EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Idiomes

Català

B1 - Intermedi

Professions de la feina

Encarregat/da de manteniment

Aptituds

  • Anàlisi de problemes
  • Actitud proactiva

Candidatura presentada

Vista per 1ª vegada

Descripció de l'oferta RESIDÈNCIA DE GENT GRAN BUSCA ENCARREGAT/DA DE MANTENIMENT a Comarca Barcelonès

La jornada de 37,5 h setmanals es pot distribuir com es vulgui

Funcions i requisits de la vacant

PERSONA AMB FP 2, AMB GANES DE TREBALLAR, INICIATIVA I EXPERIÈNCIA EN CONTROL DE INSTAL.LACIONS DE CLIMATITZACIÓ, AIGUA, GAS, LLUM I REPARACIONS VÀRIES

Condicions que ofereix l’empresa

Jornada

Jornada completa

Horari

37,5h setmanals

Perspectiva de la feina

estabilitat

Previsió d'incorporació

Immediat

Tipus de contracte

De duració determinada

Salari

1400 nets/mensuals sou públic

Estudis

És valorable:

  • -FP II amb titulació Altres

Experiència laboral

És valorable:

  • experiència en lloc similar

  • Nivell d'experiència

    Càrrec intermedi / Encarregat

  • Anys d'experiència

    1 any

Idiomes

Català

B1 - Intermedi

Valorable

Empresa

Sector

Organismes públics / institucions

Descripció

Residència de Gent Gran busca ENCARREGAT/DA DE MANTENIMENT, amb FP2 per control instal·lacions i reparacions diàries
Es requereix FP2 i iniciativa.
S'ofereix estabilitat laboral, 37,5h setmanals, bon clima de treball

Altres ofertes que et poden interessar:

Empresa instal·ladora del Pla de l'Estany, necessitem incorporar un oficial/peó per instal.lacions d'electricitat, climatització, fontaneria...

Comarca Pla de l'Estany

De duració determinada

Jornada completa

Empresa del METALL amb solera i experiència ubicada afores de Girona, especialitzada, cerca persones per viure i treballar millor l'ofici. Amb bones combinacions horàries, i amb opcions de temps parcial o complert amb 2d festa, i amb possibilitats per estabilitat i per fer projectes de llarg recorregut. EMPRESA BUSCA VARIS PERFILS per complementar JUBILACIONS en CURS. Disseny i construcció de projectes.- Especialitzats en la fabricació de petites, mitjanes sèries de peces i components metàl·lics per processos d'embotició, estampació, tall i soldadura, acabats superficials,... MITJANS:- Utilització sistemes CAD/CAM/CAE/CNC- Maquinaria de taller.- Maquinaria de producció. GESTIÓ:- Per ERP i Sistema Integral (Qualitat, Prevenció de Riscos Laborals i Medi Ambient).CERTIFICACIONS:- ISO 9001-2015.

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada completa

Fabricació de màquinaria d'efectiu per a negocis. Maquinaria de pagament i cobrament.

Província Lleida

Indefinit

Indiferent

Patronal de Micro, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya

Comarca Bages

Formatiu

Indiferent

Empresa de recursos humans especialitzada en Selecció , Formació i Treball Temporal .

Comarca Garrotxa

Indefinit

Indiferent

Ceigrup Torrent API, agència immobiliària a Torroella de Montgrí, L'Estartit, L'Escala i Pals. Compravenda immobiliària. Lloguer turístic i urbà. Administració de comunitats de propietaris. Assegurances. Manteniment d'apartaments i cases de segona residència. Agència de viatges..

Comarca Baix Empordà

Indefinit

Jornada completa

Empresa del METALL cerca per JUBILACIÓ. Amb solera i experiència des de 1970, ubicada afores de Girona, cerca persones per viure i treballar millor l'ofici. Amb bones combinacions horàries, i amb opcions de temps parcial o complert amb 2d festa, i amb possibilitats per estabilitat i per fer projectes de llarg recorregut. EMPRESA BUSCA VARIS PERFILS per complementar JUBILACIONS en CURS. Disseny i construcció de projectes.- Especialitzats en la fabricació de petites, mitjanes sèries de peces i components metàl·lics per processos d'embotició, estampació, tall i soldadura, acabats superficials,... MITJANS:- Utilització sistemes CAD/CAM/CAE/CNC- Maquinaria de taller.- Maquinaria de producció. GESTIÓ:- Per ERP i Sistema Integral (Qualitat, Prevenció de Riscos Laborals i Medi Ambient).CERTIFICACIONS:- ISO 9001-2015.

Comarca Gironès

Indefinit

Indiferent

Somos la red de lavanderías más importante de España. Consolidamos día a día nuestra posición de líder en España gracias a un crecimiento sostenido en número de centros. Actualmente contamos con 41 lavanderías industriales con las que abarcamos el total de la cobertura nacional. Trabajamos con las principales cadenas hoteleras y hospitalarias de España. Nuestras lavanderías son Centros Especiales de Empleo y formamos un gran equipo de más 4.000 trabajadores, de los cuales más del 87% somos personas con discapacidad. Procesamos anualmente más de 160 millones de kilogramos de ropa en nuestros centros. La envergadura de este proyecto ha sido posible gracias a un esfuerzo económico que supera los 150 millones de euros de inversión. Estamos orgullosos de nuestros logros: Somos un grupo líder en España en lavandería industrial. Cobertura nacional. 41 lavanderías. Más de 160 millones de kilogramos de ropa procesados anualmente en nuestras instalaciones. Más de 150 millones de euros de inversión. Más de 4000 trabajadores, de los cuales el 87% son personas con discapacidad. Inversión constante en I+D+I. Calidad avalada. Certificaciones en calidad (ISO 9.001), salud y seguridad laboral (OHSAS 18:001) y gestión ambiental (ISO 14.001).

Comarca La Selva

De duració determinada

Jornada completa

Empresa de Trabajo Temporal

Comarca Garrotxa

Indefinit

Jornada completa

hotel de girona

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada parcial

Fabricació de màquinaria d'efectiu per a negocis. Maquinaria de pagament i cobrament.

Província Lleida

Indefinit

Indiferent

Emergent Catalunya Ett (grup Aura Staffing): som una empresa del sector dels RRHH que es va crear a Girona l'any 1995. Ens dediquem a la selecció de personal i al treball temporal . A Emergent tenim oficines a Girona i a Olot, però també us podem ajudar a cobrir les vacants que tingueu a qualsevol part de l'estat mitjançant l'equip i la xarxa d'oficines del nostre grup

Comarca Gironès

De duració determinada

Jornada parcial

A Emergent Catalunya ETT trobareu un equip de professionals a disposició de les empreses i els treballadors, per posar-vos en contacte.

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada completa