EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Idiomes

Català

C2 - Expert

Castellà

C2 - Expert

Professions de la feina

Electricista de manteniment

Electricista industrial

Carnets

Candidatura presentada

Vista per 1ª vegada

Funcions i requisits de la vacant OPERARI ELÈCTRIC

Tasques d electricista enllumenat públic. Tant a taller com a camp.

Condicions que ofereix l’empresa

Horari

jornada complerta

Perspectiva de la feina

indefinit

Tipus de contracte

Indefinit

Salari

20000

Estudis

És valorable:

  • -FP II amb titulació Electricitat

Experiència laboral

És valorable:

  • En operari elèctric

  • Nivell d'experiència

    Tècnic / Especialista

  • Anys d'experiència

    2 anys

Idiomes

Català

C2 - Expert

Valorable

Castellà

C2 - Expert

Valorable

Empresa

Nom de l’empresa

GRUP CATALÀ DE TREBALL, ETT

Sector

Serveis en Recursos Humans / consultoria / ETT

Descripció

Selecció de personal

Altres ofertes que et poden interessar:

Som una Empresa dedicada a la Comercialitzacio de Màquinaria, per el ram dels profesionals de la construcció del moble i de la Fusteria. Donem el Servei de la Reparació i manteniment preventiu de la mateixa.

Comarca Osona

Indefinit

Jornada parcial

Empresa de RRHH

Comarca Garrigues

Indefinit

Jornada completa

Distribució i fabricació articles per a hostaleria. ( Arts Gràfiques)

Comarca Alt Empordà

Indefinit

Jornada completa

Empresa líder dedicada a la serralleria i a la seguretat

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada completa

Somos una empresa de instalaciones y reformas, situada en Les Franqueses del Vallès, dedicada tanto al sector industrial cómo domestico . Disponemos de tienda física donde atendemos a nuestros clientes tanto telefonica cómo presencialmente . Tenemos departamento de venta de electrodomesticos ,sanitarios, etc con su correspondiente instalación ,en caso de ser necesario. Disponemos también de un equipo de ingeniería para el correcto y legal desarrollo de los proyectos que realizamos. Es una mediana empresa en constante crecimiento y con muchos proyectos de futuro. Nos avalan mas de 20 años de experiencia en el sector.

Província Barcelona

Indefinit

Jornada parcial

Instal.lacions elèctriques, d'aigua i climatització.

Província Girona

Indefinit

Indiferent

Instal·lació, manteniment i supervisió d'infraestructures i equips per a operadors de telefonia mòbil

Província Barcelona

Indefinit

Jornada completa

A Emergent trobareu un equip de professionals a disposició de les empreses i els treballadors, per posar-vos en contacte.

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada completa

Som una empresa de serveis líder en el sector industrial que ens adaptem a les necessitats de cada client. Oferim serveis de manteniments de tot tipus de maquinària, muntatges, desmuntatges e instal·lacions, trasllats d'equips i maquinàries de procés, així com també formem part del disseny i execució de portes i automatismes. Estem presents en els sectors d'alimentació, metal·lúrgics, construcció y obra pública. Disposem d'oficina tècnica e instal·lacions per fabricar o reparar qualsevol part del procés productiu. Apostem per una tecnologia més avançada i disposem d'una àmplia gamma de recursos materials que es renoven i actualitzen periòdicament, així com també professionals perfectament qualificats i en formació tècnica contínua per adaptar-se al nivell d'exigència del mercat actual.

Comarca Osona

Indefinit

Jornada completa

Somos la red de lavanderías más importante de España. Consolidamos día a día nuestra posición de líder en España gracias a un crecimiento sostenido en número de centros. Actualmente contamos con 41 lavanderías industriales con las que abarcamos el total de la cobertura nacional. Trabajamos con las principales cadenas hoteleras y hospitalarias de España. Nuestras lavanderías son Centros Especiales de Empleo y formamos un gran equipo de más 4.000 trabajadores, de los cuales más del 87% somos personas con discapacidad. Procesamos anualmente más de 160 millones de kilogramos de ropa en nuestros centros. La envergadura de este proyecto ha sido posible gracias a un esfuerzo económico que supera los 150 millones de euros de inversión. Estamos orgullosos de nuestros logros: Somos un grupo líder en España en lavandería industrial. Cobertura nacional. 41 lavanderías. Más de 160 millones de kilogramos de ropa procesados anualmente en nuestras instalaciones. Más de 150 millones de euros de inversión. Más de 4000 trabajadores, de los cuales el 87% son personas con discapacidad. Inversión constante en I+D+I. Calidad avalada. Certificaciones en calidad (ISO 9.001), salud y seguridad laboral (OHSAS 18:001) y gestión ambiental (ISO 14.001).

Comarca La Selva

De duració determinada

Jornada completa