EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Idiomes

Català

C1 - Funcional

Castellà

C1 - Funcional

Professions de la feina

Cap de vendes

Delegat/da de Vendes

Responsable de centre

Aptituds

 • Actitud proactiva
 • Lideratge
 • Dinamisme
 • Automotivació

Carnets

Vehicle

El vehicle propi es valorable

Altres ofertes de l'àrea Direcció / Gerència

Altres ofertes de l'àrea Comercial

Altres ofertes de l'àrea Direcció/gerència

Candidatura presentada

Vista per 1ª vegada

Descripció de l'oferta Responsable de Departament - 30.000€ - 40.000€ S.B.A. a Girona (Girona)

La Cambra de la Propietat Urbana busca un/a CAP DE DEPARTAMENT per responsabilitzar-se de l'IMPULS d'una de les seves arees de negoci.

Feina a l'oficina de GIRONA amb total estabilitat.

Salari 30.000 a 40.000€ bruts anuals

Abast de la vacant a les 6 oficines de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona

Funcions i requisits de la vacant

Busquem una persona amb capacitat per liderar una de les arees de serveis de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona.

Es farà càrrec d'analitzar el funcionament del departament i d'impulsar canvis en l'operativa i la gestió per tal d'incrementar les xifres de negoci de la seva area.

Utilitzarà les oportunitats que tingui al seu abast, per tal de dinamitzar el fluxe de clients i productes del departament.

Comptarà actualment amb un ampli equip comecial que treballen de manera molt eficient en el depatament, per tant les accions no van enfocades a fer canvis sobre les persones sinó sobre l'operativa i com optimitzar recursos per aconseguir resultats

L'abast del lloc de treball compren les 6 oficines de la Cambra de la Pripietat Urbana de Girona

Condicions que ofereix l’empresa

Jornada

Jornada completa

Horari

dilluns-dijous de 9-17/19h (2 dies fins 17h i 2 dies fins 19h) Divendres de 9-17 (agost de dilluns a divendres de 8-15h)

Perspectiva de la feina

Total estabilitat

Tipus de contracte

Indefinit

Salari

Entre fix i variables es mourà entre els 30.000€ i els 40.000€ bruts anuals. El sou podria ser superior en els propers anys, en funció de l'increment de la xifra de negoci del departament..

Altres dades a destacar

NOTA: El procés de selecció i aquest anunci està gestionat per l'empresa Grup Organigrama. No envieu CV a l'oficina de la Cambra de la Propietat, inscriviu-vos directament a l'oferta. Gràcies

Estudis

És valorable:

 • -FP II amb titulació Administratiu i Comercial

 • -Grau amb titulació Administració i Direcció d'Empreses

 • -Certificats Professionals amb titulació Gestió comercial immobiliària (COMT0111)

 • -Grau amb titulació Dret

 • -Llicenciat amb titulació Administració i Direcció d'Empreses

 • -Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació Comerç i Màrqueting

 • -Diplomatura amb titulació Ciències Empresarials

 • -Arquitectura Tècnica amb titulació Arquitectura Tècnica

Experiència laboral

És imprescindible:

 • Busquem un perfil de persona motivada i amb inquietud per assolir nous reptes i sense por a fer canvis. Que sigui crítica amb si mateixa per tal de valorar les accions realitzades i canviar aquelles coses que no aporten els resultats esperats.

 • Nivell d'experiència

  Cap de departament

 • Anys d'experiència

  4 anys

Altres requeriments

En casos determinats, el lloc de treball podria requerir tenir disponibilitat horaria per atendre algun client. Aquest aspecte, com d'altres, l'ha de saber valorar la mateixa persona.

Serà molt valorable coneixer l'entorn empresarial i social de Girona

Idiomes

Català

C1 - Funcional

Imprescindible

Castellà

C1 - Funcional

Imprescindible

Empresa

Nom de l’empresa

Cambra de la Propietat Urbana

Sector

Construcció / Instal·lacions / Manteniment / Immobiliàries

Descripció

La Cambra de la Propietat Urbana de Girona és una entitat associativa sense ànim de lucre dedicada a oferir serveis immobiliaris: Administració de Finques de Lloguers, Agencia Immobiliària per la Compra i Venda d'Immobles, Administració de Comunitats, Serveis Jurídics, Serveis Tècnics, Assegurances i Reformes. Fundada fa més de cent anys, el 6 de juny de 1920 per un grup de propietaris de les comarques gironines. Actualment té més de 6.000 socis i cinc oficines distribuïdes pel territori: dues a Girona, una a Figueres, una a Olot i una a Sant Feliu de Guíxols.

La Cambra de la Propietat Urbana de Girona, que el 2020 ha complert cent anys, defensa els interessos dels propietaris davant els diversos estaments de l’administració pública. Tasca que no col·lideix amb l’objectiu d’aconseguir una societat més justa, on tots els ciutadans puguin viure amb igualtat d’oportunitats.

Un decret del Ministeri de Foment de 1907 atorga el caràcter d’”oficials” a les cambres de la propietat urbana, i el 1920 el Reglament general de cambres oficials rubrica la natura de les corporacions oficials com a interlocutors dels propietaris urbans enfront l’Administració.

El 1982, la Generalitat de Catalunya promulga un decret on assumeix les competències en matèria de cambres de la propietat. El decret ens reconeix com a corporacions de dret públic, amb personalitat jurídica pròpia i capacitat d’interlocució amb els poders públics. Un segon decret, aquest de 1990, estableix l’actual marc jurídic de les cambres a Catalunya i ens defineix com a entitats d’afiliació voluntària, orientades a la defensa dels interessos econòmics i corporatius dels socis. Així mateix, ens reconeix la facultat d’actuar com a òrgans de consulta i col·laboració amb la Generalitat en matèria de propietat urbana. La nova regulació fa que les cambres deixem de tenir la consideració de corporacions de dret públic.

Altres ofertes que et poden interessar:

Organigrama SL: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial. L’equip de consultors experts en selecció de...

Província Girona

Indefinit

Jornada completa

Empresa de serveis especialitzada en la recerca d'agents comercials, delegats i directius per fabricants (no som cap ETT) . Nosaltres no contractem...

Província Lleida

Indefinit

Jornada completa

Creada a Espanya l'any 2010, AURA és una empresa jove, flexible, l'èxit de la qual ha estat construït a partir de la relació de confiança i transpa...

Comarca Barcelonès

Indefinit

Jornada completa

GNA Hotel Solutions som una consultoria en innovació i tecnologia hotelera, amb un equip d'experts multidisciplinari, que treballem per potenciar l...

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada completa

Important empresa del sector dels supermercats ubicada a la població d'Anglès necessita incorporar UN/A CAP DE SECCIÓ DE CAIXA. Les funciones són:...

Comarca La Selva

Indefinit

Indiferent

Organigrama SL: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial.

Comarca La Selva

Indefinit

Indiferent

Organigrama SLU: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial. L'equip de consultors experts en selecció d...

Província Barcelona

Indefinit

Jornada completa

Consultoria en RRHH especialitzada en la selecció de càrrecs intermitjos i directius

Comarca Alt Empordà

Indefinit

Jornada completa

.

Província Girona

Indefinit

Jornada completa

Revestiments arquitectònics, façanes ventilades d'alumini i falsos sostres registrables

Província Barcelona

Indefinit

Indiferent