors de confiança.

Comarca Osona

Indefinit

Indiferent

Consultoria de recursos humans i selecció de personal

Comarca La Selva

Indefinit

Indiferent

Patronal de Micro, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya

Comarca Bages

Indefinit

Jornada intensiva

Enginyeria d'instal·lacions i energies renovables

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada completa

Camping de 1a categoria ubicat a la zona de la costa Brava central

Província Girona

Indefinit

Jornada completa

.

Comarca Alt Empordà

Indefinit

Jornada completa

Som una empresa catalana especialitzada en solucions d’energia solar fotovoltaica per a particulars i per empreses. Apostem per l’autoconsum energètic amb energies renovables, per ajudar a les persones i les empreses cap a una transició a un model energètic sostenible.

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada completa

Som una empresa catalana especialitzada en solucions d’energia solar fotovoltaica per a particulars i per empreses. Apostem per l’autoconsum energètic amb energies renovables, per ajudar a les persones i les empreses cap a una transició a un model energètic sostenible.

Província Barcelona

Indefinit

Jornada completa