EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Idiomes

Català

B2 - Avançat

Castellà

B2 - Avançat

Professions de la feina

Ajudant/a de magatzem

Carretiller/a

Mosso/a

Carnets

Vehicle

El vehicle propi es requerit

Candidatura presentada

Vista per 1ª vegada

Funcions i requisits de la vacant Persona per magatzem 1/2 jornada matins - feina estable

La persona seleccionada treballarà en el magatzem d'una empresa ubicada a Riudellots de la Selva, realitzant les següents funcions principals:

- Recepció de mercaderies de proveïdors
- Descarregar camions i ubicació de productes al magatzem
- Preparació de comandes per clients
- Carrega de camions per l'enviament de comandes
- Revisió i control d'estocs de manterials
- Ordre i neteja del magatzem

Condicions que ofereix l’empresa

Jornada

Jornada parcial

Horari

Dilluns a divendres de 8:00h a 12:00h

Perspectiva de la feina

Estable a 1/2 jornada

Salari

583€ bruts x 12 pagues (aproximadament uns 550€ nets x 12 segons retenció) El salari net variarà si la persona té unes obligacions fiscals que l'obliguin a retenir més per IRPF

Estudis

És valorable:

  • -Certificats Professionals amb titulació Activitats auxiliars de magatzem (COML0110)

Experiència laboral

No es requereix experiència professional

Altres requeriments

Cal tenir vehicle propi per anar a treballar al Polígon

Idiomes

Català

B2 - Avançat

Imprescindible

Castellà

B2 - Avançat

Imprescindible

Empresa

Nom de l’empresa

GRUP ORGANIGRAMA

Sector

Serveis en Recursos Humans / consultoria / ETT

Descripció

Organigrama SL: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial.

L'equip de consultors experts en selecció de personal del Grup Organigrama disposem d'una àmplia i sòlida experiència en serveis de recursos humans per a empreses de primer nivell de tot tipus de sectors. Ens avalen els prop de trenta anys d'experiència, durant el quals hem avaluat més de 100.000 candidats per a més de 10.000 processos de selecció.

Altres ofertes que et poden interessar:

SERVEIS SELECCIÓ DE PERSONAL I ETT

Comarca La Selva

Indefinit

Jornada intensiva

Recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial. L'equip de consultors experts en selecció de personal disposem d'una àmplia i sòlida experiència en serveis de recursos humans per a empreses de primer nivell de tot tipus de sectors. Ens avalen els prop de trenta anys d'experiència, durant el quals hem avaluat més de 100.000 candidats per a més de 10.000 processos de selecció.

Comarca Garrotxa

De duració determinada

Jornada completa

Organigrama SL: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial. L'equip de consultors experts en selecció de personal del Grup Organigrama disposem d'una àmplia i sòlida experiència en serveis de recursos humans per a empreses de primer nivell de tot tipus de sectors. Ens avalen els prop de trenta anys d'experiència, durant el quals hem avaluat més de 100.000 candidats per a més de 10.000 processos de selecció.

Comarca Gironès

De duració determinada

Jornada parcial

R.A.S INTERIM és una empresa de serveis professionals que ofereix solucions en Recursos Humans, Treball temporal i Consultoria de selecció. Fundada l'any 1969, està formada per més de 600 professionals que treballen cada dia per donar un servei de qualitat a tots els nostres clients. RAS, empresa líder a França, amb més de 140 oficines i en constant creixement, que inclou la implantació i desenvolupament de la nostra empresa al mercat espanyol.

Comarca La Selva

Indefinit

Jornada completa

Empresa de Trabajo Temporal

Comarca Gironès

De duració determinada

Jornada completa

Organigrama SL: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial. Emergent Catalunya ETT: treball temporal. Autorització administrativa núm. 69/0015/96. L'equip de consultors experts en selecció de personal del Grup Organigrama disposem d'una àmplia i sòlida experiència en serveis de recursos humans per a empreses de primer nivell de tot tipus de sectors. Ens avalen els prop de trenta anys d'experiència, durant el quals hem avaluat més de 100.000 candidats per a més de 10.000 processos de selecció.

Comarca Gironès

De duració determinada

Jornada intensiva

Axxon us ofereix un servei d'alta qualitat en la Gestió de la Temporalitat i la Selecció de professionals. Som especialistes en captar i transmetre els valors, aptituds, capacitats, motivacions i experiències necessàries de cada posició. Sabem identificar, avaluar i prescriure les millors candidatures i les que més s'adeqüen a la posició requerida per l'empresa client. És per això que els nostres equips són especialistes en sectors i àrees professionals. Considerem que aquesta especialització és imprescindible per donar confiança i professionalitat a les candidatures i a les empreses. Garantim l'adequació, l'adaptació i la implicació de talent per a projectes temporals o permanents. El nostre equip pivota entre el client i el/la candidat/a per oferir a ambdues parts el millor servei i de la millor qualitat. Més de 25 anys, apropant el talent a les empreses. AXXON SELECTING ETT, SLU, ETT AUTORITZADA 69/0030/08.

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada completa

EMPRESA DE FABRICACIÓ DE ROBA PER LA PRÀCTICA ESPORTIVA

Comarca Maresme

Indefinit

Jornada parcial

Som una empresa de més de 40 anys de dilatada experiència en el sector del transport frigorífic.

Comarca Garrotxa

Indefinit

Jornada completa

Treball Temporal i Selecció de Personal

Comarca Garrotxa

Indefinit

Jornada completa